Turkikset

Vuohen takki

Vuohen takki

liittyä keskusteluun

 

Turkis takki - perinteinen vaatetus kylmäksi vuodeksi. Kun on olemassa valtava valikoima arvokkaita turkiksia, kaikki eivät voi varaa niitä. Vuohen turkki on erinomainen budjettivaihtoehto, joka ansaitsee vähemmän huomiota kuin ylelliset harvinaiset mallit.

piirteet

Vuohi on saavuttanut suosionsa autojen massan jakautumisen ja tarvetta käyttää enemmän kevyitä ajovaatteita. Tällaisista tuotteista tuli muodikas ominaisuus 1990-luvun puolivälissä, vaikka kaikki alkoi massiivisilla malleilla. Nykyään turkisvaatteet ovat saaneet laajan ja tyylikkään mallivalikoiman. Vuohen takit ovat melko kevyitä, mikä sopii talven ja autoladian alkuun. Tämä tuote ei kuitenkaan säästy vakavista pakkasista.

Vuohen turkis on pitkä ja sitä voidaan käsitellä monin eri tavoin, minkä vuoksi luonnonväristen turkisvaatteiden lisäksi löydät värit ja tulosteet. Tästä huolimatta hänellä ei ole suurta kulumiskestävyyttä, turkisten takit ovat yleensä riittäviä kolmelle ylimmälle vuodelle. Villi on silkkinen ja pehmeä, ei paksu. Vuohella on mielenkiintoinen piirre - curl, joka näyttää hieman astrakhanin kiharalta, mikä antaa vaatteiden ulkonäöltään mielenkiintoisen tekstuurin.

Vuohi vahvempi kani ja kestää kauemmin, mutta se ei vaadi erittäin huolellista hoitoa. Toinen epävarma etu sen saatavuudesta on, kun takkien hinnat alkavat keskimäärin kolmetoista tuhatta. Samalla turkisnahat näyttävät kunnollisilta ja tyylikkäiltä, ​​koska ajat ovat poissa, kun alue rajoitettiin yhteen epämukavaan raskaaseen malliin.

pituus

Suosituimmat ovat lyhyet ja keskipitkät takit. Todennäköisimmin tämä johtuu siitä, että säällä, jota varten ne sopivat, ei ole välttämätöntä kääriä kengät. Lisäksi se on lyhyellä turkistakilla helpoin tapa ajaa autoa. Tuotteet vaihtelevat pituudeltaan lantion alusta polviin. On turkiksia vuohia ja pituus polven tai lattian alapuolella. Ne näyttävät kauniilta turkiksen tekstuurin takia, mutta eivät vieläkään ole kovin yleisiä.

Useimmiten turkiksen hinta riippuu tuotteen pituudesta. Mitä lyhyempi tuote on, sitä alhaisempi hinta.

malli

Ulkonsa vuoksi vuohen ei tarvitse kompensoida epätavallisia tyylejä. Tämän turkiksen turkikset ovat tyyliltään melko yksinkertaisia, mutta ne näyttävät uusilta ja mielenkiintoisilta.

Yhteisten lyhyt- ja keskisuurten mallien joukossa ovat suosittuja suoraan leikattuja tai asennettuja tuotteita. Useimmiten voit nähdä turkisnahkoja ilman hupua, mutta se on kauluksella tai kauluksella. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että näiden päällysteiden huppu ei löydy lainkaan, vain pääasiassa niiden tapauksessa, turkisten yhdistelmää.

Yhtä usein käytetään pitkiä suoria tai paljaita hihat ja hihat ¾, jotka soveltuvat parhaiten lämpimään säähän tai ajamiseen. Koska turkiksen lisävarusteet ovat usein vyöt.

Pitkille malleille suora hieman löysä tyyli ja pitkät hihat ovat tärkeimpiä. Turkislakit ovat sekä hupulla että ilman sitä, mutta sitten niissä on stand-up-kaulus.Vuohia käytetään yhdessä muiden turkisten ja materiaalien kanssa. Yksi kuuluisimmista malleista on vuohen turkki, jossa on hopea kettuhuppu. Tällainen tuote on tavallista kalliimpaa, mutta kahden eri kuvion yhdistelmä näyttää hyvin tyylikkältä. Kyllä, ja vuohen turkista voidaan käyttää huppujen, hihansuiden, helman leikkaamista.

Turkissa on turkki, jossa turkki yhdistetään nahka- tai bolonyevymimateriaaliin pehmustepolyesterillä ja muulla eristeellä. Usein löytyy vuohen turkisten takit, vaikka niiden läsnäolo ei ole lainkaan tarpeen. Kiinnittimien joukossa ovat napit, koukut ja vetoketjut. Koristeluun käytetään kivejä tai kiviä, joissa on painikkeita, leikkaamalla muita turkiksia tai maalattuja yksityiskohtia.

Turkin tyypit

Kun kyseessä on vuohen turkki, se tarkoittaa vuohen vuohia tai Espanjan vuohen turkista. Se on pitkä ja shaggy, mielenkiintoinen curl. Sitä käytetään sekä luonnollisessa muodossa että prosessoituna.

Vaikka pitkäkarvaiset mallit ovat suosituimpia, turkisvaatteita löytyy myös rajatuista tai kynnetyistä vuohista. Tässä hoidossa, jossa pitkä nukka leikataan tai poistetaan kokonaan, turkki muistuttaa minkkiä. Totta, tällainen tuote maksaa enemmän kuin turkis, jossa on luonnollista pituutta. Karhennettua vuohen turkista on lämmitetty lämpimämpää.

väri

Vuohen iho on yksi niistä harvoista, jotka joutuvat värjäämään paitsi luonnollisissa sävyissä myös värikkäissä. Luonnonvärinen tämä turkis on perusvärit - harmaa, ruskea, maitomainen. Se voidaan sävyttää tai vaalentaa, jolloin saadaan haluttu väri, esimerkiksi musta, valkoinen, tummanharmaa, beige.

Valkoinen ja musta ovat suosituimpia. Kuitenkin ensimmäinen, jolla on ulkoinen ylellinen valkeus ajan myötä, voi muuttua keltaiseksi, ja toinen, vaikka se on samanlainen kuin astrakhan, näyttää melko banaalilta. Harmaat ja siniharmaat värit ovat myös yleisiä.turkisnahkissa ne eivät ole hackney, ja mikä tärkeintä, luonnollinen.

Normaalin värin lisäksi vuohi maalasi aktiivisesti epätavallisia luonnollisille turkisävyille esimerkiksi punainen, oranssi, vihreä, keltainen, sininen, violetti, vaaleanpunainen. He voivat hyväksyä sekä neonin kirkkaan luonteen että lempeän pastellin.

Lisäksi vuohen iho käytti tällaista koristetekniikkaa painettuna. Koska puhumme turkista, kuvio toistaa eläinperäisiä koristeita: leopardin, tiikerin tai pythonin ihon tekstuurin värin. Tällaisilla vaatteilla on vaikea valita päivittäisiä kuvia, mutta se sopii tyylikkääksi elementiksi julkaisemiseen.

Miten valita?

On olemassa käsitys, että vuohesta valmistetulle tuotteelle ei ole kovin miellyttävä haju ja lepo luonnollista, mutta huolellisella tavalla löydät laadukkaita tuotteita, jotka ovat vapaita näistä puutteista.

Nuorten eläinten turkista on suositeltavaa valita turkki, koska se on helpompaa ja joustavampaa. Jos haluat tietää varmasti, sinun pitäisi kiinnittää huomiota kiharaan, sillä mitä nuorempi yksilö on, sitä enemmän kierretty on. On parasta ostaa turkista turkki, koska siellä on todennäköisempää löytää laatu ja todellinen tuote, eikä väärennös. Lisäksi myymälöiden on oltava sertifioituja tuotteille.

Turkissa on oltava pehmeä ja miellyttävä kosketus, ei pidä olla kiinni, ei saa olla rohkea, koska tämä osoittaa huonoa käsittelyä ja maalausta. Kevyt purra ei saisi jäädä käsiinsä. Kyllä, ja turkiksen tuoksun ei pitäisi olla, tämä ei koske ainoastaan ​​kemiallisia aromeja, vaan myös epämiellyttävää luonnollista. Jos ne ovat saatavilla, se vain kertoo, että tuotetta ei ole valmistettu laadukkaasti. Yhdistettyä mallia ostettaessa ei kiinnitetä vähempää huomiota toiseen turkiin tarkastettaessa.

On tärkeää tarkastella ydintä. Ensinnäkin sen pitäisi olla mahdollista tarkistaa ompelemattoman pohjan vuoren takia. Toiseksi, ihon sisäosan tulee olla sileä, hieman samettinen, luonnollinen, ei keltainen. Kun ostat värjättyä turkista, ja vuohesta on paljon tällaisia ​​malleja, sinun pitäisi tarkistaa, kuinka hyvin maali pitää. Tätä varten riittää, että karvassa pidetään kosteaa kangasta tai huivua, eikä värillisiä jälkiä pitäisi jättää.

Arviot

Vuohen takit ovat enimmäkseen positiivisia arvioita. Ylivoimainen enemmistö autoilijoista on asiakkaiden joukossa, koska turkis, vaikka se on lämmin, ei salli sen ylikuumenemista, ja se on myös kevyt. Näiden ominaisuuksien selkeä plus on myös niille, jotka talvella haluavat kävellä ostoskeskuksissa ja sisäalueilla, joissa ei aina ole mahdollista poistaa ulkovaatteita.

Turkin omistajien toinen etu on edullinen, koska sen avulla voit muuttaa tuotetta muutaman vuoden välein. Huolimatta siitä, että on yleisesti oletettu, että turkki kestää kaksi tai kolme vuotta, todellisuudessa tämä aika on pidempi, jopa kahdeksan vuotta. Tämä on tietysti mahdollista vain vaatteiden huolellisella käsittelyllä.

Harvat hajua tuoksua tai kasa, mutta on myös tällaisia ​​kommentteja. Jotkut sanovat, että turkis on päinvastoin kestävä ja viiden vuoden kuluttua sukissa on vain hieman kuluneet hihat.

Mitä käyttää?

Vuohen takki soveltuu parhaiten satunnaisen ulkoasun luomiseen.. Farkut, housut, jeggingsit yhdessä paitojen, puseroiden tai jopa tunikoiden kanssa takit - kaikki tämä sopii turkiksen alle. Tärkeintä on, että vaatteiden pohja ei tartu lyhyen tuotteen alle. Ja jos hänellä on hihat ¾, on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä valitaan sen alla.

Sekä mekot että hameet tekevät. Löysät trapetsikarvat, on parasta valita suorat tyylit, mutta varustetuilla voit sallia soihdut. Ilta-vaatteet sopivat vuohelle, eivät välttämättä rento.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kenkiin ja asusteisiin, kuten hattuihin, huiviihin, käsineisiin. Nahka soveltuu aina kaikkiin turkistuotteisiin, se koskee vöitä ja käsineitä. Voit valita hatun turkiksen, neulottu, neulottu, mikä tärkeintä, yhdistää tyyli kuvan kanssa eikä ole ristiriidassa hänen kanssaan. Jos turkis on pieni kaulus, huivi voidaan käyttää sekä tuotteen alla että sen alla. Jos jotkut turkistyypit käytännössä eivät hyväksy kenkiä tasaisella radalla, vuohi on melko yleismaailmallinen materiaali. Mallista ja kuvasta riippuen sitä voidaan käyttää sekä kenkien että nilkkasaappaiden kanssa kantapäässä tai alustassa tai kengillä tai saappailla tasaisella kierroksella.

Upeat kuvat

  • Keskipitkä, beige, turkki ei näytä vain pehmeältä ja uudelta, vaan voit käyttää kevyitä asioita itsesi alla. Silkkipusero, jossa on kirkas kukka-aiheinen kuvio, joka on upotettu beige kapeisiin housuihin. Valoisa paino on sijoitettu myös luumuille. Laukku sopii parhaiten turkiksen sävyyn.

  • Lyhyt turkki, jossa hihat ¾ sopii paitsi avtoledille myös niille, jotka haluavat päästä ulos tapahtumiin. Karvan runsas väri, jossa on koristeellinen suuri niska-painike, ei vaadi kirkkaita yhdistelmiä. Käytä vain lyhyt musta mekko ja pitkät nahkakäsineet. Lyhyen vaatteen pituuden ansiosta voit käyttää korkeita saappaita tai saappaita.

  • Toinen itsenäinen vaihtoehto - pitkä vuohi, värjätty epätavallisella vaaleanpunaisella värillä ja pesukarhu. Tämä turkki voidaan käyttää turvallisesti lyhyellä hameella tai mekolla. Beige-vyö ja kantapään kengät täydentävät ulkoasua.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet