Liikepuvut

Chanelin puku

Chanelin puku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hieman historiaa
 2. piirteet
 3. laji
 4. Väriliuokset
 5. Muotitrendit [Y]
 6. Chanel Star Kuvat
 7. Mitä käyttää?

Legendaarinen Coco Chanel antoi naisille ympäri maailmaa mahdollisuuden pukeutua yksinkertaisesti ja mukavasti. Hänestä on tullut vallankumouksellinen muotimaailmassa, hän esitteli jokapäiväiseen naisten mekkoon, mitä kaikki naiset haaveilivat pitkään, mukavuutta. Chanel-puku on ajallisesti testattu klassikko, joka on edelleen ajankohtainen. Selvitä, mitä pitäisi olla tällainen asu meidän päivinä.

Hieman historiaa

Hän murtautui suurmallin maailmaan kuin raitista ilmaa: Coco Chanel antoi naisille ympäri maailmaa mahdollisuuden päästä eroon tukahduttavista korseteista, paisuneista hameista, ja mikä tärkeintä, "oikeutetuista" naisten housuista.

Tänään on melkein mahdotonta kuvitella liiketoiminnan naisen vaatekaappi ilman tyylikästä housua ”kaksi” tweedistä. Tämän ainutlaatuisen naispuolisen puvun myötä Chanel antoi ensimmäisenä elämää tälle kankaalle, ja sitten - ja uudet yhdistykset: modernit klassikot, omavarainen nainen, liiketoiminnan rento tyyli.

Moderni puku a la Chanelilla on pitkä historia ja pitkä muutosreitti. Ensimmäinen keräys heidän Cheed-tweed-julkaisustaan ​​julkaistiin vuonna 1926. Mutta näitä vaatteita ei arvostettu. Vuosi toisensa jälkeen Coco muutti leikkausta, leikkaa, jättäen vain yhden vakion osan hänen tavarastaan. Ja nyt, kun 70-vuotias nainen, vuonna 1954, Chanel saa lopulta tunnustuksen: lyhyt tweed-takki ja klassisen pituinen hame (jotka kattavat hyvin polvinsa) tulevat todellisiksi muodikasta yhteisöä ympäri maailmaa.

piirteet

Chanelin klassinen takki on valmistettu pehmeästä tweedistä. Pituus on lyhyt - se tuskin saavuttaa hameen vyön yläreunan. Piirustus on aina hyvin tyylikäs - monimutkaisessa häkissä tai melange-vaikutuksella. Tällaisen takin siluetti on välttämättä puoliksi vierekkäinen, ei kaulusta, kiinnitin on painikkeissa tai puuttuu. Koko itse oli erittäin ihastunut viimeisestä versiosta: ihastuttava muotiauturi kiinnitti tällaisen takin rintakorulla tai tossulla.

Chanelin legendaarinen takki oli aina ominaista kuten patch taskut - kaksi tai neljä. Ne koristettiin alkuperäisellä punoksella, jonka väri joko sattui puvun sävyyn tai sen kanssa. Chanelin puvun kehittymisen aikana alkoi esiintyä takkeja, joissa oli kaulus - turkis tai englanti (lyhyt, sametti).

Tärkeä Mademoiselle Cocon pukujen brändi oli laadukkaita lisävarusteita ja kalliita viimeistelyjä: yrityksen logolla varustetut painikkeet, ohut ketju, joka oli ommeltu kalliin silkki- vuori.

laji

Muotitalon valmistamat mallit täyttävät tietenkin nykyaikaisen naisen nykyisen tyylin kaikki vaatimukset. Mutta on olemassa asioita, jotka ovat aina kysynnässä. Tämä on klassinen. Siksi monissa nykyaikaisissa kokoelmissa paljon tilaa on edelleen varattu twossille - sekä housuille että yhtyeille hameella.

Puhtaasti naisellisen tyylin ihailijoille ensisijainen tavoite on "hame ja takki". Niinpä suosituimpia ovat nykyään lyijykynällä varustetut vaihtoehdot, joiden pituus tuskin saavuttaa polven. Takki valitaan usein englanninkielisellä kauluksella tai ilman.

Niille, jotka pitävät nykyaikaisista vaatteista, Chanel tarjoaa sekä vaihtoehtoja että ei-klassisia hameita, esimerkiksi laskostettuja, ja sarjoja, joissa on shortsit tai tiukat housut. Tällöin takin muotoilu on mahdollinen huivikaulus, leikkaaminen hameilla ja muut mielenkiintoiset innovaatiot.

Muotitalon moderneissa kokoelmissa on useita innovatiivisia tekniikoita:

 • yhdistelmä tweediä sifonilla;
 • käärintäpainikkeet kangasta, josta takki on tehty;
 • sisustetaan takki, jossa on kontrastikangasta tehty vyö.

Kaikki tämä viittaa siihen, että Gabriel Chanelin kerran luomat puvut kehittyvät koko ajan henkien mukaisesti, mutta silti ne pysyvät klassikoina.

Väriliuokset

Yksi suosituimmista väreistä naispuolisten Chanel-tyylien tuntemissa on vaaleanpunainen, joten muotitalon suunnittelijat yrittävät tuottaa uusia kokoelmia tämän herkän värin eri sävyillä.

Mustaa ja valkoista pidetään kuitenkin klassisena - sekä yksilöllisesti että pareittain. Viimeinen vaihtoehto mahdollistaa kirkkaan kontrastin - erittäin tärkeän osan Chanelin puvusta.

Tämä ei kuitenkaan ole kaikki. Kuuluisan brändin modernit kokoelmat ilahduttavat fanejaan erilaisilla väreillä jokaiseen makuun. Niinpä, voit löytää suosikki tweed-puvut, jotka on valmistettu pastelliväreistä (kerma, sitruuna, minttu, laventeli), joilla on jatkuva kontrasti koristeessa (useimmiten se on valkoinen). Fantasy-suunnittelijat tarjoavat myös runsaan valikoiman kirkkaita värejä.

Muotitrendit 2019

Chanelin klassinen tyyli on varmasti hedelmällinen maa monien muiden tuotemerkkien, suunnittelijoiden ja fashionistasien inspiraatiolle. Tyylikäs lait, jotka sanelevat hienon muotitalon mekossa, havaitaan tänään ilman tämän merkin vaatteita.

Monet muodikkaat naiset haluavat valmistaa asuja "Chanelin alla" käyttäen edullisempia vaatteita jäljittelijöiden tuotemerkeistä. Ja se ei koske vain pukuja. Chanel-tyyliset mekot ovat edelleen uskomattoman suosittuja.

Kuitenkin korkean muodin todelliset ihailijat suosivat edelleen vaatteita, jotka on luotu suurten mestareiden käsissä. Ja tässä mielessä Chanelin talon aivopuoli ei koskaan menetä merkityksensä. Joten tänään voimme erottaa kaksi pääasiallista vaatteiden luokkaa Chanel.

Nuorten tyyli

Tätä suuntausta leimaavat lyhyet hameet, joilla on trapetsikokoinen tai kapeneva leikkaus. Hihna on yliarvostettu, takki on erittäin lyhyt, ehkä jopa bolero. Nuori sukupolvi on hyvin rakastettu kolmiosaisista puvuista, jotka koostuvat hameesta tai housuista, takista ja samasta kankaasta valmistetusta yläosasta. Nykyään muotia voidaan kutsua myös pukeutumiskoteloksi ja lyhennetylle takille. Chanelin nuorisokokoelmat poikkeavat klassisista nuorista, koska ne poikkeavat usein perinteisestä kääpiömateriaalista.

Naisten puvut 40-50 vuotta

Aikuisuudessa naisellisuus kukoistaa täysin, eikä ole niin tärkeää korostaa sitä, kuinka paljon sitä täydentää tai jopa rajoittaa. Siksi Chanel-tyylinen puku on pakollinen kaikille 40-50-vuotiaille naisille. Loppujen lopuksi hienostunut Coco tiesi, miten naisen pitäisi näyttää näinä vuosina.

Useita tärkeitä kohtia, jotka ovat moitteettoman tyylin perusta:

 • Väri. Jos käytät mustaa, jätä hänelle herkkä vaaleanpunainen tai syvä punainen sävy. Ensimmäinen vaihtoehto sopii joka päivä, toinen - erityistapauksissa. Rakastatko monofonisia yhtyeitä? Sitten kiinnitä huomiota pastelliväreihin.
 • Tulosta. Kaikki Chanelin tyylin mallit ovat yksinkertaisia, huomaamattomia, mutta samalla edustaa tyylin ja armon huippua. Joten voit vapaasti valita minkä tahansa haluamasi ja käyttää sitä ilolla!
 • Tyyliin. Paras vaihtoehto tähän ikään ovat hameet, jotka ovat jopa vasikan keskipitkän pituisia tai hieman korkeampia, sekä löysät housut. Yleisesti ottaen jokainen fashionista voi keskittyä yksittäisen kuvion ominaisuuksiin. Monet kaunottaret, jopa näinä vuosina, voivat varaa sekä mini- että laiha, tärkeintä on, että asu on sopusoinnussa.

Chanel Star Kuvat

Yhtenä aikana Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen, Jackie Kennedy, tuli yksi tärkeimmistä Chanelin hameen hameen pukuista.Jacqueline Kennedyn tunnusmerkiksi tullut vaaleanpunainen puku on nyt ikuisesti yhdistetty moderniin liikemiehöön.

Tyyli-tyylinen Victoria Beckham on aina osoittanut hyvää makua. Jopa hänen osallistumisensa aikana suosittuun Spice Girls -bändiin, jonka osallistujat erottuvat ikimuistoisista huutomuodoista (ja joskus - täysin mauttomista), Wiki erottui kauniista tyylikkäistä ja huomaamattomista asuista. Ja nyt laulaja ja malli suosivat tiukkaa yksinkertaisuutta kauhistuttaviin tyyleihin ja väreihin: Chanelin lyhyt takki on erinomainen todiste tästä.

Ashley Olsen on esimerkki siitä, miten voit tehdä tiukan asun klassisen Chanel-takin avulla. Muiden näyttelijöiden merkkien "musta pohja ja valkoinen yläosa" täydennettiin täydellisesti Mademoiselle Cocon maskuliinisella tyylillä.

Vielä rohkeampaa versiota Chanelin naisen mekosta osoittaa jännittävien lohkareiden sankari - Mila Jovovich. Tällainen housupuku sopii erityisesti kypsän naisen naiselle, korostaa hänen asemansa vakautta ja luultavasti luonteeltaan äärimmäistä luonnetta.

Amal Alamuddin - tyttö, jonka kauneus on kauhea, jossa brittiläiset ja libanonilaiset verenkiertoon. Tällainen harvinainen viehätys, joka on rakastunut kuuluisaan Hollywoodin komeaan George Clooneyyn, kuten arvokas kivi, vaatii kunnon leikkauksen. Ja Coco Chanelin uskomattoman feminiiniset puvut - juuri tätä tarvitaan tässä.

Suosittu laulaja Rihanna ei myöskään ole vastenmielinen korostamaan naisellisuuttaan Chanelin puvun saneleman ihastuttavan tyylin avulla. Erityisen upea maailmanradion tähti näyttää lämpimän korallivärin yhtyeessä, täydellisesti yhdistettynä ihonsa sävyyn ja ulkonäköön.

Mutta podiumien ja näytön nuori tähti, Lily-Rose Depp, päinvastoin haluaa pukeutua Chanelin miesten puvussa. Tämä asu painottaa täydellisesti "kapinallisten nuorten" tunnelmaa, ja hän piilottaa myös liiallisen ohuutensa hieman.

Christine Stewart - näyttelijä, jolla on hyvä maku. Tämä puku on esimerkki Chanelin muotitalon nykyaikaisuudesta.

Sama voidaan sanoa Kim Kardashianin valitsemasta mallista: Chanelin revitty puku on kaukana klassikoista, jotka kerran vietiin Koko-muotimaailmaan.

Yksi Karl Lagerfeldin musiikoista, Cara Delevingne, on tänään Chanelin edessä. Ja hän rakastaa myös miesten puvut. Ja naisellisissa kuvissa mieluummin klassikoita modernisoidaan.

Mitä käyttää?

Chanelin pukujen eri elementit yhdistyvät täydellisesti aikamme muodikkaisiin asioihin. Olkaa vakuuttuneita siitä, olette tutkineet esimerkkejä tyylikkäistä yhdistelmistä galleriassa. Harkitse yhdistelmää Chanel-tyylisestä takista farkkuilla, housuilla, hameilla ja toppeilla ja turtlenecksillä sekä monia muita muunnelmia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet