Turkikset

Turkista takit Tatiana Dorozhkina

Turkista takit Tatiana Dorozhkina

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. tarvikkeet
 2. edut
 3. lajitelma
 4. lisälaitteet
 5. Mitä käyttää?
 6. Arviot

Kuuluisan suunnittelijan Tatyana Dorozhkina -lajin korkealaatuiset turkistuotteet ovat kysyntää yli kymmenen vuotta. Niin pitkään, että brändi on hankkinut uskollisia asiakkaita ja voittanut moitteeton maine. Mitkä ovat venäläisen brändin merkkituotteiden ominaisuudet? Mieti enemmän.

tarvikkeet

Venäjällä tunnettu tuotemerkki valmistaa tuotteita:

 • luonnollinen turkis minkki, sable, kettu ja astrakhanin turkis. Nämä materiaalit ovat ensisijaisia;
 • tehdas valmistaa myös alkuperäisiä kopioita martenista, pekaanipähkinästä, ilvestä, fretistä ja pesukarhusta;
 • tuotemerkki ei tuota nahkaa, tekstiiliä ja lampaita.

edut

Venäläisen tuotemerkin tuotteet ovat kuuluisia rikkaasta ulottuvuudesta. Kaunis ja mukava luonnollisen turkiksen tuote voi noutaa fashionista missä tahansa kuvassa.

lajitelma

Tehdas tarjoaa naisille laajan valikoiman tyylikkäitä, lämpimiä ja tyylikkäitä turkistuotteita. Harkitse houkuttelevimpia malleja.

Minkin takit ja takit

Minkikerrosten lyhennetyt mallit näyttävät upeilta nuorten ohuiden kuvien omistajilta. Syksyn aikana voit noutaa alkuperäisen liivin. Tällaiset mallit voidaan varustaa vyöllä, joka painottaa vyötäröä.

Tuotemerkki tuottaa lämpimiä huiveja, hattuja ja jopa luonnollista turkista valmistettuja käsineitä.

Mink-takit

Suurten muotojen omistajien tulisi valita pitkät mallit turkisnahkojen turkista. Koristele kuva alkuperäisten lisävarusteiden avulla.

Tuotemerkki tuottaa lämpimiä huiveja, hattuja ja jopa luonnollista turkista valmistettuja käsineitä.

Mink-takki

Musta turkis on suora musta takki, joka antaa naiselle ainutlaatuisen tyylikkyyden ja naisellisuuden. Tällainen tuote on varustettu rehevällä hupulla, jossa on hopea-kettu ja vyötärönauha.

Chic takki luo lempeän ja romanttisen ilmeen.

Mink-takki

Suora saksanpähkinänvärinen minkin takki näyttää hyvin alkuperäiseltä. Tuotteessa on korkea kaulus, joka kattaa täydellisesti kaulan. Mielenkiintoinen ja kontrastinen kuvio koristaa takin etu- ja takaosaa. Tällainen tyylikäs yksityiskohta mekosta houkuttelee varmasti muiden huomion!

Lyhyt turkki

Suora karvapeite on hyvin naisellinen ja ylellinen. Vyötäröllä on tekstiilihihna, jolla voit korostaa ohutta kuvaa. Tämä malli sopii täydellisesti tyylikkään nuorten ulkoasuun.

Sable-takki

Mitä fashionista ei halua näyttää upealta? Tätä tehtävää on helppo käsitellä ylellisellä Kanadan sabelilla suunnittelija Tatyana Dorozhkina. Seksikäs ohut siluetti, levitetyt leveät hihat ja rehevä kaulus kääntävät naisen todelliseksi kuningatarksi!

Fox-liivit

Rehevä kettu liivi näyttää erittäin vaikuttavalta mistä tahansa fashionista. Tuotemerkki tuottaa upeita kultaa ja hopeaa.

Tuotteissa voi olla leveä kaulus ja vyötärö vyötäröllä. Liivien sivuosat ovat aitoa nahkaa.

Fox Coat

Kultainen kettu turkki näyttää hyvin muodikkaalta ja tuoreelta. Tuote on brodeerattu mokkanahalla ja siinä on apache-kaulus. Kiiltävä kettu turkki houkuttelee muiden huomion.

Astrakhanin takki

Tyylikäs karakul-takki, jossa on suora leikkaus, on alkuperäinen ja flirttu. Tällaiset päällysvaatteet voidaan yhdistää erilaisiin asuihin.Avoin kaula voidaan täydentää turkista tai neulosta. Tällainen takki voi noutaa naisen, jolla on ehdottomasti jokin luku. Tuotteen leikkaus voi piilottaa monia virheitä.

Astrakhanin takki

Astrakhanin lyhyet takit, joissa on mustaa minkkiä, on täydellinen vanhemmille naisille. Tällainen asu lisää omistajansa eleganssia ja hienostuneisuutta. Voit täydentää ylellistä kuvaa nahkakäsineiden avulla, korostamalla ohuiden naaraspuolisten sormien sulavia viivoja.

lisälaitteet

Tyylikäs hattu, baretit, rukkaset ja huivit Venäläisestä muotitalosta näyttävät vain maagisilta! Laaja valikoima turkislisäyksiä talvelle ei jätä välinpitämättömäksi mistä tahansa muoti naisesta. Tarvikkeet on valmistettu minkistä, astrakhanista, sableista, turkista ja kettuista.

Mitä käyttää?

 • Korot ja korkokengät ovat sopusoinnussa valon lyhyen takin kanssa. Tällaiselle puolelle voit valita täydellisesti minkä tahansa värin lisävarusteet;
 • Lyhyt turkki takki on erinomainen vaihtoehto liike-elämän vaatteiden ystäville. Takki, jossa on tukeva kaulus, puoli saappaat ja housut, näyttävät erittäin vakailta;
 • Nuoret muodikkaat naiset voivat pukeutua lyhyisiin turkisvaatteisiin, joissa on hame ja korkeat saappaat.

Arviot

Ostajat merkitsevät laadukkaita turkistuotteita. Tyylikäs valikoima erilaisia ​​turkisten ja takkien malleja miellyttivät monia naisia. Suunnittelijan Tatyana Dorozhkina -tuotteiden käyttöikää arvostivat monet onnelliset turkiseläinten omistajat.

Jotkut naiset käyttävät merkkituotteita yli 10 vuotta. Jopa tällaisen pitkän ajan jälkeen turkki ei menetä esitystään.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet