shortsit

Klassiset shortsit

Klassiset shortsit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Shortsien alkuperä
  2. materiaali
  3. Mitä käyttää?

Moderni maailmanmuoto on täynnä erilaisia ​​ja epätavallisia ideoita. Suunnittelijoiden epätyypillinen ulkonäkö koskee myös klassisia vaatteita. Jos perinteisissä klassisissa puvuissa oli vanhanaikana vain sarja, jossa on housut tai hame, nyt klassisen tyyliset shortsit ovat varsin hyväksyttäviä.

Shortsien alkuperä

Historiallisten tietojen mukaan ensimmäiset shortsit ilmestyivät 1800-luvun alussa, ja ne edustivat vapaasti leikattuja housuja, joiden pituus oli hieman polven alapuolella. Sitten tällaiset shortsit olivat yksinomaan miesten vaatekaapin ominaisuuksia ja golfin suosikkivaatteita.

1900-luvun alussa shortsien muoti levisi kaikkialla, ja tämäntyyppiset vaatteet tulivat saataville naisille, ja hieman myöhemmin shortsit tulivat klassiseen ulkoilun harrastajien valintaan. Monissa shortsien malleissa, jotka esiintyvät nopeasti muotimaailmassa, klassiset shortsit olivat erityisen tärkeitä, he aloittivat olemassaolonsa tulemalla osaksi urheilijoiden ja edelläkävijöiden vaatteita.

Ja nykyaikaiset kuljettajat ovat johtaneet siihen, että shortsit voidaan jopa pitää osana klassista työpukua, jos heillä on hillitty pituus ja hienostunut leikkaus, ja ne eivät näytä mautonta.

materiaali

Yleisin materiaali, jota käytetään klassisten shortsien valmistamiseen, on pukukangas. Näillä shortseilla on usein selkeät silitysnuolet ja pienet hihansuut, jotka lisäävät tiukan mallin kosketuksen.

Suosituimmat ja tweed-shortsit, jotka soveltuvat viileämpään kauteen. Mutta useimmiten tämän materiaalin mallia ei käytetä itsenäisenä elementtinä, vaan se on yhdistetty tyylikkään lyhennetyn tweed-takin kanssa.

Kesäkuukaudelle valmistetaan klassisia shortsejä pellavasta ja puuvillakankaasta. Tällaiset mallit ovat hyvin tuuletettuja eivätkä aiheuta epämukavuutta äärimmäisessä lämmössä.

Mitä käyttää?

Monilla voi olla tyypillinen kysymys: mitä pitää käyttää klassisilla naisten shortseilla? Ja todellakin ensi silmäyksellä kuvan laatiminen tietyllä vaatekaapin määritteellä voi tuntua olevan yksi vaikeimmista tehtävistä. Mutta kaikki on aivan yksinkertaista, tärkeintä on noudattaa joitakin sääntöjä:

  • Jos shortsit ovat lyhyitä, sinun pitäisi valita pidempi ja suljettu yläosa;
  • Pitkät polvipituiset shortsit voivat noutaa avoimemman yläosan, jossa on matala pääntie;
  • Lyhyitä klassisia shortseja ei ole tarpeen yhdistää mautonta, haastavaa kenkiä.

Tarkastellaan tarkemmin, mitä asiat sopivat parhaiten klassisiin shortseihin.

Klassiset mustat shortsit sopivat erinomaisesti vaaleanvärisiin puseroihin, esimerkiksi kerma-, valkoinen-, norsunluu- tai kevyisiin sitruunavärisiin. Yhdistämällä lyhyet klassiset shortsit (hihansuissa tai ilman) ja hienovarainen pusero, jossa on kaulus kaulan alla, voit saada hyvin kauniita ja hienostuneita ulkoasuja liiketoiminnassa.

Classic usein sanelee säännöt, joista osa on takki, bleiseri tai takki. Klassiset shortsit voidaan yhdistää helposti kaikkiin näistä vaihtoehdoista. Lisäksi tämä lyhythihainen malli sopii hyvin päällysvaatteisiin, olipa kyseessä vaalea sadetakki, lämmin turkki tai jopa poskea nahkatakki.

Polvipituiset shortsit voidaan myös yhdistää hyvin kaikkiin edellä mainittuihin kohteisiin, mutta ne näyttävät harmonisimmilta klassisella valkoisella puuvillakankaalla. Tämä asu sopii mihin tahansa toimisto-pukukoodiin.

Pitkänomaiset shortsit mahdollistavat epävirallisen pään, esimerkiksi kevyet yläreunat virtaavasta kankaasta, matalalla pääntiellä.Tai hillitään T-paitojen ja T-paitojen malleja jokapäiväisessä tyylissä, koska urheilun yksityiskohdat yksinkertaistavat kuvaa ja tuovat siihen epätasaisuutta.

Kun valitset kenkiä, sinun on myös pidettävä kiinni hillityistä malleista. Sopii erinomaisesti kengänpumpuille missä tahansa kantapäässä: korkea, keskikokoinen tai matala kantapää - joka tapauksessa tämä malli näyttää hyvältä shortseilla.

Ehkä yhdistelmä shortseja, joissa on korkokengät, joissa on piilotettu alusta, vain, jos shortsit ovat polvipituisia tai hieman pienempiä. Muissa tapauksissa kuva muuttuu maukkaaksi ja turhautuneeksi, vaikka klassikoiden elementti on läsnä.

Lisäksi lyhyet kengät, joissa on keskikorko tai tyylikäs baletti, joissa on pyöristetty ja hieman terävä kärki, sopivat shortseihin. On välttämätöntä varmistaa, että kengät sopivat koko kuvan värivalikoimaan, muuten se muuttuu mauttomaksi ja sopimattomaksi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet