shortsit

Naisten lastin shortsit

Naisten lastin shortsit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. pituus
 2. Mitä käyttää?
 3. Miten valita?

Kuorma-autojen tyyli, joka on tulossa yhä suositumpi miesten ja naisten keskuudessa, esiintyi kuormaajien ansiosta. Heidän työvaatteensa antoivat sysäyksen uuden suunnan kehittymiselle muotimaailmassa. Yksi tämän tyylin elementteistä on lastin shortsit. Avulla voit olla yksilöllinen, rento, rento, rento ja mukava.

pituus

Shortsit ovat kaksi vaihtoehtoa niiden pituuden suhteen: lyhyt ja pitkä.

 1. Lyhyet rahtisukat ovat suosituimpia, koska ne näyttävät naisellisilta ja jopa seksikkäiltä. Tällaisessa erilaisissa lastityylisissa shortseissa vain leikkauksen värit ja ominaisuudet jäävät. Karkeat viivat lyhyissä shortseissa puuttuvat, vika on lakoninen pituus.
 2. Pitkät mallit ovat erinomaisia ​​pitkiä kävelyretkiä, ulkoilua, piknikille ja muille ulkoiluun. Normaali pituus on polvitasolla, ja myös malleja, joiden pituus on ¾, löytyy usein. Näissä shortseissa on usein patch-taskuja, mikä tekee niistä erityisen merkityksellisiä maan levossa. Casual denim, puuvilla ja liinavaatteet on valmistettu rento ulkonäkö.

Mitä käyttää?

Naisten lastin shortsit on lainattu miesten muodista, mutta tämä ei häiritse naisten kuvien luomista, jotka emittoivat hellyyttä ja kevyyttä.

Kun luodaan kuvia lastin shortseilla, noudata muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Valitsemalla kengät, sinun täytyy ensin katsoa sandaalit, joissa on korkea nousu (korkokengät, kiilat), balettikengät, roomalaiset sandaalit. On tarpeen keskittyä kuvan luonteeseen ja siihen, miksi se on muodostettu. Retkeilyyn ja retkeilyyn on parempi valita urheilullisempia ja miellyttävämpiä kenkiä: korkeatasoiset lenkkarit, lenkkarit, sotilaalliset kengät.
 • Paras vaihtoehto alkuun olisi puserot, takit ja topit. Tämä yhdistelmä tekee sinulle muodikasta ja ilmeikäs. Vatsaan sidotut löysät paidat ovat toinen alkuperäinen versio, joka voidaan yhdistää lastin shortseihin.
 • Lasten shortsit viittaavat alkuperäisiin ja rohkeisiin lisävarusteisiin. Tämä voi olla hattu, kytkin, huivi, viitta, korut.
 • Lyhytkarvainen tyyli voit valita elementtejä tulosteilla. Suojaväreissä olevat mallit näyttävät hyvältä vierekkäisten, ruutujen ja abstraktien elementtien vieressä.

Miten valita?

Älä ajattele, että vain ohuet tytöt, joilla on pitkät jalat, voivat varaa rahtisukkiin. Oikea valinta on ensiarvoisen tärkeää.

Väärin sovitetut shortsit voivat pilata minkä tahansa mallin ulkoasun.

 • Miesten tyylin mallit, joissa on korkea vyötärö, näyttävät parhaiten naisten kuvioilta. Tällaisten vaatteiden valinnassa ei ole erityisiä rajoituksia.
 • Alhaisen vyötärön vaatteiden elementti kestää jalkojen pituuden, joten tällainen vaatetus on vasta-aiheinen pienille tytöille.
 • Erittäin korkeiden tyttöjen ei pitäisi valita lyhyitä shortseja, koska ne tekevät sinusta vieläkin korkeamman. Ihanteellinen vaihtoehto - shortsit, jotka ulottuvat polvilleen, mutta eivät peitä niitä.
 • Kun ei ole kovin voimakas vyötärö, on käytettävä vyötä.
 • Vähärasvaisessa kuvassa näkyy hyviä ilmaisia ​​malleja, jotka on koristeltu röyhelöillä. Tällaisissa shortseissa jalat näyttävät suuremmilta ja eivät niin ohuilta. Suuret tulosteet voivat myös auttaa tässä tilanteessa.
 • Koko lantion haltijoiden on tarkasteltava bermuda - shortsit, jotka on leikattu vapaasti. Leveistä ja patch-taskista on luovuttava, jotta et lisää itseäsi visuaalisesti ylimääräisiä kiloja.
 • Denim-mallit ovat monipuolisia, koska ne soveltuvat moniin kuviin. Klubipuolueelle sopivat parhaiten nahkatavarat.Toimiston tai yrityksen keulan muodostamiseksi on tarpeen valita mallit, joiden valmistamiseen käytettiin pukukangasta.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet