Naisten laukut

Kudotut laukut

Kudotut laukut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet, edut ja haitat
 2. malli
 3. Väriliuokset
 4. Mitä käyttää?

Kudottu laukku ei ole pelkästään välttämätön erilaisten tavaroiden kuljettamiseen. Tämä on ainutlaatuinen lisävaruste. Käsintehty laukku yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden. Elementit, jotka on liitetty toisiinsa, luovat ainutlaatuisen geometrisen kuvion ja kirkkaat ja rikkaat värit miellyttävät silmää.

Ominaisuudet, edut ja haitat

Ensimmäistä kertaa kudotut laukut olivat muodikkaita 50-luvulla. Siitä lähtien ne näkyvät yhä enemmän fashionistasin käsissä, jotka yhdistävät ne eri vaatteisiin. Monet käyttävät tätä lisälaitetta luodun kuvan lisäksi, ja jotkut haluavat käyttää niitä yksinomaan rannalla.

Ne on kudottu eri materiaaleista. Materiaali voi olla:

 • Raffia. Se on valmistettu palmunlehdistä, joten se on luonnollinen kuitu. Huolimatta siitä, että raffiakuidut ovat pehmeitä, se on melko kestävä materiaali. Tämän materiaalin etuna on, että raffia pystyy säilyttämään muotonsa, kun kosteus vaikuttaa siihen.
 • Juutti. Se on ympäristöystävällinen ja luonnollinen kuitu. Juutista saatu kangas on kestävä, sillä on antistaattisia ominaisuuksia, ei hajoa.
 • Sauvat. Ovatko oksat korit. Tällaiset mallit osoittautuvat voimakkaiksi ja kestäviksi.
 • Nahkaa. Nahasta kudotut mallit ovat hienostuneita, alkuperäisiä ja tehokkaita. Se on melko kestävä ja käytännöllinen materiaali, jonka avulla voit luoda monokromaattisia tai monivärisiä kopioita.
 • Vinyyli. Materiaali on yleinen ja sillä on monia etuja. Vinyyli ei aiheuta allergioita, on palamaton, mekaanisesti kestävä ja joustava. Vinyylistä kudotut mallit näyttävät kirkkailta (vinyylin tuotannossa kaikki värit sävytetään), ne kestävät pitkään ja luotettavasti.
 • Olkia. Olki on luonnollinen materiaali, joka houkuttelee pehmeällä, miellyttävällä värillä. Olkalaukku näyttää kunnolliselta, elegantilta ja alkuperäiseltä. Hän tulee erilaisiin varusteisiin ja sillä on tärkein etu - kevyt. Olki mallit ovat käytännöllisiä ja ilmavia, ne antavat romantiikkaa omistajilleen.

Epäilemättä paju tarvikkeet ovat erinomainen valinta kesällä. He voivat laittaa paljon asioita.

Niillä on monia etuja: kaunis, tilava ja mukava. Vaikka ei ole vikoja. Tällaisiin lisävarusteisiin liittyy useita haittoja. Esimerkiksi monissa malleissa on mahdotonta sijoittaa pieniä asioita, koska ne voivat liukua kudoksen läpi ja eksyä. Rantamallit keräävät paljon hiekkaa ja pölyä, joten niissä olevat asiat ovat nopeasti likaisia. Monet mallit eivät suojaa sateelta.

malli

Muotimaailmassa valtava valikoima kudottuja laukkuja. Ne kaikki vaihtelevat muodoltaan ja kooltaan. Tämän lajikkeen joukossa ovat seuraavat mallit.

Ostoskori

Ese ei ole vain muotiasustaja, vaan myös välttämättömyys. Tämä malli täydentää täydellisesti kuvaa ja luo ainutlaatuisen kuvan. Laukut-korit sopivat sekä kaupunkiin että rannalle.

Johtavat muotisuunnittelijat tarjoavat vaihtoehtoja pienistä, pienistä kytkimistä suuriin ja tilaviin runkoihin. He esittävät kaikki väripaletin, koska ne ovat vain kesällä, kun värit mellakka täydessä vauhdissa. Laukut on valmistettu paitsi olkesta, myös nahasta. Erilaisia ​​monimutkaisia ​​kutoja, punoksia, geometrisia kuvioita, rintakoruja, hameja, hienoja symboleja tästä kaikesta antaa ainutlaatuisen tyylin ja viehätyksen.

Kytkinpussi

Kompaktit kytkimet ovat suunnittelijoiden rohkea mielikuvitus. Kirkkaat, rikkaat värit, mielenkiintoisia ja rohkeita ideoita.Tällaisella käsilaukulla voit turvallisesti mennä julkisiin paikkoihin. Tärkeintä on, että värimaailma yhdistetään vaatteisiin ja kytkimiin.

Setchel

Kudotut käsilaukut, joissa on lyhyet hihnat, ovat tulossa erittäin suosittuja ja suosittuja. Ne muistuttavat verhoa, ovat melko suuria ja tilavia. Setchel ei ole pelkästään liiketoimintamalli, vaan se yhdistää myös romanttisen tyylin. Ainutlaatuiset kahvat - renkaat - tyylikkyys ja hienostunut tyyli.

Wicker-reput

Kirkkaat, ilmeikäs nahkaiset selkäreput, joissa on monivärisiä pajuosia käsintehtyjä ystäviä varten, löysivät fanit. Tämä malli on erittäin mukava ja käytännöllinen, ja pehmeä iho luo mukavuutta. Ne ovat yleismaailmallisia, koska kannettava tietokone soveltuu helposti ja siellä on lokero asiakirjoille. Wicker-selkäreput eivät sisällä vain romanttista kuvaa, vaan myös ilmaisevat sisäistä vapautta ja löysyyttä.

Bag-pussi rannalle

Nämä ovat yleensä tilavia ja mukavia. Mutta jos ennen se oli tavallista olkipussia, nykyaikaiset suunnittelijat yrittävät antaa heille omaperäisyyttä ja kirkkautta. Nämä ovat mielenkiintoisia piirustuksia, rhinestonesia, hameja.

Matkalaukku laukku

Matkalaukut tai matkalaukut ovat tilavia ja mukavia, käytännöllisiä ja välttämättömiä pitkällä matkalla tai matkalla.

kierros

Kudottu malli tuli hiljattain muotiin, mutta monet uskovat, että pitkään. Se antaa kuvan eleganssille ja eleganssille.

Kangaskassi

Kudottu malli sai nopean suosion. Sen muoto käännetyn trapetsin muodossa on muodikasta ja kysyntää. Mallit kutovat usein tyylikkäitä värejä, koska niiden tilavuus mahdollistaa tällaisen auringonkudonnan. Käytettäessä materiaalia, kuten olkea, laukut tulevat ainutlaatuisiksi, mikä antaa kuvan romantiikasta. Eri koristeelliset lenkit ja kahvat, jotka on valmistettu nahasta kontrastina, yhdistyvät hyvin olkiin.

Väriliuokset

Kesällä kirkkaat värit ovat hyväksyttäviä. Monet mallit asettavat usein alkuperäisiä tulosteita. Nämä pussit sopivat värillisesti kesävaatteita ja kohottavia. Klassisen mukaan se voidaan liittää pastellivärien malliin sekä mustavalkoisuuteen.

Valkoinen malli näyttää hyvältä sininen ja punainen asu. Pieni malli yhdessä pastellin sävyjen kanssa auttaa luomaan romanttisen kuvan. Beige-lisävarusteet sopivat täydellisesti mihin tahansa varjoon. Niitä voidaan kutsua universaaliksi.

Punainen houkuttelee huomiota ja auttaa luomaan upean kuvan. Vaaleanvärinen pussi korostaa naisellisuutta, lisää valoa ja helpottaa luotua kuvaa.

Pullot laukkuissa on laaja väripaletti. Sinisen, vihreän, valkoisen ja punaisen värin paletti korostaa lisävarusteen alkuperäistä kutomista.

Wickeristä tai olkesta kudotut mallit ovat luonnonvärisiä ja kauniita ja monimutkaisia. Niiden kudonta on monimutkainen, jälkikäsittely. Tällaisia ​​malleja ei ole maalattu täysin rikkaissa ja kirkkaissa väreissä. Laukun luonnollista väriä korostetaan usein lisätietojen avulla, jotka voidaan maalata violetilla, oranssilla, lila- tai punaruskealla.

Yksinkertaisemman kudoksen pussit, jotka on valmistettu materiaalista, jolla ei ole luonnollista väriä, voivat olla kirkkaita ja tyydyttyneitä värejä. Mustavalkoiset mallit (esimerkiksi smaragdinvihreä, sininen, punainen) näyttävät alkuperäisiltä.

Mitä käyttää?

Kudotut pussit eivät ole tavallisia lisävarusteita, joten vaatetustyypin on vastattava jokaista mallia.

Tämä lisävaruste sopii hyvin:

 • pitkät hameet;
 • hehkutetut hameet;
 • farkut;
 • olkainhameet;
 • kesän housut;
 • shortsit;
 • iltapuvut;
 • puvut.

Kytkinpussi, laukku tai käsilaukku sopivat erinomaisesti pitkille hameille, ne luovat romanttisen tyylin. Sandaalit tai sandaalit auttavat täydentämään ulkoasua.

Hehkutetut hameet kuluvat korien kanssa. Tilavat rantamallit tai paju- sidokset ovat myös sopivia. Kuvaa täydentää asennettu yläosa ja sandaalit, joissa on kantapäät.

Farkkuille tai shortsit laukkuille, joissa on tulosteita, strassit tai hameet ovat suuria. Voit yhdistää t-paidan tai alkuun. Kengistä sopivat sandaalit kiiloissa sekä tukkeutumiset.

Rantapussi, pussipussi, pussipussi, joka sopii täydellisesti pukeutumiseen ja antaa tälle tyylille kevyyn ja painottomuuden tunteen. Kengät sopivat - sandaalit, sandaalit, korkokengät, baletti-asunnot.

Kesähousut, joissa on toppeja tai T-paitoja, on yhdistetty tyylikkäästi kudottuun tilavuuteen tai lyhyillä hihnoilla varustetulla verkolla sekä pienellä kytkimellä.

Mallit, joissa on lyhyet hihnat tai kahvat - renkaat, kytkin - tämä on loistava lisä illalla mekko. Tärkeintä - noudattaa värimaailmaa ja jatkuvaa sävyä.

Business-puvut täydentävät hyvin pajuisia diplomaateja tai matkalaukkuja. Ne antavat liiketoiminnan tyyliä naisellisuuden ja valituksen.

Kun valitset lisävarusteen, tarkista laatu. Laukun on oltava hyvin ommeltu, kestävä, kierteet eivät saa tarttua. Huomio tulee kiinnittää kädensijan pituuteen, varjossa, sen pitäisi olla sopusoinnussa vaatteiden kanssa.

Mallikassit ovat niin erilaisia, että tämä lisävaruste voidaan yhdistää vaatekaapista. Daring fashionistas valitsee punokset sekä klassiseen tyyliin että jokapäiväiseen, perusasentoon. Kaikki johtuu fantasiasta ja rohkeudesta, päättäväisyydestä muuttaa tyyliään ja kuvaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet