Naisten laukut

Suljettu vedenpitävä pussi

Suljettu vedenpitävä pussi

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Ominaisuudet, edut ja haitat
  2. malli
  3. Vinkkejä valintaan

Kuvittele tilannetta: aiot mennä veneilemään tai vain luontoon, mutta olet huolissasi siitä, että voit kastella arvokkaita asioita, kuten älypuhelinta ja asiakirjoja. Tässä tapauksessa ratkaisu on ostaa erityinen suljettu vedenpitävä pussi. Tällainen malli ei ole raskas pussi kankaasta, joka ei kulje vettä.

Ominaisuudet, edut ja haitat

Katsotaanpa mitä vivahteita kannattaa kiinnittää valittaessa. Vedenpitävän pussin tärkein ja luultavasti ilmeinen piirre on sen täysi tiiviys. Ei vain kankaan, vaan myös salaman ei pitäisi päästää vettä, muuten se on hyödytön.

Siksi, kun ostat, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että vetoketjuista on lisäkangas, mieluiten molemmilla puolilla.

Prosessit vedenpitäville pusseille:

  1. Mukavuutta. Tällaiset mallit ovat aina erittäin mukavia, koska ne on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin, retkeilyyn metsässä, koskenlaskuun joen varrella tai jopa vesipuistoon lasten kanssa.
  2. Monipuolisuus. Pääsääntöisesti tällaisissa pusseissa on paljon taskuja, joihin mahtuu puhelin tai pullo vettä, ja on parempi sijoittaa tärkeitä asiakirjoja tasaisiksi. Jos vetoketjulla on taskuja, se on yleensä ihana.
  3. Yksinkertaisuus. Ehkä tämä kohta ei näytä olevan plus, mutta uskokaa minua, se on yksi. Metsässä luonnossa kauneus ja asusteet eivät ole niin tärkeitä, koska ne tarttuvat oksiin ja häiritsevät sinua kaikin tavoin. Suosittelemme vaatimattomia malleja.

Vedenpitävien pussien haitat:

  • Epämiellyttävä ulkonäkö. Useimmiten nämä pussit eivät ole kovin tyylikäs ulkonäkö, värit, yleensä harmaa tai oranssi.
  • Liian paljon äänenvoimakkuutta. Kyllä, joskus tämä on plus, mutta yleensä liian suuri ja raskas malli on vaikeaa mennä.

malli

Puhelinlaukut

Erityisesti puhelimissa on pieniä läpinäkyviä laukkuja. Ne sisältävät vain puhelimen ja mahdollisesti useita taitettuja papereita. Heillä on pääsääntöisesti hihna niskan ympärille, joten kaikki välttämättömät asiat ovat aina olemassa ja eivät menetä.

Vedenpitävä reppu

Toinen malli on vedenpitävä reppu. Se on valmistettu tiheästä nailonista, joka on veden läpäisemätön tai polyvinyylikloridi. Tällainen reppu on luonteeltaan suuri apulainen tai äärimmäisen levossa. Se pitää sinun asenne lialta, vedeltä ja maasta.

Uimapussit

Jos aiot sukeltaa tai uida, kiinnitä huomiota uimiseen tarkoitettuihin erikoispusseihin. Ne ovat täysin sinetöityjä, ne on otettu heidän kanssaan jopa ammattilaisilla sukeltajilla veneellä, jotta ne eivät liota niiden asioita. Ne ovat erilaisia: vyötärö, pussit, laukut ja jopa reput.

Laukku

Yksinkertaisin hermeettisten pussien malli on pussipussi. vain yhdellä vetoketjulla, ei ylimääräisiä taskuja tai muuta. Aseta siellä jotain, joka ei ole kovin arvokas, esimerkiksi puhdasta ja kuivaa vaatetta, jota saatat tarvita luonnossa.

Vinkkejä valintaan

Valitsemalla reppu kiinnitä huomiota hihnoihin. Niiden tulisi olla riittävän leveitä, jotta ne eivät kaatuisi harteillesi, jos reppu on liian raskas. Leveät hihnat jakavat tasaisesti kuorman painon hartioille ja helpottavat kuormitusta.

Laukussa pitäisi olla, jos ei paljon, sitten ainakin muutamia taskuja ja osastoja. Kaksi tai kolme taskua erilaisiin pieniin asioihin, tasainen lokero papereita tai asiakirjoja varten sekä erityinen tasku vettä varten.

Kun valitset värin, ajattele ostoksen tarkoitusta.Harmaalla, vihreällä tai mustalla mallilla lika ei ole niin näkyvissä. Valkoisten ja värikkäiden värien pussi tulee helposti likaiseksi, mutta se erottuu. On helppo löytää, jos jätät sen ruohoon tai hiekkaan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet