kengät

Saksan saappaat

Saksan saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Marschstiefel Maring Boots
 2. Filzstiebel
 3. Nykyaikaiset mallit
 4. Mitä käyttää?

Jokainen ostaja haluaa ostaa laadukkaita kenkiä, jotka kestävät pitkään ja samalla säilyttävät houkuttelevan ulkonäön. Saksan tunnetuista tuotemerkeistä peräisin olevat tuotteet selviävät täysin tällaisista vaatimuksista. Mikä oli toisen maailmansodan saksalaiset kengät ja mitä malleja se esittää tänään? Mieti enemmän.

Marschstiefel Maring Boots

Toisen maailmansodan aikana saksalaiset sotilaat käyttivät Marschstiefel-marssikenkiä. Tämä kenkä valmistettiin kestävästä lehmännahasta, joka oli värjätty mustaksi. Tuotteissa oli korkeat ylä- ja kaksinkertaiset pohjat, jotka on vahvistettu nauloilla.

Kengän erottuva piirre oli metalli hevosenkenkä. Tämä yksityiskohta sijoitettiin kantapään ulkoreunaan. Hevosenkenkä kiinnitettiin muutamalla naulalla, jotka sitten peitettiin nahalla tai synteettisillä materiaaleilla.

Jonkin ajan kuluttua kenkien tuotanto on tullut huomattavasti halvemmaksi. Ensinnäkin yläosien yläosaa pienennettiin, sitten seitsemänpuoleiset naulat korvattiin kuumalla leimauksella tehdyt osat.

Filzstiebel

Sotilaan saappaat ovat aitoa nahkaa ja tuntua Filzstiebelistä. Kenkien ulkonäkö muistutti voimakkaasti tavallisia saappaita. Pohjat oli varustettu erikoisosilla, jotka eivät salli saappaiden liukumista liukkaille pinnoille.

Virkailijan saappaat olivat pitkät ja korkeat. Kengät olivat aitoa nahkaa ja niissä oli pieni leveä kantapää. Tällaisia ​​malleja kutsutaan myös ratsuväestöön.

Nykyään tällaiset kengät ostetaan hevosurheilulajeille tai historiallisille rekonstruktioille.

Saksalaiset kengät, tavalliset tai ulkopuoliset virkamiehet olivat aitoa nahkaa ja olivat erittäin pehmeitä. Pohjat oli varustettu erityisillä piikkejä. Jotkut löysivät löytyneitä papereita. Kengissä oli pieni nousu ja tasainen kantapää.

Gebirgsjager

Gebirgsjager olivat Saksan metsästäjien lakisääteiset saappaat. Tuotti ne Wehrmachtille ja SS-joukoille. Tällaisia ​​jalkineita on suunniteltu vaikeisiin sääolosuhteisiin ja sitä käytettiin vuoristoalueiden sotilaiden joukossa. Saappaat olivat aitoa nahkaa, ja niissä oli ainoa metallinen reunus ja luotettava nauha.

He huolehtivat saappaistaan ​​erityisellä kerma- maalilla. Tämä työkalu on valmistettu kirkkaassa laatikossa, jossa on natsien symboleja. Tätä maalia käytettiin vuoteen 1943 saakka. Tuotanto pysäytettiin sen jälkeen kun ei-mustat saappaat saivat käyttää.

Nykyaikaiset mallit

Modernit kenkävalmistajat Saksasta tuottavat mielenkiintoisia malleja tavallisille ostajille. Saksalaiset merkit tarjoavat kuluttajille erilaisia ​​tyylikkäitä ja mukavia saappaita. Laadukkaat ja muodikkaat kengät mahtuvat moniin naisten ja miesten kuviin.

Hogl

Saksalainen Hogl-brändi tarjoaa naisille upean valikoiman kauniita ja tyylikkäitä naisten kenkiä. Kaikki mallit on valmistettu aitoa nahkaa, ekologista nahkaa ja korkealaatuisia tekstiilejä. Korkeat mallit, joissa on terävä nenä ja pieni tyylikäs kantapää, näyttävät erityisen vaikuttavilta ja naisellisilta.

Gabor

Saksalainen yritys Gabor tarjoaa naisille tiiviit saappaat, joissa on laaja kantapää. Tuotemerkit ovat aitoa nahkaa tai mokkaa ja niissä on pohjallinen ja herkkä tekstiilejä, joissa on lyhyt kasa. Laadukkaat tuotteet on varustettu suoralla tai leveällä akselilla.

Kapeammissa malleissa on yläpuolella joustava insertti.

oikku

Brand Caprice antaa naisille upeita tuotteita pienessä kantapäässä, jossa on joustava ja kohokuvioitu selkä.Alkuperäiset mallit on koristeltu pienellä hihnalla sivussa. Capricen tuotemerkin mukavat ja kauniit kengät ovat ihanteellisia rohkeasti ja luottavaisesti.

Rieker

Maailmankuulu saksalainen brändi Rieker valmistaa korkealaatuisia aitoja nahkakenkiä. Naisten talvella varustetut mallit on varustettu upealla luonnollisen turkiksen ja helpotuksen pohjalla. Riekerin kengissä jalka ei koskaan jäätyä eikä koskaan väsy pitkään kävelemään.

Tamaris

Jokainen fashionista voi valita tyylikkään parin Tamaris-merkistä. Yhtiö tarjoaa naisille monenlaisia ​​tuotteita täysin erilaisissa tyyleissä. Ihanteellinen saappaat voidaan valita tyylikkään ilmeen luomiseksi ja jokapäiväiseen kävelyyn.

Kengät on valmistettu luonnonmateriaaleista. Naiset pystyvät poimimaan lakonisen mallin tasaisella pohjalla tai leikkisällä parilla leikkisällä kantalla.

Eber klaus

Saksalainen tuotemerkki Eber Klaus tuottaa ihana miesten saappaat pehmeästä aitoa nahkaa. Talvella varustetuissa malleissa on eristys luonnollisesta turkista ja helpotusta. Laadukkaat tuotemerkit Saksasta näyttävät kalliilta ja tyylikkäiltä.

Shoibeg

Yritys Shoibeg valmistaa erittäin mukavia aitoja nahkakenkiä. Hyvin suosittuja ovat tiukat mallit pienellä kiilalla ja vetoketjulla. Relief pohja antaa luottamusta jokaiseen vaiheeseen, vaikka se olisi märkä ja liukas ulkopuolella.

Josef seibel

Tämän saksalaisen tuotemerkin laadukkaat ja kauniit kengät ovat täydellinen ratkaisu tyylikkäälle muotiasustajalle, joka rakastaa todella muodikkaita ja alkuperäisiä asioita. Erityistä huomiota on kiinnitettävä merkkituotteisiin, joissa on korkeat yläosat ja samettinen veluuripinta.

Kauniita malleja, joissa on kontrastinen ompelu, eristetään villavuorella.

Provocante

Kuuluisa tuotemerkki Provocante tuottaa tyylikkäitä miesmalleja laadukkaista nubukista, mokkanahasta ja aitoa nahkaa. Miesten kenkien samettinen pinta houkuttelee varmasti muiden huomion.

Kauniit tuotteet näyttävät erittäin kalliilta ja kiinteiltä. Kengät on varustettu vetoketjulla, nauhalla ja metalloiduilla sisustuselementeillä.

salamanteri

Maailmankuulu tuotemerkki Salamander tunnustetaan oikeutetusti yhdeksi suosituimmista. Yhtiö valmistaa kauniita aitoja nahkakenkiä. Mallivalikoimassa on kantapäät kantapäässä, pieni kiilakorko ja mukava tasainen pohja.

Kylmällä talvella tuotemerkki tuottaa turkis-vuorattuja malleja, joissa on korkeat yläosat. Laadukas ote, jossa on helpotus ja kulutuspohjat.

Mitä käyttää?

Saksalaisista jalkineista on tunnusomaista tiukka ja tiivis muotoilu. Branded-tuotteet sopivat erinomaisesti mistä tahansa iästä.

Laadukkaat ja tiukat kengät ovat hyvin:

 • suorat pitkät takit ja keskipitkät mallit;
 • nahkaisten miesten sadetakit;
 • farkut ja suorat naisten housut;
 • tiukat tai suorat hameet;
 • liiketoiminnan miesten puvut tummille väreille;
 • pitkät untuvatakit ja suorat takit;
 • tikatut naisten untuvatakit ja vaipat;
 • miesten ja naisten nahkatakit. Leikkaus voi olla vapaa tai suora;
 • lampaiden takit turkiskauluksella;
 • miesten housut.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet