Mekot ja tyylit

Mitä pukeutua vaippapuvulla?

Mitä pukeutua vaippapuvulla?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. musta
 2. punainen
 3. harmaa
 4. sininen
 5. beige
 6. valkoinen
 7. hihaton
 8. Hihat
 9. lisälaitteet

Yksi tärkeimmistä gizmosista, joka on läsnä lähes kaikissa vaatekaapin naisissa, otetaan huomioon vaippa mekko musta väri. Tässä on vain tämän värin tiivis ja leikkauslinjojen vakavuus ei saa pelottaa sinua. Luovat ratkaisut auttavat esittelemään vaippapuvun eri mielenkiintoisilla vaihtoehdoilla.

musta

Kuka olisi ajatellut, että yksinkertaisesta tylsästä mustasta mekosta voit luoda vähintään 7 kirkasta kuvaa?

Esimerkiksi yhdistämällä vaippapuku, jossa on kirkas huivi tai huivi epätavallisella tulostuksella, tylsä ​​toimisto-mekko muuttuu ylelliseksi liiketoimintapuvaksi.

Tai, esimerkiksi, käytä vaaleaa vaipaa. Kaikki tämä lisää yhdessä hienostuneisuutta ja charmia.

Jos aiot tavata ystäviä tai päivämäärää, voit sijoittaa aksentteja kirkkailla lisävarusteilla.

Musta voidaan yhdistää kaikkiin väreihin ja olla siten jatkuvasti erilainen:

 • haluat tyylikkään - täydentää mustaa mekkoa turkista;
 • rakkaus urheilu - kulumista valkoiset lenkkarit;
 • on muistettava - käytä värillisiä sukkahousuja.

punainen

Kun valitset tarvikkeita ja koruja punaisen värin pukeutumiseen, pidä minimalismi. Kulta, hopea, valkoiset, mustat ja vaaleanpunaiset sävyt yhdistyvät siihen harmonisesti.

Näe hyvältä mekko korvakorut ja kaulakorut rubiineja ja kranaatteja, mutta niiden ei pitäisi olla massiivisia.

Huivit, laukut ja kengät voivat olla sävypukuisia tai erilaisia ​​eri sävyjä.

Ruskeat saappaat ja vyö ovat suuria kumppaneita punaiselle suoralle mekolle. Täydennä yhtyeen koruja jasperin, meripihkan tai tiikerin silmällä.

Punainen vaippapuku yhdistää laukut ja painatuksen. Kenkien valinta riippuu tilanteesta.

harmaa

Harmaa väri sopii täydellisesti lisävarusteiden, neuletakkien ja violetin, sinisen ja magentan värien kanssa. Nämä sävyt luovat kerätyn ja tiukan kuvan.

Harmaa suora mekko hohtaa eri tavalla, jos sitä täydennetään lisävarusteilla, joissa on runsaasti meriballin, terrakottan, burgundin ja tietenkin valkoisia.

sininen

Sinisen värisen vaippa-mekko sopii hyvin keltaiselle, valkoiselle tai mustalle takille ja päällysvaatteille.

Korut voivat olla harmaita, helmiä tai kultaa. Usein sininen denim-mekko yhdistetään ruskeat kengät, mutta sen väri riippuu käsilaukusta, huivista, käsineistä tai muista valituista lisävarusteista.

beige

Beige yhdistää täydellisesti eri sävyjä. Luumu, violetti, kulta, harmaa, oranssi, musta, vihreä, valkoinen ja ruskea yhdistyvät täydellisesti beige-vaatekoteloon.

Punaiset kengät ovat suuri lisä tähän asuun. Mutta huivi ja käsilaukku voidaan valita eläinten tulosteilla. Vaalea beige sopii täydellisesti karamellin, turkoosin, vaaleanpunaisen ja sinisen sävyn kanssa.

valkoinen

Valkoinen väri on niin yleinen, että se yhdistetään kaikkiin väreihin ja sävyihin. Mutta suosituin lisävarusteiden yhdistelmä, jossa on valkoinen, harmaa, musta, punainen, sininen ja ruskea sävy.

Rajattu takki täydentää täydellisesti pitsi-mekkoa.

Voit kokeilla erilaisia ​​huiveja ja nenäliinoja. Lisäämällä tarkkuutta kuvaamaan on parempi keskittyä mustiin lisävarusteisiin.

hihaton

Hihaton mekko ei saa olla kirkas, mutta sen tulee olla tyylikäs. Helmiäinen helmiä, pieni käsilaukku tai kytkin, kello, pitkät helmet tai rannekoru ovat ihana lisä kuvaan.

Hihat

Päällystakki on parasta pukeutua nilkkasaappaiden, saappaiden tai korkokenkien kanssa. Tämä mekko ei siedä muita kenkiä, joten sinun ei pitäisi valita kenkiä, joissa on ohut tasainen pohja. Älä myöskään käytä hihnaa. Mutta sukkahousut tai sukat täällä ovat välttämättömiä.

lisälaitteet

Älä pelkää täydentää mielenkiintoisten lisävarusteiden kuvaa. Korvakorut, helmet, rintakoru tai leveä rannekoru voivat muuttaa klassista mekkoa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet