Tulostaa mekkoihin

Mitä pukeutua häkissä?

Mitä pukeutua häkissä?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. pitkä
  2. lyhyt
  3. Paita mekko
  4. päällysvaatteet
  5. kengät
  6. lisälaitteet

Ruudullinen mekko on osuma tällä kaudella. Monien muiden suuntausten ohella solu tuli meille perinteisistä skottilaisista puvuista. Ja nyt hän on niin monipuolinen, että voit helposti valita vaatteen mihin tahansa tilaisuuteen.

pitkä

Pitkälle pukeutumisessa häkissä on optimaalista valita monofoniset asiat, mikä korostaa kuvion kirkkautta ja luo harmonisen siluetin.

Jos mekko on musta ja valkoinen, voit laimentaa kuvan kirkkailla yksityiskohdilla. Esimerkiksi punainen käsilaukku ja kengät selviävät tästä tehtävästä.

Jos se on talvella ulkona, suosittelemme yhdistämään pitkän mekon, jossa on lyhyt turkki ja korkokengät.

lyhyt

Tarvikkeiden merkitys riippuu tietenkin tulevasta tapahtumasta. Käytä kirkkaita tossuja ja hattua kävellessäsi ja vie mittava pussi.

Jos tapahtuma on muodollisempaa, kannattaa valita entistä pidemmälle menevät ja tiukemmat lisävarusteet. Käytä mustia, suljettuja korkokorkoisia tai alustakenkiä mustavalkoiseen vaatekappaleeseen. Tarvittaessa voit heittää mustan lyhennetyn takin.

Kirkkaampi setti yhdistää mekko, jossa on punainen tai viininpunainen lisävaruste.

Paita mekko

Ruudullinen paitapuku on niin yleinen asia, että se voidaan yhdistää moniin muuhun vaatekomerosta.

Jos pukeutuminen on juuri lantion alapuolella, voit käyttää sitä mustilla leggingsillä, korkokengillä ja lisätä pari ranneketta. Ja pukeutuneena voit käyttää lyhyttä takkia. Tämä asu sopii erinomaisesti toimistoon.

Toinen kirkas vaihtoehto olisi yhdistelmä mekko-paidaa, jossa on mustat housut ja henkselit. Jotta saataisiin rohkeamman kuvan, voit kumota pari painikkeita ja koristaa kaulasi ohuella solmulla.

päällysvaatteet

Nahkainen takki tai neuletakki sopii täydellisesti häkkiin. Jos tarvitset pehmeämpää ulkoasua, täydennä sitä pastelliväreillä olevalla sadetakilla ja neulottua lisävarustetta, kuten huivi tai vyö. Tärkeintä on, että kaikki lisävarusteet ovat monofonisia.

Talvikaudella täydellinen pari on turkista. Se yhdistyy täydellisesti häkkiin ja luo tarttuvan ja tyylikkään ilmeen.

Mekon yläpuolella on mahdollista käyttää takki, neuletakki tai liivi ja saat hyvän toimisto-asun.

Valitse kevät- ja syksykauden aikana poncho tai tweed-turkki rikkaissa, varauksellisissa väreissä. Ja jos sinulla on ruudullinen mekko, voit käyttää sitä puseron tai paidan päällä.

kengät

Päivittäiseen toimisto-pukuun, jossa on mekko, on parasta yhdistää klassiset suljetut korkokengät. Jos tarvitset helpompaa vaihtoehtoa, on täysin mahdollista korvata kantapää. Tärkeintä, että kenkien nenä suljettiin.

Myös ruudullinen mekko näyttää hyviä karkeita suuria kenkiä tai nilkkakenkiä sekä balettilakkuja.

Syksyllä oxfordit näyttävät hyvin tyylikkäiltä, ​​talvella - saappaat ja raskaat saappaat sekä kuumina kesäpäivisin sandaaleina.

lisälaitteet

Valittaessa koruja tärkeintä on, että se sopii harmonisesti kuvaan.

Tarvikkeet eivät saisi keskeyttää pukeutumisen yleistä sävyä, niiden tulisi korostaa ja täydentää kuvaa.

Monofoniset lisävarusteet selviävät tästä tehtävästä. Suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota nahan ohueseen hihnaan. Se korostaa erinomaisesti vyötäröä ja lisää kuvan.

Suuri puku koruja ja tyylikäs kalliita koruja soveltuvat ruudullinen mekko.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet