UGG saappaat

Ugg keddo

Ugg keddo

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Uggs Keddo - alkuperäinen ratkaisu niille, jotka arvostavat kauneutta ja mukavuutta
  2. Tuotemerkin historia ja menestysosat
  3. Tuotteen ominaisuudet Keddo
  4. Naisten jalkojen lämmön ja mukavuuden mallit
  5. Mitä ostajat sanovat?

Tärkein vaatimus talvikengille - jotta hän voi pitää jalat lämpimänä. Ja Keddo uggs tekee erinomaista työtä tehtävänsä kanssa. Mikä on heidän salaisuus? Miksi vuosittain yhä useammat ihmiset antavat heille etuoikeutensa?

Uggs Keddo - alkuperäinen ratkaisu niille, jotka arvostavat kauneutta ja mukavuutta

Uggs - tämä on jotain venäläisiä saappaita, juuri tullut Australiasta. Alunperin heidät ommelivat Australian maanviljelijät, joille oli tärkeää, että heidän jalkineen oli lämmin ja mukava. Kengän ohjaajan kauneus ei jatkunut. Englanninkielisestä nimestä Australian saappaat, jotka on käännetty "ruma kenkiä".

Ne oli ommeltu lampaista, mikä antoi heille mahdollisuuden pitää lämpimänä kylmässä ja hengittää jalkansa lämpöön.

Toisen maailmansodan aikana Australian lämpimät saappaat olivat erittäin suosittuja lentäjien keskuudessa, mikä auttoi heitä olemaan jäädyttämättä huomattavan korkeudella.

Kuitenkin Australian surfer Brian Smith levittää niitä laajasti. Menossa matkalle Amerikkaan viime vuosisadan 70-luvulla, nuori mies otti mukanaan naurettavia puolia. Yllättäen Smithin kollegat arvostivat nopeasti epätavallisten saappaiden etuja.

Australiasta tulevien viljelijöiden uusien kenkien mainetta levisi vähitellen ympäri maailmaa. Uggin tuotantoyritykset tulivat esiin, mikä alkoi kiinnittää huomiota paitsi tuotteiden laatuominaisuuksiin myös esteettiseen ulkonäköön.

Yksi niistä yrityksistä, jotka 1900-luvun lopulla ryhtyivät valmistamaan uudenlaista talvikenkiä, oli British Keddo.

Tuotemerkin historia ja menestysosat

Yrityksen nimi ja tuotemerkki Keddo lainattiin yhdestä Pohjois-Amerikan intialaisista heimoista ja kirjaimellisesti tarkoittaa "todellisia ihmisiä". Ja kaikki siksi, että yrityksen perustajien ensimmäisen kokoelman luominen on saanut inspiraationsa poikkeuksellisesta löydöstä Pohjois-Amerikan vuoristossa - siellä löydettiin täydellisesti säilynyt yli 8000 vuotta vanha kenkä.

Aluksi suunnittelijat ovat luottaneet nuorten yleisöön - ne, jotka eivät halua noudattaa yleisesti hyväksyttyjä standardeja, eivät tunnista rajoituksia, haluavat erottua joukosta ja tietää, miten olla alkuperäisiä. Ja ei kadonnut. Vuotta myöhemmin uusi tyylikäs jalkineiden brändi tuli erittäin suosittu ja kysyntää.

Tuotteen ominaisuudet Keddo

Keddon talvikenkien malleista on lämmin, kirkas ja rohkea.

Lämmin pehmeiden saappaiden valmistukseen valmistajat käyttävät nykyaikaisen innovatiivisen teknologian luomia luonnollisia ja keinotekoisia materiaaleja. Suunnittelijat ja käsityöläiset käyttävät taitavasti kunkin materiaalin etuja, kompensoivat sen puutteet muiden komponenttien avulla.

Joten, pakkasen talven kohdalla, tuntui, että kopiot ovat erinomaisia, mikä suojaa jalat hypotermiasta, jolloin he voivat hengittää. Tällaisia ​​saappaita voidaan käyttää yksinkertaisella sukella jopa -20 asteen lämpötilaan asti (jos lämpötila laskee alle tämän merkin, ohuiden sukkien sijaan riittää lämmittämään, jotta se on vielä lämmin ja mukava).

Ennen kuin pääset ostajiin, jokainen pari käy läpi useita laadunvalvontavaiheita.

Kasvavan suosion myötä myös tavaroiden valikoima kasvoi. Tänään yhtiön luettelossa voit helposti poimia lapsia, miehiä ja naisia ​​eri ikäisille. On klassisia malleja ilman koristeita ja muita "pelimerkkejä", ja siellä on erilainen sisustus, kirjonta, turkisnahka.

Samalla kaikki mallit on suunniteltu pitkäikäiseen kulumiseen, joten ne ovat miellyttäviä ja mukavia. Tällaisissa kengissä voit kävellä koko päivän - jalat eivät väsy, eivät jäätyä eikä hikoile.

Yhtiön tuotteiden toinen merkittävä etu on niiden edullisuus. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että yhtiön sivuliikkeet ovat monissa maailman maissa: Yhdysvalloissa, Kiinassa, Intiassa, Venäjällä ja Vietnamissa.

Naisten jalkojen lämmön ja mukavuuden mallit

Jos miesten Keddo-kengät ovat enimmäkseen tavallisia ja yksinkertaisia, niin naismalleilla on suuri valikoima värejä, muodikkaita tulosteita ja koristeellisia koristeita.

Niinpä nuoret, eivätkä kovin muodikkaat naiset voivat löytää malleja, joissa on kirjailtuja elementtejä, rei'ityksiä, nahka-applikaatioita ja jopa metalliosia. Mukavimpaan pukeutumiseen on vetoketjulla varustettuja vaihtoehtoja.

Uggit, joita voidaan käyttää hihansuissa tai ilman, näyttävät alun perin. Kun olet ostanut tällaiset saappaat, sinusta tulee oikeastaan ​​kahden parin omistaja: ilman hihansuita ne sopivat klassisiin talvipäällysvaatteisiin, ja alkuun kääntyessään - urheilulliseen tyyliin. Koristeeksi tällaisissa malleissa suunnittelijat käyttävät sekä luonnollista että keinotekoista turkista.

Kopiot näyttävät kauniilta ja epätavallisilta yksinkertaisen tai epäsymmetrisesti roikkuvan turkisreunan ansiosta.

Toinen muotisuunnittelu - tuotteet, jotka on koristeltu paljetteilla, jotka sopivat erinomaisesti discoon tai illan talvella kävelemiseen.

Luojat eivät ole ohittaneet perinteisiä klassikoita - niille naisille, jotka suosivat tiukkaa vaatetusta tai rajoittuvat pukeutumissääntöihin.

Mitä ostajat sanovat?

Yleensä voit löytää useita brittiläisen valmistajan arvioita, mutta suurin osa niistä on myönteisiä. Keddo-talven pehmeiden saappaiden etuja, joita kutsutaan usein:

  1. Mukavuus ja mukavuus. Kevyet ja pehmeät tuotteet auttavat sinua kävelemään niissä koko päivän tuntematta kovia jalat. Kuitenkin jopa äärimmäisessä kylmässä se on lämmin. Ja suhteellisen lämpimällä säällä tai pitkällä oleskelulla huoneistossa saappaiden sisällä ei synny kasvihuoneilmiötä ja jalat pysyvät kuivina.
  2. Vakautta. Erikoisteknologian ja käytettyjen materiaalien ansiosta pohja on erinomaisella otteella jopa liukkaimmalla pinnalla.
  3. Tyylikäs, monipuolinen ja omaperäinen. Monista malleista jopa vaativa fashionista pystyy valitsemaan parin itselleen. Todiste tästä voi palvella paitsi "tavallisia ostajia", mutta myös "tähti", kuten Paris Hilton, Jennifer Aniston ja muut.
  4. Saatavuus. Kaikista eduistaan ​​huolimatta tällaiset kengät eivät ole kovin kalliita, joita ei voi vain iloita.

Lyhyesti sanottuna, kun käytät Keddo-tuotetta, monet niistä ovat valmistajan todellisia faneja eivätkä halua enää käyttää muuta!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet