Hiihtokengät

Nordican laskettelukengät

Nordican laskettelukengät

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Huoneessa on Nordica-hiihtokengät
  2. Suositut mallit
  3. Vinkkejä valintaan
  4. Vauvan kengät

Jos aikaisemmat hiihtäjät kärsivät harrastukseen liittyvistä suurista haitoista, tilanne on muuttunut radikaalisti. Hiihtokengät ovat nyt tyylikkäitä ja mukavia.

Huoneessa on Nordica-hiihtokengät

  • Ne koostuvat siitä, että pakkasella säällä jalat pysyvät lämpiminä, sillä kengät on varustettu lämmitetyillä sormilla ja lämmöneristyksellä. Sisäinen kenkä tarjoaa täydellisen istuvuuden ja jalkojen peiton, hyvän ilmankierron, mukavuuden sormille.
  • Kantapinnalla ei ole rypistymistä. Tämän yrityksen kengille on ominaista nopea voimansiirto jalasta hiihtoon.
  • Kokeneet hiihtäjät valitsevat kapeammat saappaat, kun taas aloittelijat valitsevat laajemmat.

Suositut mallit

Helvetti ja takaisin

Kengän leveys 100 mm. Jäykkyys 110-120 yksikköä, voidaan säätää hiihtämään löysällä lumella tai jään rinteellä. Yksiosainen muotoilu tekee siitä helpon. Sormet ovat vapaita, ja hihansuut on peitetty alareunassa ja pitää lämpimänä.

NXT

Sport-esityksessä on malleja, joilla ajetaan radalla, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneille hiihtäjille. Ne ovat mukavia ja niillä on erinomaiset säätöominaisuudet.

CRUISE

COMFORT-sarjan saappaat soveltuvat myös aloittelijoille, koska ne yhdistävät mukavuuden ja valmistettavuuden.

N-MOVE

Uusi Sport-sarjan sarja. Pysy tiellä hiihtoon raiteilla ja pois. Mallia erottaa joukko tekniikoita, joihin kuuluu kävely / luistelukytkin, joka tekee pysymisestä rinteessä mukavan ja pitkän.

SPEEDMACHINE

High Performance -sarjan mallit ovat jo pitkään olleet tunnettuja markkinoilla, mutta ne yhdistävät silti hallinnan, mukavuuden ja innovaation. Tällaisten saappaiden kanssa vaikeita polkuja peitetään vaikeuksissa.

DOBERMANN

Kilpa-kilpa-saappaat korkealla kontrollilla. Niiden pääominaisuus oli Full Motion Pivot -teknologia, jonka avulla voit säätää jalkasi yläosan yläkulman täydellisesti.

Vinkkejä valintaan

Mittaa jalkojen pituus ruudukon mukaan laskemalla kengän koko. Kenkää käytettäessä sormet eivät kosketa nenää, kun jalka on taivutettu polviin. Kantan ei pitäisi nousta pohjapinnasta, kun se on taivutettu polviin. Älä tunne kipua, tunnottomuutta.

Vauvan kengät

Lapsille on oma kokoinen ruudukko. Hiihtokenkien lasten malleissa vain yksi leike.

Kenkien levittämisen ja ottamisen helpottamiseksi ne avautuvat ylös ja alas, ne ovat pehmeitä ja mukavia käyttää. Saatavana kirkkaina väreinä, niissä on tarttuvia yksityiskohtia, jotka houkuttelevat lapsia hiihtämään.

Nordican laskettelukenkiä koskevissa arvioinneissa todetaan, että ne ovat täydellisiä jalkojensa suhteen. Kiinnittimet on säädetty huolellisesti. Jalka istuu tiukasti, mikään ei sulkeudu. Tämän tuotemerkin kenkä riittää kaksi vuodenaikaa, jopa jokapäiväisessä käytössä.

Ne valmistetaan eri väreissä: musta, valkoinen, punainen, musta ja valkoinen, punainen, musta, punainen, sininen, harmaa-musta, harmaa, harmaa, tumman sininen ja muut muunnelmat.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet