Mekot ja tyylit

Mekko yhdellä hihalla - muodikas epäsymmetria

Mekko yhdellä hihalla - muodikas epäsymmetria

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Hihatyypit
 4. muodista
 5. Mitä käyttää?
 6. kengät
 7. lisälaitteet

Mallimekot, joissa on yksi hiha, eivät ole ensimmäinen vuosi, joka viittaa muodin suuntauksiin. Tämän tyylin sifonki- ja silkkihameet ovat kysyntää kesän aikana, ja neulotut ovat erittäin suosittuja talvella. Nämä mekot eivät kuitenkaan sovi kaikille naisille, eivätkä ne ole kuluneet mistään syystä. Keskustellaan siitä, mikä on mielenkiintoista vaatteista, joissa on yksi hihassa, jotka käyttävät niitä ja mitä he käyttävät tällä tyylillä.

piirteet

Vain yhden hihan omaavaa mekkoa kutsutaan epäsymmetrisiksi asuiksi. Ne valitaan ensisijaisesti erityistilaisuuksiin, koska tällaiset mekot houkuttelevat silmät ja auttavat erottumaan muista kaunottarista. Lisäksi tällainen alkuperäinen pukeutuminen siirtää tarkennuksen kuvan alareunasta, joka on sopiva tapauksissa, joissa se on epätäydellinen.

Useimmiten yksihihainen mekko edustaa yksivärisiä malleja, koska ne ovat ilmeikäs ja alkuperäisiä jopa ilman kirkasta tulosta. Lisäksi monivärinen motiivi häiritsee huomion mielenkiintoisesta leikkauksesta ja vaikuttaa kontrastiin ihon kanssa. Samasta syystä tällaisten asujen osalta sisustusta käytetään mahdollisimman vähän.

Kuka sopii?

Riippuen tyylistä, asymmetrinen hihassa oleva mekko sopii sekä hoikkaan kauneuteen että kaareviin muotoihin. Mikä parasta, tällainen mekko näyttää tytön, jonka hahmo näyttää trapetilta.

Ohuiden naisten tulisi kiinnittää huomiota tiukasti varustettuihin asusteisiin ja tytöihin, jotka ovat täynnä - ilmaisissa malleissa. Jos sinulla on epätäydelliset jalat, voit piilottaa niiden epämiellyttävyyden pitkällä asymmetrisen hihan kanssa.

Sinun tulisi välttää tämä mekko, jos:

 • Selkäsi on hyvin leveä, ja hartiat ovat maskuliinisia.
 • Käsiesi iho näyttää haisevalta ja hiljaiselta.
 • Rintakehä tai selkä on peitetty ihottumalla.
 • Sinulla on suuret rinnat ja ilman rintaliivit, se menettää muotonsa.

Hihatyypit

Tämän tyylin pukeutuneen hihan pituus ja leveys voivat vaihdella. Se voi olla yhtä tiukka ja pitkä ja pieni, esimerkiksi "siiven" muodossa. Vaihtoehtoja on tiukasti kiinnitettävät hihat, jotka ovat hieman pidempiä kuin kyynärpää, sekä pitkät ja leveät hihat. Kolme neljäsosaa hihat ovat melko yleisiä. Sen sijainnin mukaan yksi holkki voi olla joko vaatteen vasemmalla tai oikealla puolella.

muodista

Yleisimmät mallit, joissa ei ole yhtä hihaa, ovat pitkät iltapuvut. Niiden leikkaus on löysempi kuin lyhyissä, epäsymmetrisiä hihoissa varustetuissa, tiiviisti varustetuissa asuissa.

Pienin leikattu mekko voi olla rento asu, ja sametti-, brokadi-, silkki- ja muita kalliita kankaita sisältävä tuote, jossa on helmiäiset, pitsiosat tai strassit, on erinomainen valinta juhliin.

Lyhyissä mekkoissa, joissa ei ole holkkia, voit usein nähdä muita mielenkiintoisia yksityiskohtia leikkauksesta, esimerkiksi kauluksen tai paljaan selän.

Yleisimpiä ovat tällaiset mekot, joissa on hihojen epäsymmetria:

 • Varustettu lyijykynä. Tällaisessa asussa oleva holkki voi olla joko tiiviisti sopiva pitkä tai "taskulamppu" tai kolmion muotoinen.
 • Malli "merenneito" lattiapituus. holkki samankaltaisessa mekossa on pitkä, usein palanut tai täydennetty lohkareilla.
 • Malli, jossa on A-muotoinen siluetti. Tämän asun holkki voi olla minkä tahansa pituinen.
 • Mekko, jossa verhoilu - kreikkalaista tyyliä tai mekkoa "Empire". Useimmiten tällaisen puvun holkki on tilava ja pitkä, mutta malleja on viereisen kolmen neljänneksen hihassa.

Mitä käyttää?

 • Peitä mekko yhdellä hihalla päällysvaatteella (takki, neuletakki tai jotain vastaavaa) ei ole sen arvoista, koska sitten koko mekko ja sen tärkein kohokohta häviävät.
 • Jos yksi hihassa oleva mekko edustaa irtotavaraa maxi -mallia, vyötäröllä voidaan käyttää vyötä.
 • Löysä mekko voidaan täydentää hatulla, ja lyhyt, sopiva mekko on valittava lyhyt kytkin.
 • Sukkahousut tai niiden sukat eivät ole kuluneet.

kengät

Voit pukeutua sandaaleihin ja sandaaleihin sekä kenkiin alle yhden hihan kanssa. Tämän tyylin iltapuku menee hyvin avokengillä, joissa on kantapäät.

lisälaitteet

Jos asymmetristen hihojenne mekko on melko lakoninen ja valmistettu yhdestä väristä ilman erityistä sisustusta, sinun ei pitäisi valita liian suuria koristeita suuria määriä. Riittää varovaiset korvakorut, yksi rannekoru ja rengas.

Kommentit
 1. Victoria
  21.02.2016

  Pidän todella puvuista, joissa on yksi hiha. Jos yksi olkapää on paljain, mekko antaa viettelevyyttä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet