Liikepuvut

Naisten klassinen puku

Naisten klassinen puku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. muodista
 3. kangas
 4. väri
 5. Miten valita?
 6. Muotitrendit [Y]
 7. Mitä käyttää?
 8. Kauniita ja tyylikkäitä kuvia

Klassisen puvun tulee olla jokaisen naisen vaatekaapissa. Tämä voi olla sarja takki, jossa on hame tai takki ja housut. Klassinen puku on perusasia, joka tekee sinusta näyttävän tyylikkäästä, muodikkaasta ja kalliista missä tahansa tilanteessa. Korujen vaihtaminen tai lisävarusteiden lisääminen voi luoda uuden, kirkkaan ja ikimuistoisen kuvan joka kerta.

piirteet

Puku on joukko vaatteita, jotka koostuvat yleensä liivistä, takista (takista) ja housuista (hame). Kaikki puvun elementit on valmistettu samasta materiaalista. Puvut eroavat toisistaan ​​laitteiden, materiaalien, värien, tyylin, pituuden jne. Suhteen.

Naisten klassinen puku ilmestyi XVII-luvun puolivälissä. Aluksi se oli joukko vaatteita ratsastusta varten, myöhemmin puku siirtyi jokapäiväiseen naisten vaatekaappiin. Alunperin takki tehtiin suorassa vapaassa siluetissa, ja vasta 20. vuosisadan alussa alkoi esiintyä naisvaltaisempia malleja.

Pitkät hameet alkoivat lyhentää asteittain avaamalla vasikat ensin ja sitten koko jalka polviin. Coco Chanelin ansiosta muoti sai muotia naispuolisista pukujen silueteista. Nykyään tällaiset mallit ovat tulleet klassisiksi.

muodista

Housut. Erittäin käytännöllinen ja tyylikäs vaihtoehto, joka sopii yhtä hyvin toimistoon, arkielämään ja juhliin.

Kun valitset sopivan tyylin, heidän oma kehonsa on hylättävä. Esimerkiksi tytöillä, joilla on leveät lonkat, näytetään pyöreitä tai suoria housujen ja takkien malleja vyötärön pituudelle tai hieman pienemmiksi. Pidemmät mallit tekevät lonkat entistä laajemmiksi.

Housujen puvut ovat melko käytännöllisiä ja mukavia käyttää. Ne säätävät täydellisesti kuvaa, vetävät sen ulos ja tekevät siitä ohuemman.

Klassiset housut ovat vyötärön ja lantion kireä malli, joka on suoraan tai hieman lonkkaan palanut, pituus kantapään keskelle.

Puku, jossa on hame, ei ole yhtä suosittu kuin housupuku. Klassisen puvun hame voidaan tehdä useissa tyyleissä. Yleisimpiä ovat: suorat, lyijykynät, trapetsi, tulppaani, aurinko, laskostettu hame, vekseillä, ikkeellä. Ihanteellinen pituus on polven lähellä, hieman suurempi tai pienempi.

Takki voidaan tehdä monenlaisia ​​vaihteluita: frillillä, baskilla, alkuperäisellä kauluksella ja lantioilla, asennettu tai suora. Klassisen takin pituus on myös erilainen. Tämä on lyhennetty malli, joka tuskin saavuttaa vyötärön linjan ja pitkänomaisen lantion alapuolella.

Työpuku sisältää yhden tai kahden kontrastivärisen elementin yhdistelmän. Useimmiten se on kevyen ylä- ja tumman pohjan yhdistelmä tai päinvastoin.

On harhaanjohtavaa uskoa, että klassinen puku näyttää täydelliseltä vain ohuella, korkealla naisella. Erilaisia ​​takkeja, housuja ja hameita on helppo löytää sopusointuinen sarja täydellisille naisille, joilla on kaareva muoto.

Isot koot istuvat kuvassa, joka ei ole vähemmän ihanteellinen, ja ne eivät näytä yhtä tyylikkäiltä. Kaikki riippuu naisen kehon tyypistä. Riittää, kun valitset housujen tai hameen oikean pituuden, voittat oikein kuvion arvokkuuden ja piilotat pienet puutteet niin, että siluetti näyttää paljon suloisemmalta ja ohuemmalta kuin se on.

Englantilaiseen tyyliin tehty työpuku on erottuva muotoilun yksinkertaisuus, linjojen selkeys, mukavuus kulumisessa ja muodon tyylikkyys.Englanninkielinen konservatiivisuus merkitsee värien, täydellisen leikkauksen, perinteisen pituuden ja luonnonmateriaalien rajoittamista.

kangas

Puvun räätälöintiin valitun materiaalin on täytettävä useita vaatimuksia.

 • Murskauksen kestävyys. Klassinen puku tulee aina näyttää täydelliseltä.
 • Kyky palauttaa alkuperäinen muoto venytyksen jälkeen nopeasti. Materiaalia ei pitäisi muuttaa.
 • Materiaalilla on oltava hyvä hygroskooppisuus.

Useimmiten ompeluun käytetään luonnollisia materiaaleja (puuvilla, tweed, batiste, villa, silkki, kasmirmatto, kreppi). Synteettisiä materiaaleja tai kankaita, joiden synteettinen lisäys on suuri, ei suositella räätälöintiin. Tällaisessa puvussa se on kuuma, epämiellyttävä, lisäksi tällainen kangas ei salli kosteuden kulkua helposti.

Pehmeää, herkkää samettia käytetään usein iltapukujen ompeluun ja erikoisretkiin. Velvet-puku tummansinisellä, syvän viinillä, smaragdinvihreällä, violetilla tai mustalla värillä näyttää hyvin elegantilta ja jaloilta.

väri

Perinteiset värit klassiselle puvulle ovat musta, ruskea, harmaa tai valkoinen. Musta tai valkoinen puku näyttää sopivalta kaikissa olosuhteissa ja sopii yhteen muiden vaatteiden, kenkien ja asusteiden kanssa. Kontrastiväriset yhdistelmät, esimerkiksi musta takki - valkoinen hame tai päinvastoin, näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja epätavallisilta.

Nykyään suunnittelijat haluavat siirtyä pois yleisesti hyväksytyistä standardeista ja kiinnittää huomionsa eloisampien ja rikkaampien värien puvuihin. Rikas punainen, syvän sininen, kaunis smaragdinvihreä väri sopii täydellisesti klassiseen leikkaukseen.

Yksi viimeaikaisten vuodenaikojen suuntauksista on vaaleanpunainen. Ei huutaa tai myrkyllistä, mutta hellävarainen tai erittäin vaalea. Tämä puku näyttää hyvin elegantilta.

Miten valita?

Kun valitset klassisen puvun mallin, on ennen kaikkea kehitettävä kehon tyyppi. Esimerkiksi liian ohut ylä- ja kapea olkapää muuttaa visuaalisesti asennetun takin olkahihnoilla. Visuaalisesti tasapainottamaan kapea ylä- ja leveä pohja auttavat ja levittävät vaippoja. On toivottavaa valita vaippa, jota on lyhennetty, sen pituus ei saa missään tapauksessa kulkea lantioiden laajimman rivin läpi.

Kolmiotyyppisiä naisia ​​kehotetaan kääntämään huomionsa tummien housujen tai hameen ja kevyen takin tai takin sarjaan. Tämä yhdistelmä yhdistää visuaalisesti mittasuhteet, jolloin muoto on harmonisempi.

"Suorakulmion" muotoisille omistajille voidaan suositella suoria tai hieman vierekkäisiä leikkauksia. Housut voivat olla myös suoria tai kavennettuja. Pienet koristeelliset yksityiskohdat, kuten patch-taskut, ovat hyväksyttäviä.

Pienet tytöt voivat neuvoa pukuja pystysuoralla ohuella nauhalla. Tällainen tulostus visuaalisesti "vetää" kuvan.

Omenatyypin omistajat voivat kokeilla takkeja, joissa on melko syvä V-kaula. Takin pituus voi olla lonkka- tai hieman alapuolella. On suositeltavaa valita tumma värimaailma, joka vetää ja leikkaa merkittävästi kuvaa. Ja kauniisti sijoitetut kirkkaat aksentit (kaulakoru, kaunis rintaneula, tyylikäs kytkin jne.) Auttavat sinua voittamaan hillittyjä värejä kauniisti. Housuissa tulisi istua riittävän tiukasti lantion ja vatsan kohdalla. Malli voi olla suora tai hieman palanut.

Muotitrendit 2019

Yksi uuden kauden trendeistä on tietenkin siluetin tarkentaminen ja linjojen selkeä geometria. Ei hämärtyneitä muotoja ja avantgardeja. Vain tiukka, lakoninen siluetti, kaunis olkapää, klassinen pituus.

Lyijykynän hame ja housut, jotka sopivat tiiviisti lantion päälle ja lonkkailevat lonkan riviltä, ​​ovat hyvin merkityksellisiä. Vapaa lentävä siluetti. Housut pitäisi melkein kokonaan piilottaa kengät. Vain kengän varvas ja osa kantapäästä ovat näkyvissä.

Yksivärisenä. Yhdessä värimaailmassa suunnitellut puvut ovat erittäin muodikkaita ja merkityksellisiä.Teräsharmaa ja rikas sininen ovat erittäin suosittuja. Pastelli, herkkä värivalikoima (minttu, koralli, karamelli, samppanja, helmi vaaleanpunainen).

Mitä käyttää?

Pusero on yksi klassisen puvun suosituimmista seuralaisista. Paitapuserot voivat olla hyvin erilaisia: urosleikkaus, tyylitelty paitojen alla, romanttinen koristeilla ja röyhelöillä, matala leikattu ja suljettu. Puserot voivat olla monofonisia tai ne voidaan toteuttaa useiden värien yhdistelmänä, koristeltu kirjonnalla, tyylikkäällä koristeella, keulalla, alkuperäisellä kauluksella ja hihansuilla jne.

Puseron sijasta voidaan käyttää paita, toppi, T-paita, turtleneck, ohut hyppääjä jne..

Jotta kuva näyttää mahdollisimman yhdenmukaiselta ja tehokkaalta, sinun täytyy valita oikeat tarvikkeet ja kengät klassiseen puvuun. Ei karkeita kenkiä tai isoja pusseja: tyylikäs kytkin, siisti kengät tai suljetut kantokengät. Täydennä lyhytkoruja - ketju, korvakorut, renkaat.

Huolimatta siitä, että perinteinen kengät, jotka sopivat klassiseen puvuun, ovat kengät tai nilkkasaappaat, nykyaikaiset suunnittelijat ehdottavat laajentaa tätä linjaa yhdistämällä esimerkiksi urheilukenkien eri vaihtoehtoja, kuten tennarit tai lenkkarit. Tyypillisesti tämä kuva on ominaista nuorisolle tai epäviralliselle tyylille. Takki voidaan käyttää paljaalla keholla, housut ovat lyhentyneet, eri koriste-elementit ja epätavalliset koristeet ovat sallittuja.

Tyylikäs suora leikkaus kashmirista, villasta tai muusta materiaalista on täydellinen päällysvaatteena klassiseen puvuun. Tämä voi olla tyylikäs viitta ja ylellinen turkki sekä tyylikäs lammashame ja muut vaatteet, jotka on yhdistetty pukuun tyylikkäästi.

Kauniita ja tyylikkäitä kuvia

Yllättävän naisellinen versio: grafiittivärinen takki ja lyijykynä. Kauluksen ja taskujen, painikkeiden ja mustan värin vyö viimeistely onnistuu harmonisoitumaan harmaalla värillä.

Lumivalkoinen puku näyttää aina hyvin elegantilta ja raikkaalta. Erityisesti silloin, kun valkoinen on muotoiltu tyylikkäästi ja naisellisesti. Tarkat korut ja musta laukku täydentävät ulkoasua.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet