kengät

Tervolina saappaat

Tervolina saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Naisten saappaat Tervolina
  2. Talvimallit
  3. Mitä käyttää?
  4. Arviot

Joskus on erittäin vaikea valita laadukkaita talvikenkiä. Venäjän talvi on kaikkein arvaamattomin ja harvat valmistajat voivat tarjota sellaisen mallivalikoiman, joka ottaa huomioon kaikki säämuutokset. Yksi näistä harvoista yrityksistä on Tervolina.

Naisten saappaat Tervolina

Tervolina-tavaramerkin perustaja Vittorio Aguilara ei ollut pelkästään perinnöllinen italialainen kenkämies, vaan kaikkein loistavimpien italialaisten käsityöläisten oppipoika. Tervolina - kenkien tuotemerkki, joka kehitettiin erityisesti Venäjälle ja sen sääolosuhteisiin, kun hän tapasi venäläisen liikemiehen. Yritys ilmestyi vuonna 1992, mutta ensimmäinen merkkituotteiden myymälä avattiin vuonna 2000 Moskovassa. Nyt myymäläketju sijaitsee yli kahdeksankymmenessä kaupungissa.

Tervolina-saappaat eivät ole ainoastaan ​​laatua, vaan myös tyyliä ja kyky löytää kenkiä myös pienissä tai vaikeuksissa olevissa jaloissa, jotka vaativat epätyypillistä valintaa.

Talvimallit

Kaikki saappaat on valmistettu tyylikäs tai mukava - jonka pääpaino on tarkoitettu käteviin tyynyihin, vakauteen, käytännöllisyyteen, mukavuuteen. Ei ole väliä, jos ostat syksyllä tai talvella Tervolin-saappaat, olet taattu, että pari on täsmälleen jalka ja kestää useita vuosia. Kengissä on muita etuja:

  • Italian ainutlaatuiset suunnittelumestarit;
  • Erinomainen laatu ja luotettavuus;
  • Hyväksyttävät kustannukset;
  • Koko mallivalikoima luotiin ottaen huomioon jalan anatomiset ominaisuudet;
  • Täydellinen suorituskyky myös kumikengillä.

Näissä saappaissa kuka tahansa tuntuu tyylikkäästi ja houkuttelevalta ja huolimatta siitä, että tällainen kenkä on täysin mukautettu ennustamattomaan säähän.

Mitä käyttää?

Jokainen uusi kokoelma on kehitetty muotialan muodin trendien mukaisesti. Kaikki kengät sopivat täydellisesti klassisiin, tyylikkäisiin ja lyhyisiin kuviin, jotka sopivat jokapäiväiseen tyyliin. Riippumatta siitä, mitä olet - mekko, hame tai housut - Tervolina-saappaat antavat ulkonäön hienostuneisuuden, aistillisuuden ja romantiikan. Jopa farkkuilla on täysin mahdollista luoda todellinen amerikkalainen tyttö, joka on hullu cowboy-tyylistä.

Arviot

Tervolina-tavaramerkin koko olemassaoloa varten ei ollut olemassa yhtä paria kenkiä, jotka eivät vastanneet ilmoitettua laatutasoa ja mukavuutta. Verkkokauppojen verkkosivuilla löytyy valtava kasa erilaisia ​​katsauksia tuotteista kiitettävinä ja rehellisesti negatiivisina.

On mahdollista, että suurin osa tyytymättömistä asiakkaista on ostanut yritykselle väärennöksen, mutta paras vaihtoehto olisi mennä itse yrityksen myymälään ja tehdä omat johtopäätöksensä Tervolin-tuotemerkistä. Meistä voidaan lisätä vain yksi asia - hinnan ja laadun suhteen tämä kenkä on yksi vaativimmista.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet