kengät

Matala kantapää saappaat

Matala kantapää saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Väriliuokset
  3. Mitä käyttää?

Korkokengät ja nastat lisäävät senttimetriä korkeuteen ja tehokkaasti ohuet jalat. Se on vain käyttää niitä pitkään on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jalat väsyvät. Matala korkokengät ovat ihanteellisia päivittäisiin aktiviteetteihin ja rentoihin kävelyihin.

He eivät näytä yhtä tarttuvilta kuin kengät, mutta tämä ei tee niistä vähemmän muodikasta ja eleganttia.

malli

Optimaalinen kantapään korkeus on kaksi ja puoli senttimetriä. Tämä riittää, jotta se ei aiheuta ylityötä tai ei vahingoita jalkaa, kuten on täysin vankan pohjan tapauksessa. Tämän korkeuden ansiosta voit tehokkaasti suorittaa kaikki tarpeelliset asiat päivälle, eivät aiheuta epämukavuutta ja samanaikaisesti voi tulla kuvan kohokohta oikean yhdistelmän kanssa.

Naisten saappaat, joissa on matalat korot, ovat erilaisia, koska nämä kengät ovat suosittuja ja kysyntää useimmissa naisissa. Ainakin yksi pari vaatekaapissa on jokaisessa.

Tärkeimmät erot koskevat yläosien korkeutta, varpaiden muotoa, väriä, sisustusta ja materiaalia. Itse kantapään osalta se on pääosin neliö, se ei houkuttele itseään liian paljon, sulautuu väri ainoaksi. Koska sen sisustus voi toimia traktorin eli helpotus, muodossa.

Mitä tulee yläosien korkeuteen, niin useita vaihtoehtoja kerralla:

  • Lyhyt, hieman korkeampi kuin nilkat, monipuolinen, koska se sopii mihin tahansa kehon tyyppiin ja vaatetyyppiin.
  • Keskimääräinen korkeus jalkaan keskelle, kuten esimerkiksi kasakakengissä, voi visuaalisesti lyhentää matalien tyttöjen jalkoja, mutta se yhdistetään lähes kaikkiin vaatteisiin.
  • Korkeat mallit, joissa on paksut korkokengät ja saappaat, näyttävät värikkäimmiltä, ​​vain ne sopivat vain pitkäkarvaisille ja eivät siedä kilpailua pitkien vaatteiden kanssa.

Mallit voidaan jakaa kausiluonteisuuteen. Talvella saappaat ovat mahdollisimman eristettyjä ja suojaavat kylmältä ja kosteudelta, ja pohjat on suunniteltu vain liukkaille pinnoille.

Syksy- ja kevätkengät on valmistettu pehmeästä nahasta tai kumista, joten jalka ei ylikuumene, mutta se ei kastu huonon sään sattuessa. Kesäkengät ommellaan paitsi nahasta, myös satiinista, tekstiilistä, denimistä, ja niiden suunnittelussa on leikattu varvas, kantapää tai koko akselin pinta. Nahan lisäksi mokka on yleisin materiaali.

Hänen ulkoiset vaatimattomat kengät, joissa on pienet korot, mahdollistavat kirkkaiden koriste-elementtien käytön. Saappaat on usein koristeltu metalliholkkeilla, nastoilla, vetoketjuilla. Sisustus voi olla muun muassa helmiä, paljetteja, kiviä, kirjontaa, satiinia tai guipureja. Yksi houkuttelevimmista koruista on nyöritys, erityisesti korkealla saappaalla.

Väriliuokset

Värin valinta riippuu kunkin naisen henkilökohtaisista mieltymyksistä. Ne, jotka suosivat klassikoita tai säilyttävät pukukoodin, voivat valita kengistä, jotka ovat musta, harmaa, ruskea, beige.

Valkoinen on perinteinen, mutta syksyllä ja keväällä se on epäkäytännöllistä. Niille, jotka rakastavat hieman monipuolisempia paletteja, mutta eivät kuitenkaan halua kenkänsä erottua, tummansininen, vihreä, burgundinen sävy tekee. Kaikkia näitä värejä voidaan pitää tärkeinä koko ajan, mutta kirkas niistä riippuu pitkälti trendistä.

Tällä kaudella punainen, kirsikka, burgundia, vaaleanpunainen, metallinen hopea ja kulta otettiin johtoon. Niiden lisäksi muoti ja alaston sävyjä - beige, persikka, vaaleanpunainen, hiekka. Saappaiden tulosteet ovat harvinaisia, mutta eläinperäiset ja kukat ovat erityisen tärkeitä.

Mitä käyttää?

Matalakorkoisilla kengillä on joskus epämiellyttävää omaisuutta, joka on jalkojen visuaalinen lyhentäminen.Tämän estämiseksi sinun pitäisi poimia tiukat farkut, jeggingsit, leggingsit, sukkahousut, jotka sopivat saappaat, varsinkin kun kyseessä on kengät, jotka eivät ole mustia.

Päällysvaatteet on helppo noutaa saappaille, koska rohkeat nahkatakit, klassiset takit, sadetakit, puistot, untuvatakit, liivit ovat yhtä hyvin heille sopivia.

Kirkkaita ja hauskoja malleja varten sopivat tyylikkäät nuorisotakit. Mitä enemmän ylellisempiä turkistuotteita, pitkiä turkiksia, lampaiden takkeja, liivejä, ne olisi käytettävä klassisempien mokkanahkojen kanssa.

Kumisaappaat ja "kuun rovers" - täytetyt yleiset talvikengät johtuvat matalakorkoisista saappaista. Kausityyppiset päällysvaatteet näyttävät kaikkein harmonisimmilta. Sadetakki lähestyy kumisaappaita, ja untuvatakki lähestyy kuun roversiä.

Pienellä kantapäällä varustetut saappaat ovat melko monipuolisia jalkineita, koska voit luoda kuvia useissa tyyleissä.

Rento ja urheilullinen viittaavat farkkuihin ja tuulitakkeihin, puseroihin, paistettuihin liivit. Romanttinen keula voidaan valmistaa naisellisella aukiolla tai neulottua mekkoa, aurinkoa ja sifonkipaitoja sekä kevyitä puseroita.

Biker-tyyliä tuetaan revittyjen farkkujen, kirkkaiden t-paitojen, nahkatakkien tai -liivien kanssa. Kengät ja saappaat, sukat tulee yhdistää lyhyisiin hameisiin ja lyhyisiin päällysvaatteisiin, jotta ne eivät estäisi tällaisia ​​tyylikkäitä kenkiä.

Jos saappaat on lakattu, vaatekaapissa ei saa olla muita lakkoja, varsinkin varusteiden ja pussien kanssa. Lisäksi heille asetetaan rajoituksia, jos kengät lausutaan sisustuksen avulla. Loput vaatteet ja asusteet tässä tapauksessa pitäisi olla vaatimaton lisäys eikä keskeytä huomiota itseään.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet