Mekot ja tyylit

Mekko-hame - toiminnallisuuden vapaus

Mekko-hame - toiminnallisuuden vapaus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Mitä käyttää?
 4. vinkkejä

Muinaisina aikoina ihmisiä palvettiin kankailla, jotka voitiin muuttaa mihin tahansa tahdosta. Yksi ja sama kangas voi olla päähine, mekko tai viitta. Nyt tilanne on täysin erilainen, ja vaatekaappejamme on koottu moniin asioihin, joista jokaisella on tapaaminen.

Mutta jotkut modernien naisten ajatuksista ovat edelleen niiden esi-isien hyväksymiä. Joten muutettiin mekkoja, joita voidaan käyttää eri tavoin: mekko, hame ja tunika.

Havaijin saaret pidetään tämän asun synnyinpaikkana. Trooppisen ilmaston ja yksinkertaisen elämäntavan ei tarvitse usein muuttaa asuja. Tytöt pitivät Havaijin tyttöjen kirkkailta, tavallisilta asuilta niin paljon, että he laittoivat jotain tällaista rannikkokaapissaan. Niinpä keksittiin mekkohame.

piirteet

Niin, hamepuku on sellainen muuttuva asia, jota voidaan käyttää useilla tavoilla. Reiteen laskettuna se muuttuu pitkäksi hameeksi, kohotettuna rinnan yläpuolelle - lyhyessä mekossa. Ja jos käytät sukkahousuja sen alla, siitä tulee todellinen tunika.

Useimmiten mekkohame on trapetsikangas, joka on joustavalla nauhalla. Joustavaa nauhaa tarvitaan, jotta vyötäröllä ja rintakehässä on mukava käyttää. Usein on hameen pukeutunut versio, jossa on ommeltu ohut elastinen nauha - näin mekko saa puoliselastisen siluetin.

Toinen suosittu malli on hamepuku, jossa on epäsymmetrinen, “revitty” helma.

Kuka sopii?

Mekko-hame on yksinkertainen kesämekko, jonka tytöillä on monenlaisia ​​lukuja. Ohut nuorten naisten vapaa siluetti lisää äänenvoimakkuutta oikeassa paikassa, mutta korostaa tyylikkäitä käsiä ja hoikkaita jalat. Ne, joilla on enemmän täytettäviä, pelkäävät myöskään mitään - virtaava kangas piilottaa vatsan ja rehevän lantion, ja avoin yläosa kiinnittää huomiota ylelliseen rintaan.

Hame-mekolla on oltava varovainen vain niille, joilla on pullea käsivarsi ja hartiat. Koska asu on täysin avoin yläosassa, kainaloissa muodostuneet ryppyjä voi olla havaittavissa. Tässä tapauksessa on parempi olla turvallinen ja heittää kärki tai bolero päälle.

Mitä käyttää?

Mekko-hame on loistava vaihtoehto kävellä kuumana päivänä. Tällöin ei ole tapana pukeutua varovasti: aiomme rentoutua raikkaassa ilmassa, eikä paistaa varusteita, joten emme tarvitse paljon vaatteita ja asusteita.

Kengät valitsevat epävirallisen, kantapään tai ei - ei ole väliä, tärkein asia, joka oli mukava. Sopivat vaihtoehdot ovat siro sandaalit, sandaalit, baletti-asunnot, tennarit. Tämä sukkahousut eivät ole kuluneet, mutta viileässä säässä voit pukeutua laihaihin farkuihin tai leggingsiin.

Täydennämme laajamittaisen rantapussin, aurinkolasien, laajan karvan hatun, kirkkaiden helmien tai suurten korvakorut.

Koska yleensä hamepuku istuu hieman säkissä, monet tytöt haluavat korostaa vyötäröä ohuella hihnalla.

vinkkejä

 • Mekko-hame sopii hyvin erilaisten etnisten lisävarusteiden kanssa, erityisesti niille, jotka muistuttavat Havaijia. Siksi kukka, jossa on kukkia (keinotekoinen tai todellinen) tai hiusneula eksoottisen kukinnan muodossa, on erittäin hyödyllinen.
 • Mekko-hame on hyvin yksinkertainen, joten voit itse ommella itse. Voit itse kokeilla erityisesti: valitse esimerkiksi kaksipuolinen kangas, jotta voit helposti muuttaa vaatteen värejä.
 • Rannalle sopiva vaatetus on hamepuku. Ensinnäkin se on helppo poistaa ja käyttää. Toiseksi se avaa auringon hartiat, kädet ja ylemmän rintakehän.Ja lopuksi lantioon laskettu hame-mekko näyttää hyvältä uimapuvun kanssa, etenkin jos se sopii yhteen sävyyn.
Kommentit
 1. Rita
  20.02.2016

  Rentoutua merellä pukeutuminen-hame on välttämätön! Pukeutuneena hameen, voit jopa istua baarissa. Pidän myös siitä, että hameen pituus voidaan helposti muuttaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet