Hiihtokengät

Madshus Ski Boots

Madshus Ski Boots

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Brändin historia
  2. Madshus Ski Boots

Madshus on norjalainen Skandinavian hiihtourheiluvälineyritys. 1900-luvun lopulta lähtien brändi on ollut amerikkalaisen K2: n omistuksessa, joka on maailmankuulu aktiivisen ja äärimmäisen vapaa-ajan faneista.

Brändin historia

Yhtiön historia juontaa juurensa 1906. Yhtiö perustettiin erityisesti puissien valmistukseen. Se oli tällä hetkellä Skandinavian maissa ja kaikkialla Euroopassa, ja tällä urheilulajilla oli todellinen nousu. Yhtiön tuotteet olivat hyvin menestyksekkäitä kuluttajien ominaisuuksissa, joten yritys kehittyi nopeasti. Tämän seurauksena jo 20 vuoden kuluttua ensimmäinen olympiakulta voitettiin maastohiihdossa Madshus.

Edistyminen ei pysynyt paikallaan, ja muoviin perustuvista komposiittimateriaaleista valmistetut sukset ilmestyivät yrityksen tuotantolinjaan, ja 1900-luvun lopulla hiili muuttui muovin ympärille. Tällä hetkellä yhtiön valikoima sisältää kaikki hiihtäjien asusteet: maastohiihdosta klassiseen ja luisteluun hiihtokengille.

Madshus Ski Boots

Lopettakaa yrityksen joidenkin varianttien tarkastelu.

Tällä hetkellä yksi parhaimmista luistelumalleista on Nano Carbon Skate. Kaikki käynnistyksen pääosat (boot, kantapää, lohko) on valmistettu hiilikuidusta, joka antaa mallille paitsi kevyyden, mutta myös kiinteyden tunteen, mikä puolestaan ​​vaikuttaa suksien hallittavuuteen ja hylkimisvoimaan.
Tärkeä tekijä laitteessa Nano Carbon Skate on erityinen muoto, joka peittää nilkan luotettavasti ja joka puolestaan ​​suojaa luotettavasti ammattikäyttöisten hiihtäjien tyypillisiä vammoja vastaan.
Nano Carbon Classic on maastohiihtokengät klassiselle liikkeelle. Tuotannossa käytettävät materiaalit sisältävät koostumuksessaan myös hiiltä. Klassinen hiihto vaatii täysin erilaisen lähestymistavan tavaratilan suunnitteluun. Erikoissuunnittelu mahdollistaa joustavuuden, ja pehmeä kangas kengän alustasta tarjoaa ylivertaisen mukavuuden jopa aktiivisimmalla liikkeellä.
Toinen klassinen, mutta erittäin onnistunut Madshus-malli on Hyper RPS Boot. Suunnittelussa on myös komposiittimateriaaleista valmistettu lohko, korkea akseli ja R3-teknologia. Malli on suunniteltu luisteluun. Käytettyjen teknologioiden, kuten Cordura, MemBrain, valmistuksessa kevyt, hengittävä hihansuut.

Välttämätön ominaisuus on ulkoa vedenkestävä vetoketju. Kaikki nämä tekniikat mahdollistivat hiihtomallien saamisen, joilla on lisääntynyt jäykkyys ja upea vakavuus. Tärkeä tekijä on edullinen hinta.

Madshus Hiper RPU -hiihtokengät on suunniteltu yhdistettyyn ratsastustyyliin. Valmistajat pystyivät saavuttamaan ainutlaatuisen yhdistelmän klassisen ja luistelun ominaisuuksista. Pohjan suurta herkkyyttä täydentää vääntöjäykkyys, joka antaa paremman jalkatuen. Hyvä vedenkestävyys, erikoisventtiili, joka edistää parempaa ilmanvaihtoa, teki tästä vaihtoehdosta monipuolisen ja erittäin mukavan.
Ei säästänyt yhtiön kehitysjohtajia ja nuoria hiihtäjiä. Hiihtokenkien lasten linja on arvokas paikka yrityksen mallivalikoimassa. Markkinoilla ovat yhdistelmämallit sekä klassinen ja harjanne. Lisäksi ammattimaisille urheilijoille kehitetyt teknologiat ovat löytäneet sovelluksen lasten malleihin.Klassinen esimerkki tästä trendistä on Madshus Super Race JR -malli, joka on suunniteltu erityisesti nuoremmille olympialaisille.
Lasten hiihtomallien erottuva piirre on sisätilojen ylimääräinen lämpeneminen turkiksella. Tämän ansiosta aloittelevat hiihtäjät voivat pysyä ulkona pidempään myös pakkasessa säässä.
Kaikki edellä mainitut hiihtokenkämallin edut ovat toistuvasti testattuja ja todistettuja paitsi ammattilaisurheilijoiden alku- jen korkean tuloksen lisäksi myös yksinkertaisia ​​aktiivisia urheilun harrastajia, jotka tekevät hiihtomatkoja. Ja vain fanit jättävät valtavan määrän positiivista palautetta Internetistä. Madshus-hiihtokenkiä ostamalla voit olla varma siitä, että laatu on testattu ajan myötä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet