kengät

Geox-saappaat

Geox-saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tietoa brändistä
 2. piirteet
 3. Arviot

Valittaessa kenkiä kylmäksi vuodeksi, tytöt ajattelevat usein paitsi ulkonäköä myös ostettavan parin laadusta. Talvi- ja sesongin aikana kenkien pääominaisuudet ovat kuivuuden ja lämmön säilyttäminen, jota kaikki valmistajat eivät voi luoda uudelleen.

Italian vaatteiden ja jalkineiden merkki Geox on valmistanut tuotteitaan ainutlaatuisilla hengittävillä materiaaleilla neljännesvuosisadan ajan. Tänä aikana tuotemerkki on ansainnut monien ostajien luottamuksen ja laadun tuotteiden laadun vuoksi, jota monet ovat testanneet omasta kokemuksestaan. Tämän yrityksen Geox-saappaissa ja muissa kengissä voit etsiä vain tyylikkäitä, mutta myös tuntea olonsa mukavaksi koko päivän.

Tietoa brändistä

Italian brändin Geoxin historia alkoi noin 25 vuotta sitten, kun sen perustaja Mario Moretti Polegato kävi kuumien alueiden läpi ja päätti luoda hengittäviä kenkiä, joissa on reikiä kumipohjiin.

Hän patentoi sen ideaansa todelliseksi palatessaan Italiaan ja tarjosi sen, että kenkien valmistuksessa käytettiin yhtä tunnettua tuotemerkkiä. Pollegato aloitti oman tuotannon ja alkoi kehittää lasten kokoelmia, ja myöhemmin tapahtui miehille ja naisille tarkoitettuja kokoelmia.

Nykyään italialainen hengittävien kenkien valmistaja tunnetaan maailmanlaajuisesti ja myy menestyksekkäästi tuotteitaan 110 maassa. Tuotemerkkien myymälöiden lisäksi tämän tuotemerkin kenkien kokoelmat esitetään monissa monen tuotemerkin putiikkeissa.

piirteet

 • Yrityksen koko valikoiman pääpiirteittäin on erityisen kalvon käyttö, joka toi Geoxille ennennäkemättömän suosion. Tämän patentoidun materiaalin rakenne on suunniteltu siten, että jopa voimakkaan fyysisen rasituksen aikana erittynyt kosteus kulkee kalvon läpi ja jalat hengittävät ja pysyvät kuivina. Samanaikaisesti kalvokangan laite ei salli kosteuden ja kosteuden pääsyä kenkään, joten jopa huonoissa sääolosuhteissa Geox-saappaat eivät pääse kastumaan. Membraanikangasta käytetään tämän tuotemerkin talvi- ja kesäkokoelmiin.
 • Eri valikoimissa voit valita parin työmatkoihin ja aktiiviseen harrastukseen raikkaassa ilmassa. Yhtiö harjoittaa urheilun miesten, naisten ja lasten kenkien tuotantoa ja klassista tyyliä. Mallien joukossa on nuorten saappaat ja Geox-saappaat, ja vaatteissa on sopiva pari sotilaallisen tyylin ystäville.
 • Nykyaikaisen teknologian käyttö edellyttää jatkuvaa työtä tuotteiden laadun parantamiseksi. Yhtiö ei ole kaukana ajastaan ​​ja harjoittaa suurinta osaa innovaatioiden kehityksestä yksin, mikä antaa meille mahdollisuuden parantaa vaihteluväliä kausittain, lisätä toimintoja ja lisätä kenkien suojaa.

Kokoelmia luodessaan valmistaja kiinnittää paljon huomiota mukavuuteen. Anatominen muoto, mukava ja vakaa kantapää - pakolliset ehdot kaikille tämän tuotemerkin parille.

tarvikkeet

Geox-saappaiden valmistuksessa yhtiö pitää mieluummin luonnollisia materiaaleja. Ainoastaan ​​laadukkaiden materiaalien valinta pidentää tämän tuotemerkin saappaiden elämää, joten voit nauttia valitun parin mukavuudesta ja kauneudesta useammalle kuin yhdelle kaudelle.

 • Tämän brändin saappaiden talven naisten malleilla on merkittävä etu muiden merkkien malleihin nähden. Valmistettu luonnollisesta mokkanahasta, niitä käsitellään välttämättömällä vedellä hylkivällä aineella, joka tekee saappaat kestäviksi alhaisille lämpötiloille ja suojaa kosteudelta.
 • Mokka-mallien lisäksi Geoxilla on aitoa nahkaa ja nubukkia sisältävät saappaat.Kaikista lajikkeista löytyy malleja yhdistetyistä materiaaleista. Mokkanahka ja tekstiilien yhdistelmä on tärkeää talvi- ja syksy-kevätkokoelman lasten saappaille. Tällaisissa kengissä vauva pettää kadulla hyvin iloisesti, ja hänen jalkansa pysyvät lämpiminä eikä kastu.
 • Valitsemalla tytöille tarkoitetut kengät, voit suosia malleja, joissa on kirkkaat koriste-elementit. Nämä saappaat vetoavat varmasti pieniin fashionistasiin, joissa he ovat valmiita menemään kävelylle missä tahansa säässä.
 • Lämmittimen roolissa saappaat käyttävät erilaisia ​​nykyaikaisia ​​synteettisiä materiaaleja. Tämä ei tarkoita, että valmistaja säästää tuotteidensa sisustusta. Tosiasia on, että luonnollinen lampaanliha tai huopa voi imeä kosteutta kengän sisällä, ja tämä ei salli kalvojärjestelmän toimintaa.
 • Naisten saappaiden malleissa voi olla kantapää tai kiila, myös malleja on alustalla tai tasaisella pohjalla. Erilaisten mallien jalkojen valmistuksessa käytetään kumia. Tämä materiaali tekee kengistä kestäviä jäätä ja mahdollistaa myös ilman vapaan tuuletuksen.

Arviot

 • Lukuisat positiiviset kommentit Geox-tuotteiden laadusta osoittavat, että tämä tuotemerkki on erittäin suosittu. Erityisesti monet tämän valmistajan lasten ja naisten mallit.
 • Positiivisten näkökohtien joukossa monet ostajat erottavat Geox-kenkien kestävyyden ja kulutuskestävyyden. Korkealaatuisten luonnonmateriaalien käyttö saappaiden yläosaan ja pohjallisen ulkopuolelle antaa sinulle mahdollisuuden mennä saappaat useampaan kuin yhteen kauteen.
 • Toinen etu, jonka ostajat ovat arvostaneet, on liukumaton pohja. Tämä pätee erityisesti lasten kenkiin, koska pelien aikana liukkaat kengät voivat olla traumaattisia.
 • Geox-saappaiden etuihin kuuluu myös se, että pohja on ommeltu koko kehää pitkin, toisin sanoen se on kiinteästi kiinnitettynä ja se ei kuoru pois parhaimmasta hetkestä.
 • Jotkut ostajat huomauttavat, että tämän tuotemerkin tuotteiden hinta on melko korkea. Nykyään on kuitenkin vaikea löytää sellaista valmistajaa, joka tarjoaa mukavia ja käytännöllisiä laadukkaita kenkiä edulliseen hintaan. Siksi hinta ja laatu ovat valinnanvaraa kaikille.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet