Mekot ja tyylit

Mekot, joissa on raglan-hihat - piilottaa puutteita ja lisää charmia

Mekot, joissa on raglan-hihat - piilottaa puutteita ja lisää charmia

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Tyylit ja mallit
 4. Neulottu Raglan-mekko
 5. Mitä käyttää?

Monet naisten vaatekaapin esineet ja tyylit lainattiin sotilaallisista univormuista. Esimerkkejä tästä ovat housut, polvihousut, leveät vyöt, joissa on suuret soljet, hattu. Raglaniholkki on otettu myös miesten sotilaallisista vaatteista. Tarkemmin sanottuna hän lainasi yhden yleisön vaatteista, jotka taistelun aikana menettivät yhden käden. Tätä kenraalia kutsuttiin Raglaniksi, ja hän käytti yhtenäistä, jossa oli tällaiset hihat piilottaa tämän kehon puutteen.

piirteet

Raglaniholkkien ydin on, että ne on leikattu ulos selän ja tuotteen hyllyn kanssa, toisin sanoen vaatteiden hihat ja olkapääosa ovat yhtenä kokonaisuutena. Tällaisissa hihoissa olevissa tuotteissa ei ole olkasaumaa, ja sen sijaan voi olla holkin yläsauma.

Vaatteet, joissa on tällaiset hihat, ovat hyvin epätavallisia, mielenkiintoisia ja houkuttelevat näin huomiota. Huolimatta siitä, että tällaisten hihojen ompelussa käytetään yleensä enemmän kankaita kuin tavallisten kankaiden ompelussa, ne näyttävät melko helposti ja helposti.

Kuka sopii?

Mekot, villapaidat, T-paidat ja puserot, joissa on tämäntyyppiset hihat, sopivat monille naisille. Ne koristavat yhtä kauniisti sekä leveät että kapeat hartiat. Erityisesti ne näyttävät hyvältä rasvaisilla tyttöillä. Koska leveät hihat peittävät pullea olkapäät ja kädet. Kaareva sauma, joka yhdistää hihat tuotteen kanssa ja kulkee kaula-aukosta käsivarteen, vähentää visuaalisesti rintakehää.

Tytöille, joilla on käännetyn kolmion tyyppinen siluetti, mekot, joissa on syvä tai keskikokoinen V-kaulus ja lyhyet raglan-hihat tai kolme neljäsosaa, ovat optimaalisia. Niissä olkapäät näkyvät vähemmän voimakkaina ja kapeammin. Tytöille, joilla on kolmion kaltainen kuva, päinvastoin on suositeltavaa käyttää raglan-mekkoja, joissa on matala pääntie. Tyylikäs hihat auttavat visuaalisesti laajentamaan hartioita. Raglan-asuja ei suositella ohuille tytöille, joilla on suorakulmainen siluetti.

Tyylit ja mallit

Useimmiten raglan-hihoissa on trapezium-tyylisiä mekkoja ja vaippapukuja. Hihoissa Raglan-leikkaus on erilaisia. Ne eroavat toisistaan ​​käsivarren syvyydessä ja konfiguraatiossa, holkin pituudessa ja leveydessä sekä rannekkeissa olevissa hihansuissa tai elastisissa nauhoissa. Tällaiset hihat voivat olla erilaisista kankaista, mekkoista, puseroista, T-paidoista ja villapuseroista. Ne voivat puolestaan ​​olla vapaita, asennettuja tai suoria.

Raglan-leikkaustuotteiden sopivimmat leikkaustyypit ovat: veneen leikkaus, Angelica, pyöristetty kurkun alle ja pääntie V: ssä. Yhdessä leveiden ja pyöristettyjen hihojen kanssa se lisää visuaalisesti siluetin yläreunaa, joka on erityisen tärkeää pienille rintoille tarkoitetuille tytöille.

Melko usein on pukeutuja, joissa on nauhat tai ohuet nauhat. Ne on suunniteltu varmistamaan, että tytöt voivat säätää kaulan syvyyttä. Vähentääksesi pääntien syvyyttä sinun täytyy vetää ne alas ja lisätä hieman liukenemaan. Mekot, joissa on tällaiset hihat ja angelica-pääntie, tekevät kuvasta erittäin viettelevän ja romanttisen.

Kuten jo todettiin, erilaisia ​​kankaita käytetään tuotteiden ompelemiseen tällaisilla hihoilla. Nämä ovat pääasiassa ohuita ja pehmeitä materiaaleja, jotka sopivat helposti kehoon eivätkä haittaa liikkumista. Kankaiden ja niiden painojen värit voivat myös olla erilaisia: monofonisia, värikkäitä, kukka- tai abstrakteja muotoja.On mielenkiintoista, että tällaisilla hihoilla varustetut tuotteet voivat olla sekä arkipäivisiä että seremoniallisia, mutta joka tapauksessa tällaisen tyylin vaatteet näyttävät lempeältä, ilmavalta ja erottuvan yleisestä taustasta.

Neulottu Raglan-mekko

Neulottu mekko, jossa on raglan-hihat, on erittäin mukava, lämmin ja kodikas. Erityisesti tämä mekko on merkityksellinen kylmällä säällä.

Tällaisen puvun kaikkein sopivimpia leikkaustyyppejä pidetään kaulussuunnassa, turtle-pääntie ja veneen pääntie. Tällaisia ​​mekkoja voi ostaa tai neuloa itse. Internetissä on tarpeeksi erilaisia ​​tietoja siitä, miten neuloa neulottu raglan-mekko omin käsin. Siksi, jos sinulla on aikaa ja halua, sinun on helppo tehdä se.

Mitä käyttää?

Ottaen huomioon, että raglanin hihat tekevät siluetin yläosasta laajemman, sinun pitäisi yrittää tehdä asuimen alaosa yksinkertaisemmaksi ja kapeammaksi. Mekojen pituus voi olla erilainen, mutta varusteet, joissa on kapea pohja ja mini ja midi, näyttävät paljon vaikuttavammilta.

Kengät tämän leikkauksen mekkoille on parempi valita klassikko. On toivottavaa, että niiden väri on erilainen kuin mekko. Varusteesta riippuen voit noutaa kenkiä tai stilettisandaaleja.

Lisävarusteista voit käyttää tyylikästä vyötä, joka vastaa kenkien väriä ja melko vähän koruja. Hyvin yhdistettynä tällaisiin mekkoihin pitkät ja suuret korvakorut. Ne voidaan yhdistää ohueseen ketjuun tai kaulakoruun sekä rannekkeisiin tai suuriin rannekelloihin.

Kommentit
 1. vita
  24.02.2016

  Pidän pukeutumisista tai läpikuultavista raglan-hihoista - kuva muuttuu mielenkiintoisemmaksi ja jopa salaperäiseksi.

 2. Alina
  23.02.2016

  Olen nyt päättänyt syntymäpäiväpuvulle - se on varmasti raglan-hihassa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet