kengät

Saappaat

Saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Bogs saappaat: tyylikäs säänkestävä
 2. Menestyksen salaisuuden piirteet
 3. Erilaisia ​​malleja
 4. Kenkävinkkejä
 5. Arviot

Epäiletko, että kumikengät voivat olla sekä käytännöllisiä, tyylikkäitä että mukavia? Ainutlaatuinen kengänsä saappaat Bogs auttaa hälventämään nämä epäilyt lopullisesti!

Ne tuhoavat olemassa olevat stereotyypit kumituotteista yhdistämällä kaikki nämä ominaisuudet.

Bogs saappaat: tyylikäs säänkestävä

Homeland-brändi on tullut Oregonin - Eugene-osavaltion tärkein kaupunki. Juuri täällä yrittäjäs naimisissa oleva pari, jonka nimi oli Comb, asui, joka keksi kengät, jotka sopivat kaikkein huonoimpaan säähän, ja kehitti monien ihmisten unelman täydellisistä ”vaatteista” jalkoihin todellisuuteen.

Valtava kokemus kenkäteollisuudesta vuonna 2002, Comb-perhe asetti tavoitteen: luoda malleja, joissa yhdistyvät mukavuus ja mukavuus, vedenkestävät ominaisuudet, kauneus ja esteettisyys. Ja pian he saivat tiensä!

Tuotemerkin ensimmäiset tuotteet olivat kenkäparit sellaisille viljelijöille, jotka tarvitsivat vedenpitäviä, kestäviä ja mukavia kenkiä, jotka eivät tartu likaan, mikä vaikeutti työskentelyä ja liikkumista.

Vähitellen yhtiö laajeni ja tavaroiden valikoima kasvoi. Myöhemmin tuotemerkin alla Bogs alkoi tuottaa lasten linjaa ja sitten naaras.

Vuonna 2007 yhtiön suunnittelijat toimittivat seuraavan mallikotelon, jossa oli mukavat reiät - kädensijat sivuilla.

Nykyään nämä kynät - yksi tuotemerkin "chips" -merkkiä.

Menestyksen salaisuuden piirteet

Ensimmäiset tuotteiden laadun arvostivat metsästäjät ja kalastajat, ja niiden jälkeen he "maistivat" uutuuden ja loput. Sade, lumi, sohva, huurre, lika - mikään ei ole pelottavaa amerikkalaisen yrityksen saappaista.

Huonoissa sääolosuhteissa ja missä tahansa maastossa (jopa maasto-olosuhteissa) ne ovat kuivia, lämpimiä ja mukavia. Lisäksi emäs ja pinta eivät tartu likaan, mikä helpottaa suuresti liikkumista.

Rantojen ansioista:

 • Mukava kenkä, jonka ansiosta saappaat eivät hengitä jalka ja jalat eivät väsy edes pitkällä kävelyllä.
 • 100% vedenkestävä.
 • Erinomainen ilmankierto, jolloin ilma ei pääse seisomaan.
 • Mukavat kynät (erityisen tärkeitä lasten vaihtoehtoja).
 • Puhdista kaikissa olosuhteissa.
 • Täysi turvallisuus jopa liukkailla pinnoilla.

Kaikki tämä saavutetaan käyttämällä innovatiivisia teknologioita ja modernien uusien materiaalien käyttöä. Täten käytetyssä tuotannossa: eräänlainen synteettinen kumi - neopreeni, erityinen kalvo ja kostumaton kumi.

Lisäksi valmistaja soveltaa:

 • Max-Wick-pinnoite, jonka avulla voit hylätä kosteutta ja likaa.
 • Durafresh-bioteknologia, joka imee epämiellyttäviä hajuja ja estää niitä uudelleen.
 • Kaksinkertainen pohjallinen, jossa on antimikrobinen aine ”Aegis”, suojaa myös epämiellyttäviltä hajuilta ja ei salli muottien lisääntymistä.
 • Elastinen nylon-tyyny "Rebound", joka sijaitsee pohjaan kantapään alueella, joka tukee jalat ja ei anna niiden renkaita.
 • Joustava materiaali Neo-tech, jonka paksuus voi vaihdella välillä 2 - 7 mm. Se kykenee venymään eri suuntiin, mikä auttaa tuotetta kirjaimellisesti ottamaan minkä tahansa jalkan muodon ja kiinnittämään sen tiukasti, suojaamalla sitä kosteudelta, kylmältä ja liukastumiselta.

Erilaisia ​​malleja

Laadun ja toiminnallisuuden lisäksi Bogs-tuotteet erottuvat alkuperäisestä suunnittelusta ja laajasta valikoimasta malleja, joita päivitetään ja päivitetään vuosittain.

Mallien monimuotoisuuden joukossa on vaihtoehtoja sesongin ulkopuolella, kun kaikkialla on mutaa ja lohkareita sekä kylmäkausi.Yleensä tämän valmistajan kenkiä voidaan käyttää +25 ° C: n lämpötilassa ja pakkasessa -35 astetta. Se on merkityksellinen myös kesällä sateisena päivänä.

Yksi suosituimmista hallitsijoista on lasten kumisaappaat.

Jokainen vanhempi tietää, että lasten suosikkitoiminta syksyn ja kevään aikana on kulkea peurojen läpi. Tällaisen viihteen seuraukset eivät ole salaisuus: märkä tai jäykkä lasten jalka, joka johtaa vilustumiseen.

Mutta ei amerikkalaisen kenkäyrityksen kumituotteissa! Niissä lapset voivat "mitata ympäröivien altaiden syvyyttä" niin paljon kuin he haluavat ilman riskiä jäätyä, kastua ja sairastua. Sisäinen eristys suojaa vauvan jalkoja luotettavasti kylmältä, ja vedenpitävä pinta suojataan kosteudelta.

Pienet pelottomat tutkimusmatkailijat voivat myös hiljaa valloittaa talven suurimmat lumikellot - erityisten nauhojen ja tiukkojen varpaidensa ansiosta lumi ei pääse sisään.

On myös tärkeää, että tällaisissa jalkineissa lasten jalat eivät hikoile edes sulatusjakson aikana ja lämpötilaeroissa sesongin aikana.

Valmistajan valikoimasta löytyy kaikkien värien ja kokojen lasten paria, joissa on erilaisia ​​piirroksia, jotka kuvaavat suosikkikuviesi merkkejä, suosittuja tietokonepelejä, jotka voivat nauttia sekä lapsista että heidän vanhemmistaan.

Vähemmän edustettuina ovat naiset.

On huomionarvoista, että kun luodaan tuotteita naisille, suurta huomiota kiinnitetään kauneuteen ja jopa armoon. Loppujen lopuksi, naisen tulisi olla kaunis, vaikka kävisi metsässä usein mutassa!

Naisten saappaat voidaan vuorattua turkista tai fleecestä - riippuen vuodenajasta, jona malli on kehitetty, ja siihen on lisävarusteita.

Kenkään kiinnitetään paljon huomiota, koska naisten jalkojen terveys riippuu suurelta osin sen mukavuudesta.

Kenkävinkkejä

Poimi pari, joka sopii väreihin ja tyyliin, ei ole vaikeaa monen mallin ansiosta. Se on sama tyylin kanssa - valikoimassa on yksinkertaisia ​​"klassisia" ja moderneja kaikenlaisilla tulosteilla.

Esimerkiksi koko amerikkalaisen 6 koko vastaa 37 eurooppalaista (23,6 cm). Kuten Euroopassa, amerikkalaiset käyttävät vain täysikokoisia. Siksi, jos tavallinen kengän koko on puolet, asiantuntijat neuvovat ostamaan saappaat, joiden koko on lähimpänä (ylöspäin).

Metsästäjille ja kesän asukkaille yhtiö on kehittänyt erikoiskokoelman Bogs Work Series. Se sisältää myös tuotteita, joita voidaan käyttää matkailussa, teollisuudessa ja muilla erityisalueilla.

Kaikki mallin mallit toimitetaan lisäsuojalla:

 1. Mekaaniset iskut;
 2. Käärmeen puremat;
 3. Altistuminen kemikaaleille;
 4. Sähköisku.

Arviot

Valmistetuista jalkineista kaikkien vastausten joukossa on positiivisia ja jopa rave-arvioita.

Nuoret naiset ja nuoret huomaavat usein mallien omaperäisyydestä ja ulkonäöstä, vanhemmista ihmisistä - mukavuudesta ja mukavuudesta, retkeilijöistä - käytännöllisyydestä. Mutta useimmat tarkistukset vanhemmilta, jotka ostivat amerikkalaisia ​​saappaita lapsilleen.

He ovat innostuneita kengän vedenpitävyydestä, lämpenemisestä ja mukavuudesta ja huomaavat, että on mahdollista kävellä ulkona paljon kauemmin ja täysin säällä.

Edut ovat myös erityisen "kumin" tuoksun ja laajan valikoiman puute.

Lyhyesti sanottuna amerikkalaisen tuotemerkin tuotteet edellyttävät, että ne harkitsevat uudelleen kumikengistä, että ne ovat samantyyppisiä ja tylsiä. Bogs-kumikengillä elämä on kirkkaampaa ja mielenkiintoisempaa!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet