Liikepuvut

Naisten kolmiosainen puku

Naisten kolmiosainen puku

liittyä keskusteluun

 

Moderni nainen käyttää pukua joskus enemmän kuin mies. Erilaiset mallit ja tyylit antavat puvuille tunkeutua kaikkiin elämänaloihin: työssä, urheilussa, arjessa ja kotielämässä. Yksi erinomaisista vaihtoehdoista tässä vaatetuksessa on kolmiosainen puku.

piirteet

Naisten kolmiosainen puku - on vaatteita, jotka koostuvat kolmesta elementistä, jotka ovat loogisia. Useimmiten se on housut, housut, takki, takki tai takki sekä liivi. Riippuen tyylin tyypistä: liike, urheilu tai koti, nämä elementit näyttävät sopivilta.

Business naisten puvut ovat kahdenlaisia: "kaksi" - housut tai hame ja takki ja "kolme" - housut tai hame, takki ja liivi. Solmio tai keula on myös olennainen ominaisuus työpuku. Ensimmäinen lisävaruste soveltuu tärkeälle liikekokoukselle, toinen - illalle. Jokapäiväisessä toimistossa puku voi olla kulunut ilman solmua.

Lisäksi puku liittyy enemmän ihmiskunnan vahvaan puoleen, joka on kulunut naisella, hän kokee hämmästyttävän muutoksen - hienovaraiset sävyt, kirkas leikkaus ja linjat korostavat vain naisellisuutta ja haurautta, mikä tekee naisesta seksikäs ja elegantti samanaikaisesti.

malli

Puku mallit tänään on paljon. Koska voit pukea puvun eri syistä, niiden vaihtelut ovat yhtä monipuolisia. Jos puhumme naisten puvuista, voimme erottaa seuraavat:

  • Klassinen työpuku. Takki ja housut suora leikkaus, hillitty väri, useimmiten painikkeilla.
  • Juhla-puku - Täällä suunnittelijat tarjoavat rakentaa makusi, muodin mieltymyksiäsi ja kuvion ominaisuuksia. Valittavana on runsaasti vaihtoehtoja - smokin teeman vaihteluista tiukkoihin malleihin, rajatuihin takkeihin, pohjaan mini-hameen tai mini-shortseihin, erilaisiin materiaaleihin.
  • Rento puku - ne voivat olla denimistä, puuvillasta tai tekonahasta, fleecestä tai synteettisestä mallista valmistettuja malleja. Tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja - liike-elämän puvuista puoliharrastuksiin tai päinvastoin naisellisiin.
  • Kotipuku. Mallit niille, jotka haluavat jopa etsiä keräilyä ja tyylikkäitä kotona. Nämä voivat olla joko "itsellesi" sopivia - viettää viihtyisä ilta kirjan tai suosikkiharrastuksenne puolesta tai "vieraille" - ei häpeä mennä jopa muukalaiselle.
  • Verkkarit. Urheilun maailmassa "troikka" ei ole yhtä suosittu kuin liiketoiminnassa. Valmistajat tarjoavat tällaisia ​​pukuja kaikenlaiseen toimintaan: jooga, kunto, juoksu, talviurheilu, matkailu.
  • Kolmiosainen puku tytölle. Kaikki edellä mainitut vaihtoehdot on ommeltu nuorille naisille. Lasten mallit voivat olla joko täsmällinen aikuisten kopio, tai heillä voi olla tietty naiivuus - pehmeä leikkaus, mukavat yksityiskohdat, sisustus.

muodista

Kolmiosaisen puvun tärkein viehätys on, että nämä ovat kolme riippumatonta vaatteiden elementtiä, ja kukin voidaan valita korostamaan omia ansioitaan ja piilottamaan muiden silmien haitat. Siksi kannattaa puhua jokaisen puvustuksen tyylistä erikseen.

Business takki on klassinen - se on konservatiivinen tyyli, lähellä urosta. Useimmiten se on kaksirivinen takki, joka on kiinnitetty kahdella tai kolmella painikkeella. Naisempi vaihtelu on asennettu takki, jossa on yksi painike ja pyöreä kääntökaulus tai tukeva kaulus. Tällainen tyyli kuvaa viettelevästi rintakehän ja vyötärön, joten ei ole epäilystäkään siitä, että edessänne edes liike, vaan nainen.

Lyhennetty tai pitkänomainen takki on toinen tapa monipuolistaa yrityskuvaa tai näyttää se suotuisassa valossa. Erilaiset pituudet voivat olla myös hihassa: klassinen ranteeseen, "kolme neljäsosaa" tai korkeampi kuin kyynärpään kiristys, hehkutettu holkki, joka ulottuu sormien kärjiin tai kattaa tuskin olkapään.

Puku housut voivat olla myös klassinen suora leikata, kaventaa, tai päinvastoin, palanut lonkan, polven tai alempi. Perinteinen ”toimisto” pituus - kantapään keskelle. Housujen-lenkkarit, leveät lantiossa ja kaventuvat nilkan suuntaan, näyttävät hyvin muodikkailta. Toimistohameessa on myös paljon tyylejä: "lyijykynä" tai "aurinko", "ilmapallo", suora leikkaus tai trapetso.

kankaat

Harkitse kankaita, joista kolme puvua on useimmiten ommeltu:

  • villa - materiaali, joka on tunnustettu parhaaksi puvuille. Luonnollinen kangas ei häiritse kunnollista lämmönsiirtoa, ei estä ihoa hengittämästä ja pitää muotoa monen vuoden ajan. On olemassa villaa kankaita - palkkioista luokkaan "talous", jonka avulla voit ostaa jotain jokaiseen makuun ja budjettiin.
  • tweed - villakangasta, jonka pinnalla on tehty joulukuusi. Se on kestävä, jopa karkea kangas, mutta se sopii erinomaisesti lämpimiin vapaa-ajan puvuihin.
  • kasmirmatto - ylellinen, erittäin miellyttävä kehon puku. Korkeasta hinnasta huolimatta kasmirmatto oikeuttaa täysin upeaan ulkonäköön ja kykyyn muuttaa rakennettaan jopa pitkällä kulumisella.
  • vakosametti - Voimme sanoa, että tämä on vaihteleva sametti joka päivä. Kangas on erittäin miellyttävä kosketukseen, se näyttää kunnolliselta ja hillityltä, on hyvä kulutuskestävyys.

Väriliuokset

Ajaton klassikot ja väri, joka on aina sopiva, on musta. Tämä on hieno vaihtoehto puvun kolmelle toimistolle ja tärkeälle kokoukselle sekä gaalaillalle. Lisävarusteista riippuen musta voi olla sekä ylellinen että hillitty, huomaamaton, sekä naamiointi että tarttuva. Tämä on suosituin ja käytännöllisin väri, lisäksi suunnittelijat täydentävät mustaa kaikenlaisilla tulosteilla: pienellä raitalla tai ”hanhenjalalla”, timanteilla ja häkillä, kirjonta ne kukkailla tai koristavat eri väreillä.

Kolme yhtä suosittua väriä puvulle on sininen, harmaa ja ruskea. Nämä ovat neutraaleja sävyjä, jotka ovat sopivia toimistossa niin hyvin kuin mahdollista, ne ovat vähemmän juhlavia kuin musta, mutta ovat jo pitkään olleet osa kaikkialla maailmassa tunnustettua liike-elämän väriä.

Scarlet-kolmiosainen puku on asu rohkeasti itsevarma nainen. Punainen on myös useimmiten valittu iltaisin tapahtumaan, mutta enemmän mykistyneitä sävyjä: viini, burgundia, granaatti näyttää hyvältä toimistoympäristössä. Sama voidaan sanoa vihreän sävyistä. Kaunis oliivi-, smaragdivärit, khaki- tai laakerinlehdet ovat hyvä vaihtoehto sisällyttää ne yrityksesi vaatekaappiin.

Kolmiosaisessa puvussa on useita versioita. Klassinen versio katsotaan liiviksi ja pohja voi toimia hameena ja housuina. Toinen vaihtoehto on sarja hameita tai housuja, liivi tai takki sekä paidat tai puserot. Kolmen kappaleen kolmas vaihtoehto on takki, housut ja mekko. On helppo arvata, että pukeutumista voi käyttää erikseen tai takin kanssa, ja täydentämällä housut ja takki, jossa on kiiltävä, paita tai toppi, saat täysin uuden ilmeen. Joskus tällaista sarjaa takin sijasta täydentää kontrastivärinen liivi, jota voidaan käyttää suoraan pukun yli.

laji

Kolmiosaisessa puvussa on useita versioita. Klassinen versio katsotaan liiviksi ja pohja voi toimia hameena ja housuina. Toinen vaihtoehto on sarja hameita tai housuja, liivi tai takki sekä paidat tai puserot. Kolmen kappaleen kolmas vaihtoehto on takki, housut ja mekko. On helppo arvata, että pukeutumista voi käyttää erikseen tai takin kanssa, ja täydentämällä housut ja takki, jossa on kiiltävä, paita tai toppi, saat täysin uuden ilmeen. Joskus tällaista sarjaa takin sijasta täydentää kontrastivärinen liivi, jota voidaan käyttää suoraan pukun yli.

englanti

Kolmiosainen puku, jonka suunnittelijat innoittivat ratsastusvaatteita. Klassisessa versiossa on takki, jossa on kaulus ja lantiot, suora hame, jossa on taitettu takana ja raidallinen liivi. Nykyään tyyli on hieman muuttunut: hame on tarttunut lantioon, takin hartiat ovat pehmeitä, ja kaulus voi olla minkä tahansa muodon tai kokonaan poissa.

häät

Kolmiosainen hääpuku on erittäin tyylikäs ja ylellinen vaihtoehto alkuperäisille naisille. Tällaiset puvut on useimmiten ommeltu satiinista, samettista tai silkistä, koristeltu pitsi, strassit ja paljetteja, kultaiset tai hopeapainikkeet. Tällaisilla puvuilla on tietysti perinteiset vaaleat värit morsian - lumivalkoinen, samppanjaväri tai jauhemainen.

Carters (lasten kolmiosainen puku)

Kuuluisa brändi, joka harjoittaa lasten vaatteita. Yhtiön linjassa on kolmeosaiset lasten puvut - urheilusta ja kodista, lämmitettyihin talvivalintoihin.

Kuntoilu

Kolmen kappaleen kuntopuvussa on useita muunnelmia.jotta voit helposti poimia vaatteita oikeaan säähän ja tiettyyn urheiluun. Se voi olla housujen + t-paita + takki, jossa on huppu tai top + shortsit + takki, tai leggingsit ja liivi + liivi. Monet tuotemerkit tarjoavat tällaisia ​​pukuja, jotka on valmistettu samalla tyylillä.

Kotiin

Kodin puvut eivät ole yhtä suosittuja kuin urheilussa tai toimistossa. He voivat aina tuntea olonsa mukavaksi, mutta siistinä. Talon lämpötilasta riippuen voit valita erilaisia ​​"kolme" - T-paita, shortsit ja housut, housut, pusero ja liivi. Venäläisen tuotemerkin Marina, joka harjoittaa tyylikkäitä ja edullisia neuleita, tarjoaa monia kauniita pukuja talolle.

Muotitrendit

Uuden kauden aikana suunnittelijat palasivat trendien yläreunaan tiukan klassisen, geometrisen leikkauksen, leikatun camisole-takin ja midi-pituisen lyijykynän.

Mitä käyttää?

Klassinen lisäksi puku on valkoinen pusero tai raidallinen paita, sekä tavallinen pää. Tämä yhdistelmä on win-win toimistossa ja juhlissa. Kenkiä kannattaa kiinnittää. Työskentelyssä nämä ovat korkokengät, mokka tai nahka. Ilta ulos, puku voidaan täydentää kengät kantapää tai korkealla alustalla, joka päivä "oxfords" tai loafers on hyvä puku.

Toinen asu, joka sopii pukuun, on huivi. Tämä voi olla joko ohut silkkivaihtoehto tai tilavampi, esimerkiksi nippu. Tärkeä lisävaruste on pussi. Satunnaiselle ulkonäölle se voi olla nahkainen käsilaukku, jossa on lyhyet kahvat, tai tabletti olkapään yläpuolella, pieni iltana.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet