Mekot ja tyylit

Kimonon mekko - yksinkertainen istuvuus, mukavuus ja kauneus

Kimonon mekko - yksinkertainen istuvuus, mukavuus ja kauneus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Hieman historiaa
 3. Kuka sopii?
 4. kankaat
 5. Taskut
 6. pituus
 7. Soveltuuko se täyteen?
 8. Vinkkejä valintaan
 9. Mitä käyttää?
 10. lisälaitteet
 11. kengät

Japanilaiset kansalliset vaatteet ovat pitkään levinneet kotimaahansa. Eurooppalaiset naiset rakastivat kimonopukuja yksinkertaisen leikkauksen ja kauneuden vuoksi.

piirteet

Kimono-mekon keskeisiä piirteitä ovat:

 • T-muotoinen leikkaus.
 • Leveät hihat, jotka ovat yksittäisiä leikkauksia. Hihojen pituus on erilainen, ja jos ne ovat poissa, pukeutuneen olkapään viiva laajenee muodostamaan pienen päällekkäisyyden.
 • Laaja vyö. Sen sijainti voi olla pitkin vyötäröä ja hieman korkeampi, jos haluat luoda siluetin, jolla on korkea vyötärö.
 • Ei painikkeita, vetoketjuja tai painikkeita. Kiinnitä mekko kehoon vain hihnalla.

Jotkut modernien kimonomekojen mallit ovat samankaltaisia ​​kuin perinteiset japanilaiset asusteet, jotka ovat hyvin kaukana. Tällaisten mekkojen keskiosa on leikattu vyötäröllä, joka jäljittelee vyötä. Tuotteessa voi olla kiinnikkeitä, ja pituus on hyvin erilainen.

Hieman historiaa

Japanilaisen perinteinen kimono on yli 1,5 tuhatta vuotta. Tällaisia ​​vaatteita käytetään Japanissa sekä miehillä että naisilla, jotka eroavat vain väreissä.

Alun perin tyyli luotiin ottamalla huomioon japanilaisten naisten hahmon piirteet, jotta korostettaisiin harjojen ja kaulan kauneutta. Tämä johti pitkien hihojen pukeutumiseen, ja tällaisen mekon kampaus koostui yleensä hiuksista, jotka kerättiin takaa.

Modernit kimonomekot eroavat japanilaisista vaatteista, mutta tämä ei estä heidän suosioaan. Nykyään tällaisia ​​mekkoja esitetään sekä mallien mukaan, että kotitekoiset mekot ja mekot joka päivä. Ne ovat mukavia ja erittäin kauniita.

Kuka sopii?

Kimonon mekko istuu hyvin missä tahansa kuvassa, samalla kun se on mukava asu.

Hän voi turvallisesti käyttää tyttöjä, joilla on kaareva ja "omena", sekä nuoria naisia, joilla on liiallinen ohuus. Vapaa leikkauksen ansiosta tämä mekko auttaa tasapainottamaan "kolmion" kuvassa olevien tyttöjen siluettia sekä leveitä hartioita ja kapeaa lantaa.

kankaat

Kimono-mekon valmistuksessa käytetään pehmeitä ja luonnollisia kankaita, jotka virtaavat ja kiilottavat.

Tyypillisin vaihtoehto on silkkipuku, mutta nykyään voit ostaa malleja pellavasta, viskoosista, sifonista, neuleista, puuvillasta ja jopa samettista.

Taskut

Vapaasti leikattujen kimonomekojen mallit, joissa on leveät taskut, auttavat lisäämään tilavuutta lonkan alueen naiselle. Useimmiten nämä ovat tavallisia mekkoja, jotka muistuttavat kimonoa vain yläosan (hihat) kanssa.

pituus

pitkä

Tämän tyylin pitkät mekot ovat hyvä valinta vaatteille joka päivä kesälämmössä. He voivat korvata sundressin ja tehdä visuaalisesti omistajansa pidemmäksi ja ohuemmaksi.

Lattiassa olevat kimonopuvun mallit voivat olla hyvä vaihtoehto iltapuvulle, varsinkin jos ne on valmistettu kiiltävästä virtaavasta kankaasta.

lyhyt

Kimonon mekko polven pituuden yläpuolella on usein kulunut kotona kylpytakin tai kengän sijasta. Tämä asu on houkuttelevampi ja erittäin mukava.

Tämän tyylin lyhyet mekot kalliista kankaista valitaan ulosmenon mekkoina. He houkuttelevat usein huomiota upealla vyöllä.

Soveltuuko se täyteen?

Tätä tyyliä voivat käyttää tytöt, joilla on ylimääräistä kiloa, koska siluetin pystysuorien viivojen ja yksiosaisen holkin ansiosta tämä asu on visuaalisesti ohut ja lisää kuvaan armon.

Vinkkejä valintaan

Kun valitset mekon värisuunnitelman, harkitse aikaa, jolloin aiot käyttää sitä. Keväällä ja kesällä sopivin painos kimono-mekolle on kukka.

Jäähdytyksen ajaksi valitaan yleensä tuotteet, joilla on abstrakti piirustus.

Kankaiden osalta kimonon kesämallit ommellaan ohuemmista ja luonnollisista kankaista, ja talvella ne valitsevat tiheämmän materiaalin.

Mitä käyttää?

Illalla yhdessä kimonon tyylin kanssa poimi pieni kytkinpussi tai kirjekuoripussi. Tämäntyyppisiä vapaa-ajan mekkoja voidaan käyttää vyö- tai nahkakotelon kanssa.

Usein lisätty kimonon mekko on vyö. Se on kontrastinen väri ja kirkas kirjonta.

lisälaitteet

Tämän tyylin mekko on sinänsä riittävä, joten tarvikkeet, joissa on kimonomekko, ovat mahdollisimman pieniä tai hävitetään kokonaan. Hopea- tai kultakorut voidaan valita yhden värin kimonoon.

Hyvä lisä tähän tyyliin on hiusten koruja. Esimerkiksi kampaus voidaan koristaa kampilla, nastoilla tai kauniilla hiusneuloilla.

Valokuvatapojen aikana mielikuvitus ei tunne rajoja, kimonon sävyissä olevat hatut voivat olla todellisia löytöjä.

kengät

Sopivimmat kengät, joissa on pitkä mekko-kimono, ovat kengät, sandaalit tai sandaalit, joissa on tasainen pohja. Jos asu on lyhyt, hänellä olisi mieluummin korkokengät.

Kommentit
 1. Lena
  14.02.2016

  Rakastan kimonoa. Minulla on sellainen pukuhousu kotona, nyt haluan ostaa toisen tyylin tässä mekossa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet