Turkikset

Lama Fur Coat

Lama Fur Coat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. malli
 3. Turkin tyypit
 4. väri
 5. Miten valita?
 6. Kuinka paljon se on?
 7. Arviot
 8. Mitä käyttää?
 9. Upeat kuvat

Viime aikoina turkisten turkisten valikoima on hämmästyttävää. Et voi yllättää ketään tavallisella minkillä tai arktisella kettuella valmistetulla tuotteella, koska voit valita eksoottisemman vaihtoehdon, esimerkiksi lama-turkiksen. Muutamassa minuutissa opit, miksi sinun pitäisi kiinnittää huomiota tähän mielenkiintoiseen turkislajiin.

Ominaisuudet ja edut

Lama-turkki on ulkonäöltään hyvin samanlainen lampaiden turkista, mutta sen turkis on paljon paksumpi ja pehmeämpi, ja villi on pidempi. Ei jokainen tyttö uskalla ostaa tällaisia ​​päällysvaatteita, koska valitettavasti maassamme laman turkista pidetään edelleen eksoottisena kohteena. Mutta jos ajattelet ostaa juuri tällaista turkista, on hyödyllistä lukea joitakin sen ominaisuuksia:

 1. Laman turkiksen tärkein etu on sen käytännöllisyys. Teet tällaisen turkiksen 6 tai jopa 7 vuodenaikaa huolimatta huolta siitä. Hienolla asenteella tuotteeseen sinun ei tarvitse tehdä mitään! Tällainen turkki on välttämätön harja, ruiskupullo ja kuivain, viimeisenä keinona. Vertailun vuoksi: minkin takki vaatii jatkuvaa hoitoa erityisessä säilytysolosuhteissa, ilmanvaihdossa, suojatessa koirista jne.
 2. Lama-villasta valmistettu tuote ei pelkää kosteutta! Päinvastoin, turkiksen karva on kierretty söpöihin spiraaleihin, mikä antaa turkikselle vielä mielenkiintoisemman ilmeen. Voit kävellä sateessa ja leikkiä lumipalloja lasten kanssa, ja turkistasi ei ole mitään. Voitteko kuvitella tällaisen turkiksen samasta minkistä?
 3. Laman turkista pidetään melko lämpimänä ja miellyttävänä. Lisäksi tutkijat ovat osoittaneet, että se vaikuttaa omistajan psykosomaattiseen tilaan, vähentää verenpainetta ja parantaa mielialaa! Myös tällaista turkkia pidetään allergiaksi, joten muoti, joka kieltäytyy muista turkistuotteista allergioiden takia, ostaa usein sen.
 4. Lameja ei kasvateta maassamme, mutta siitä huolimatta tällaisten turkisten turkki on edullinen ja edullinen jokaiselle venäläiselle naiselle.
 5. Tällainen turkki, vaikka sitä pidetään lämpimänä, ei sovellu koviin pakkoihin. Täällä se on huonompi kuin sama lampaannahka tai minkki. Mutta samalla se on melko mukava lämpötilassa -10 ° C.

malli

Huolimatta siitä, että lama-villasta valmistetut turkisnahkat ovat melko suuria, suunnittelijat ovat edelleen rakentamassa uusia tyylejä tällaisille turkisvaatteille. Vaikka tällainen tuote on epätavallinen, niin tarpeeksi. Mutta silti on olemassa tiettyjä ja suosituimpia laman turkismalleja:

 1. Klassinen malli. Nämä tuotteet ovat suoria leikkauksia, lyhyitä (lähinnä polviin) ja suuria aksentteja rinnassa tai hartioissa. Myös tämä vaihtoehto näyttää kauniilta kolmella neljänneksellä.
 2. Turkis takki liivi. Tällaisella mallilla on pääsääntöisesti sama suora leikkaus ja pituus hieman polven yläpuolella, mutta voimakkaasti lyhennetty holkki. Tietenkin, talvella käytettäessä tällainen malli ei sovi täydellisesti, mutta syksyllä se lisää ulkonäkösi epätavalliseksi ja lämpimäksi.
 3. Yhdistetty malli. Koska lamanvilla on melko mittava ja ei lämpimin, suunnittelijat haluavat yhdistää sen muihin luonnontuotteisiin. Esimerkiksi mutonin ja kanin löysät turkikset sekä mokka tai kani. Tällä lähestymistavalla tuote saadaan kauniilla turkisrakenteella. Myös turkisten takkien lisäksi lamanvillaa käytetään usein lampaiden, takkien tai vyön viimeistelyyn.
 4. Hupulla. Tällaiset laman turkisten takit ovat harvinaisia, mutta ne ovat läsnä. Ja tämän tuotteen käytännöllisyyden vuoksi. Lama-villa ei heikkene kosteudelta, joten hupun sijaan huppu voidaan käyttää helposti sateenvarjon sijasta. Tai yksinkertaisesti suojaa päänsä kylmältä ja tuulelta.

Turkin tyypit

Turkisten päällysteiden valmistuksessa on kahdenlaisia ​​turkiksia. Tämä on klassinen versio (jossa on pitkä Tiibetin lama-turkis) ja leikattu. Toisessa asuu tarkemmin.

Monet fashionistas ihmettelevät, miten suunnittelijat tekevät tällaisia ​​siistiä lamanvillaa valmistettuja tuotteita? Se on yksinkertaista: materiaali leikataan. Käsittelyn jälkeen laman takki muuttuu tasaiseksi, siistiksi ja samettiseksi. Monet ihmiset pitävät tuotteen puhtaudelta, mutta sinun täytyy muistaa, että tämän toimenpiteen jälkeen turkki menettää lämmönsä. Ja nyt voit käyttää sitä vain lämpimissä tai viileissä sääolosuhteissa.

väri

Väripaletissa Laman turkistakit eivät ole yhtäläisiä. Vaikka poistat kaikenlaisia ​​maalausmahdollisuuksia ja jätät vain luonnolliset värit, värivalikoima pysyy valtavana. Villan luonnollinen väri on koko paletti valkoisesta mustaan. Sisältää ruskeat ja erilaiset harmaasävyt. Ne voivat olla mitä tahansa kylläisyyttä ja koostumusta. Joskus on tavallista villiä, ja joskus havaitaan kultaisella värillä.

Vaikka lamanvillan luonnollisessa paletissa on valtavia värejä, muoti naiset valitsevat värillisiä malleja tällaisesta turkislakasta, kauden jälkeen. Ja se on perusteltua. Lamanvilla sietää sävyttämistä ja voi olla mitä tahansa väriä. Vaaleanpunaisesta siniseen. Ja kauniilla tällä takilla näyttää niin trendikäs kaltevuus tällä kaudella. Hieno värien toisto vaaleasta pimeään ja päinvastoin - kaikki tämä löytyy erilaisista laman turkisten takkien malleista.

Miten valita?

Joten ensimmäinen asia, joka sinun on päätettävä ostettaessa, käytätkö turkista joka päivä vai olisiko se asu. On parempi jättää puristetusta lamasta valmistettu turkki mielenkiintoiseen päivämäärään saakka, mutta villatuote ilman käsittelyä on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön, mutta ei katkera kylmä.

Keinotekoisesta laamavillasta valmistetut tuotteet maksavat vain penniäkään, mutta sinä et pidä sitä kauemmin kuin kausi. Jos päätät ostaa laadukkaan ja luonnonmukaisen turkislakin, sinun on tiedettävä säännöt niin, etteivät ne vahingossa osta väärennettyä tai huonolaatuista tuotetta.

 1. Turkistuotteiden ostaminen käsistäsi uhkaa kohtuuttomilla kustannuksilla, joten on parempi ottaa yhteyttä erikoisliikkeeseen, jolla on hyvä maine. Siellä voit pyytää laatutodistuksia ja tavaroiden vaatimustenmukaisuutta.
 2. Tarkista turkistuotteen etiketit. Turkissa on oltava seuraavat tiedot: artikkeli; nimi; turkiksen tyyppi ja värimerkintä; turkiksen koko; kustannuksia.
 3. Kaikilla turkistuotteilla on ihonalaista osaa. Hänen tilansa mukaan paljon voidaan sanoa ensinnäkin turkiksen laadusta. Laamasta, joka on valmistettu lamaan, kaksi kriteeriä riittää - elastisuus ja paksuus. Jos ihon ihonalainen osa venytetään, karva ei lämmetä tarpeen mukaan. Sama koskee paksuutta. Jos takki on hyvin ohut, talvella jäädytetään 100%.
 4. Kun valitset lamanvillan takin, muista kiinnittää huomiota paalun väliseen etäisyyteen. Mitä suurempi se on, sitä vähemmän laatua tuote on valmistettu ja kylmempi se on huonolla säällä.

Periaatteessa näiden sääntöjen pitäisi riittää valitsemaan hyvä lamanvilla. Mutta on vielä yksi asia - ja se koskee jo enemmän kuin ulkoasua. Huolimatta siitä, että tällaiset turkistuotteet ovat nyt huipussaan ja ovat paljon halvempia, muista kokeilla turkisnahkaa, joka sopii tyylisi ja kehon tyypin mukaan. Kaikki eivät sovi niin laajaan.

Kuinka paljon se on?

Tässä artikkelissa on toistuvasti mainittu, että lama-turkki ei ole kallein turkistuote. Mutta haluan sanoa, että kaikki riippuu siitä, missä myymälässä haluat ostaa vaatteet.

Halvimmat vaihtoehdot ovat markkinoilla tai myymälöissä, jotka edustavat massamerkkiä, mutta sinun on ymmärrettävä, että tällaisilla päällysteillä ei ole mitään yhteistä laman kanssa. Tällaisessa kaupassa oleva tuote voi maksaa jopa 10 000 ruplaa.

Jos päätät ostaa "haute couture" - tai "ready-to-wear de luxe" -suunnittelijoista lama-turkiksen (Chanel, Dior, Gucci), sinun pitäisi myös ymmärtää, että vaikka laman villaa käytetään tavallisimpana, maksaa tuotemerkistä ja suunnittelusta. Kuuluisien suunnittelijoiden lama-turkki maksaa keskimäärin 300-400 tuhatta euroa.

Hyväksyttävin vaihtoehto turkisten päällysvaatteiden ostamiseen on tehtaiden myymälöissä, joissa hinta vastaa vähintään tarjottujen tavaroiden laatua. Keskimäärin tällainen turkki maksaa sinulle 20 tuhatta ruplaa ja enemmän.

Arviot

Internetissä voit löytää erilaisia ​​arvioita laman turkista. Mutta sinun on ymmärrettävä, että jokainen näistä tytöistä osti tämän tuotteen eri myymälöissä, joten on tarpeetonta puhua laadusta Internetin arvioiden mukaan.

Voimme kuitenkin huomata positiivisen trendin tällaisten turkisten takit. Useimmat pitävät tätä versiota vaatteista erittäin tyylikkäinä, ja jotkut myös lämpimät (luultavasti Venäjän eteläosan asukkaat). "Oooooh upea! Rakastan laman turkiksia. Minulla on harmaa. Äärimmäisen lämmin ja tyylikäs asia. Ainoa asia, joka sinun täytyy kampata, on olla niin ilmava. Mutta se ei kestä kauan. "

Mitä käyttää?

Periaatteessa tyylikkäiden elementtien oikean valinnan avulla tällainen turkki voidaan yhdistää kaikkeen, varsinkin tulevan kauden aikana. Mutta stylistit suosittelevat silti pysyä kapeilla housuilla ja vastaavilla silueteilla. Kengät ovat täydellisiä kenkiä, joissa on pieni leveä kantapää tai matta nahkainen saappaat. Voit myös pukeutua hameen ja hameeseen, mutta täällä pitäisi olla varovainen. Tämä yhdistelmä ei sovi kaikille ja voi tehdä kuvan raskaammaksi.

Upeat kuvat

Viimeisen kauden huippuluokan kuvat ovat edelleen "yhteensopimattomien yhdistelmä". Ja lama-turkki sopii tähän tyyliin täydellisesti, jos yhdistät sen tiukkaihin housuihin ja lenkkariin tai runsaasti pitkiä hameja ja saappaita grunge-tyyliin. Voit käyttää sitä samalla kapealla housulla, rokkakengillä ja hatulla.

Lama-turkki on valtava kenttä, jolla voit kokeilla tyyliäsi. Vain ei pidä sokeasti seurata trendejä ja neuvoja, mutta muista kokeilla kaikkea ja arvioida, miten se näyttää sinusta ja onko se sopiva kuvallesi. Ja sitten olet varmasti tyylikäs.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet