Hiihtokengät

Ratsastuskengät

Ratsastuskengät

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Täydellinen kenkäsuunnittelu
 2. Miten valita koko ja jäykkyys?
 3. Kuuluisia valmistajia
 4. Huippumallien luokitus

Ridge on hiihtotyyli, joka muistuttaa luistelijan liikettä. Ei jokainen kenkä ole mukava liikkua tällä tavalla. Siksi luisteluhiihtokengät on valittava ottaen huomioon monia vivahteita - mukavuus riippuu siitä hiihtämisen aikana.

Täydellinen kenkäsuunnittelu

Murtomaahiihtojen jalkineiden tulee varmistaa jalkojen hyvä kiinnitys, jolloin vältetään erilaisia ​​murtumia ja vammoja. On välttämätöntä poistaa jalkojen kengät kengän sisällä, koska se aiheuttaa epämukavuutta liikkeen aikana.

Kaikki juoksukengät on varustettu erityisellä hiilihihnalla, joka yhdistyy pohjaan. Jalkastabilisaattori on valmistettu hiilikuidusta, siinä on sisäinen ilmanvaihtojärjestelmä. Ylin menetelmä valmistetaan saumattomalla menetelmällä tai siinä on ilmatiivis vetoketju - sen ansiosta on mukava käyttää kenkiä.

Sisäisen eristyksen takia anatominen pohjallinen on avain mukavaan liikkeeseen. Hiihtokengät pyörivät hieman, ne ovat hyvin kevyitä.

Lasten ja naisten mallit poikkeavat miespuolisista malleista siinä, että ne ovat hiukan pienempiä gastrocnemius-alueella ja niillä on vähemmän jäykkyyttä. Jalkineet on valmistettu pehmeästä nahasta ja keinotekoisista materiaaleista, jotka kestävät jäätymistä.

Miten valita koko ja jäykkyys?

Kengät voivat palvella omistajaa 10–15 vuoden ajan, huolehtien asianmukaisesta hoidosta. Vaihde on valittu seuraavasti:

 • Koko on valittava tiukasti jalkojen parametrien mukaisesti, jotta se sopii mahdollisimman hyvin. Jos koko on suurempi tai pienempi kuin nykyinen, se ei vaikuta kovin hyvin urheilutuloksiin - loukkaantumisriski kasvaa ja maissit näkyvät.
 • Malleissa on sisäinen eristekerros, joten paksuja sukkia ei tarvitse käyttää. Jotta voit noutaa kenkiä, sinun täytyy käyttää ohuita sukkia. Myymälässä pitäisi kävellä vähän - jos epämukavuutta ei ole, kenkiä voi ostaa.
 • Monissa kenkävaihtoehdoissa on lisälukit - nyöritys, tarranauha. Paras on valita näillä elementeillä varustetut mallit.
 • Liitetiedoston tyyppi. NNN on suosituin tyyppi. SNS on suunniteltu sekä klassiseen liikkeeseen että harjanteeseen. NN75 sopii lapsille ja nuorille. Sinun täytyy ostaa kenkiä, joissa on asennustyyppi NNN tai SNS.

Ammatillisten kenkien valinnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota niiden jäykkyyteen. Kun ostat, sinun on suoritettava koe - taivuttaa kengän yläosa voimakkaasti. Jos tätä on vaikea tehdä, malli on melko kova. Muuten kannattaa löytää toinen pari.

Kuuluisia valmistajia

Parhaat kengät sisältävät kaiken mitä tarvitset mukavaan hiihtoon, suojaa murtumia ja mustelmia vastaan. Erinomaisia ​​kenkiä valmistavat Salomon (Ranska) ja Alpina (Slovenia). Mallit ovat kevyitä, jäykkiä ja soveltuvat ammattikäyttöön.

Itävallan Atomic-yhtiö valmistaa laadukkaita kenkiä, joiden tuotantoon käytetään uusinta teknologiaa. Toinen merkki on Tisa, ukrainalainen tuotemerkki, joka tarjoaa edullisia, mutta erittäin mukavia luistelujalkineita.

Huippumallien luokitus

Kenkien onnistuneisiin vaihtoehtoihin kuuluvat:

 • Salomon S-Lab Skate Pro - urheilijoiden ammattikengät. Se on kevyt, melko jäykkä hiilikuitualusta - sen ansiosta hiihtäjä ei koe epämukavuutta liikkuessaan.
 • Alpina ESP Pro - varustettu hiilihihnalla ja tiukalla vetoketjulla, joka suojaa tavaratilan sisäpuolelta.Epäsymmetrinen nyöritys takaa tukevuuden.
 • Atomic Redster Worldcup Skate - mallissa on erittäin jäykkä pohja ja erityinen kiinnitysjärjestelmä, joka tarjoaa turvallisen jalkatuen.
 • Tisa Skate - korkeat hihansuut toimivat kiinnittiminä, mikä vähentää loukkaantumisriskiä. Lisääntyneen jäykkyyden pohjalla voit vähentää jalkojen painetta liikkumisen aikana.

Esitetty hiihtokenkien katsaus auttaa tekemään tietoon perustuvan valinnan mukavien kenkien hyväksi, mikä luo kaikki edellytykset luottavaiselle liikkeelle. Mallien valikoima on valtava - tämän lajikkeen joukossa on valittava huolellisesti sopivat kengät, muuten urheiluvammat ovat väistämättömiä.

Kuluttajat jättävät positiivisen palautteen laskettelukenkistä. Tisan saappaat ovat erittäin edullisia ja erinomaisia ​​aloittelijoille. Atomic-, Alpina- ja Salomon-malleilla on korkeammat hintatunnisteet, mutta ne on tarkoitettu myös ammattilaisille. Kokeneet hiihtäjät panevat merkille niiden mukavuuden ja mukavuuden, maksimaalisen jäykkyyden ja kyvyn korjata jalat.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet