kengät

Sorel-saappaat

Sorel-saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. Arviot

Sorel-talvijalkineiden brändi on perustettu vuonna 1962 Kanadassa, jossa usein esiintyy luminen sää ja pakkaset. Erilaisilla malleilla voit valita oikean sukupuolen ja iän.

Brändillä on oma erityinen tunnistettava tyyli, mutta se takaa korkean laadun ja kestävyyden pakkasta.

piirteet

Tämän tuotemerkin naisten saappaat eivät ole mitään tekemistä hienostuneiden kantapään kanssa, koska heidän päätyylinsä on urheilullinen. Ne sopivat niille, jotka harjoittavat aktiivista urheilua talvella, käyvät usein kävellen ja mieluummin lämpöä ja mukavuutta.

Karkea, mutta silti houkutteleva ulkonäkö kompensoidaan täysin säällä. Saavuta se käytettyjen materiaalien avulla - luonnollista nahkaa ulkopinnalla, villaeristystä sisäpuolelta, kumitetut pohjat. Sorel-saappaat kestävät jopa -75 ° C: n lämpötiloja niiden valmistuksessa käytetyn tekniikan vuoksi. Se on suljettu kolmikerroksisissa vuorauksissa, jotka takaavat kosteuden poistumisen ulkoiselle pinnalle, kehon lämmön heijastumista ja sen säilymistä kengissä.

Antakaa saappaat eri väreissä: klassisesta mustasta vaaleanpunaiselle. Kiinnittiminä käytetään nauhoja, tarranauhaa. Kengissä ei ole tarpeettomia koriste-elementtejä, koska puhumme kengistä, jotka sopivat jopa äärimmäisiin olosuhteisiin. Kuorinta, turkis, tulosteet toimivat kuitenkin koristeina.

malli

Tuotemerkillä on talvikenkiä miehille, naisille ja lapsille. Lisäksi valikoima jakautuu toiminnallisuuteen, joten kaupunki- ja arkipäiväisten mallien lisäksi löydät erikoistuneita saappaita matkailuun, metsästykseen, kalastukseen.

Tärkein malli on Joan Arctic Premiumista, jota parannetaan yhä enemmän vuosittain. Näissä saappaissa on huopakerros, joka tarjoaa lämpöä, ja ulkoinen vedenpitävä materiaali antaa mahdollisuuden kulkea suoraan lohkojen ja peurojen läpi.

Toinen klassinen malli on Winter Fancy Tall Boot, jolla on korkea kosteudenkestävyys ja lämmöneristysarvo. Erottuva piirre on tasainen kantapää ja vetoketju.

Jotta voit liikkua syvissä lumikoneissa, sovi kevyt Conquest Carly Short Boots. Ne on valmistettu nahasta, nailonista ja niissä on kumipohja, joka takaa kuivuuden sisäpuolella.

Eniten pakkasenkestävä malli, joka ei kuumenna lämpötilaa -100 ° C: een, on jäätikkö. Polyuretaanipinnoite ei salli kosteutta ja jäätymistä, ja kiinnitys varpaan ei salli tuulen ja lumen pääsemistä sisälle.

Brändissä on lapsi ja teini-ikäinen rivi, esimerkiksi Snow Commanderin lumikengät. Päällisten yläosa on valmistettu kumitetusta mokkanahka- tai kalvomateriaalista, lampaita, fleeceä tai huopaa eristetään. Nämä saappaat kestävät jopa - 30 ° C lämpötiloja.

Niistä erikoistuneista malleista, jotka soveltuvat paitsi kaupunkiin, myös talviharrastuksiin:

  • Kehruu, joka kestää - 40 ° C;
  • Dominator kaikentyyppisille kalastuksille, jopa äärimmäisessä kylmässä;
  • Punainen vähintään - 10 ° C: n lämpötiloissa, mikä tekee niistä kätevän kalastukseen syksyllä tai talvella rannalta;
  • Caribou soveltuu yli -25 ° C: n lämpötiloille ja kuiville sääille.

Arviot

Huolimatta siitä, että tämä on tuotemerkki Kanadasta, se on hyvin tunnettu venäläiselle kuluttajalle. He ostavat kenkänsä aktiiviseen kaupunkielämään sekä talvikalastukseen tai metsästykseen.

Arviot päivittäisistä malleista sekä hiihto ja lumilautailu ovat enimmäkseen myönteisiä. Ne liittyvät käyttömukavuuteen kulumisessa ja kiinnityksessä, koska saappaat eivät ole vain helppo ottaa pois ja kuluvat, eivät myöskään anna jäätymisen. Kengät tarjoavat tarvittavan lämmön, kun istut mukavasti jalalla pehmeän eristeen takia.Hän voi palvella useita vuosia, mikä on kätevä niille, jotka eivät halua päivittää joka kausi.

Erikoismallien arviot on sekoitettu. Lämpötilan säätelyssä kaikki sopii asiakkaille - kengät selviytyvät lämmön säilyttämisestä ja eivät salli kalastajien jalat jäätyä. Saumojen laatu jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa, koska aktiivisen käytön aikana saappaat alkavat pian vuotaa kosteutta. Ostajat merkitsevät liukkaat pohjat Caribou: lla. Ajan myötä jotkut taivutusalueiden saappaat ilmestyivät mikrokärryinä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet