UGG saappaat

Uggit kiilaan

Uggit kiilaan

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Sovelletut materiaalit ja sävyt
  2. Kengän edut
  3. Miten luoda oikea kuva?
  4. Suositut tuotemerkit

Tavallisella pohjalla olevat tavalliset ugg saappaat ovat kenkiä, jotka ovat tuttuja kaikille muodikkaille naisille, jotka haluavat mukavuutta ja mukavuutta. Mutta on kiiloja - hyvä vaihtoehto kengille. On välttämätöntä tietää, mitä yhdistää tällaiset kengät, jotta saat harmonisen ja luonnollisen ilmeen.

Sovelletut materiaalit ja sävyt

Perinteisesti nahka on valmistettu aitoa nahkaa, ja lammasnahka on eristyksen rooli. Saappaat ovat lämpimiä myös äärimmäisessä kylmässä. Pohja on useimmiten kumia tai kumia. Ketun, kani-, hopea- ja kettu-turkista valmistetut vanteet ja terät näyttävät erittäin mielenkiintoisilta.

Uggs on koristeltu nahkahihnoilla, erilaisilla strassikiveillä, paljetteilla, metalli niiteillä ja hameilla. Perinteiset värit ovat musta, harmaa, ruskea ja beige. Tämä ei tarkoita sitä, että kokeiluja rakastava tyttö ei pysty löytämään mitään kirkkaita epätavallisen värisiä saappaita.

Kengän edut

Monet reilun sukupuolen edustajat, kuten kiilukengät, lisäävät korkeutta ja tekevät kuvasta visuaalisesti hoikkaamman. Piilotettu kiila on melko suosittu - on vaikea ymmärtää, kuinka pitkä se on, koska kengän yläosan ja pohjan välillä ei ole rajoja.

Tällaisen edut ovat:

  • Kylmäsuojaus. Malleja käytettäessä käytetään lampaita, joka tarjoaa lämpöä ja säilyttää sen. Lisäksi on ilmankierto - saappaiden jalat eivät hikoile edes lämpimällä säällä.
  • Mukavuus ja mukavuus. Talvella on vaikea kävellä jäisillä jalkakäytävillä korkokengissä ja stilettoissa, peläten kääntää jalkojaan. Kiilojen Uggsissa voit liikkua turvallisesti lumen ja jään läpi.
  • Monipuolisuus. Tytöt, joilla on lyhyt jalostus ja tiheä kehonrakenne, eivät pidä tasaiselta pohjalta, koska se lyhentää visuaalisesti jalat. Tätä ei voi sanoa kiilakenkistä, koska se päinvastoin piirtää siluetin.
  • Kengät, joissa on suorat pohjat, näyttävät hieman yksinkertaisilta ja ne on suunniteltu jokapäiväiseen kulumiseen normaaleilla mukavuuksilla. Kiila soveltuu toimistokokoelmien luomiseen ja sopii hyvin hameisiin ja mekkoihin. Kengät ovat erittäin tyylikkäitä ja antavat omistajalle naisellisuuden.

Miten luoda oikea kuva?

Piilotetut kiilakengät sopivat pitkähihaisille ja lyhyille housuille, hameille ja tiukkaille farkuille. Ne laitetaan jumpperit, neulotut villapaidat, tärkeintä on, että niiden sävy ei ole sama kuin värin. Urheilutakit, turkistakit ja lampaiden takit, klassiset leikkaukset voivat olla päällysvaatteita.

Korusetit tulisi valita kulta. Ensemble täydentää täydellisesti yhtä eleganttia rintakorua tai kirkkaita painikkeita. Neulotut hatut ja käsineet, huivit, nahkavyöt sopivat erinomaisesti asuihin.

Rento ulkoasu saadaan yhdistämällä pitkänomainen neulottu villapaita harmaalla, mustalla leggingsillä ja painatuksella, samanvärisellä ja suurella laukulla.

Tumma valkoinen kuviollinen T-paita, samanvärinen minihame ja nahkatakki auttavat. Täydennys on tiukat mustat sukkahousut ja ruskeat saappaat.

Voit luoda romanttisen kuvan, jos käytät lyhyttä neulepukua, jossa on runsaasti burgundia väriä, jossa on kevyitä sukkahousuja ja tummaa suklaata. Tämän lisäksi voit käyttää turkisliiviä ja lisätä lisävarusteen käsilaukun muodossa.

Suositut tuotemerkit

Ensimmäinen yritys, joka päätti yhdistää ne - Isabel Marant. Sen jälkeen ilmestyi Uggs on Ash -alusta, joka oli valmistettu pehmeästä mokkanahasta ja luonnon lampaista. Kengissä on piilotettu kiila, joka tekee naisjalasta tyylikäs. Saappaat on koristeltu useimmiten soljilla.Ulkopohja on vastustuskykyinen ja ei liukastu jäällä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet