Tulostaa mekkoihin

Goose Feet Dress

Pukeutua mekkoa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka tämä malli on?
 3. kankaat
 4. pituus
 5. Suositut värit
 6. Säännöt kuvan luomisessa
 7. Mitä käyttää?

Tällainen painos, ”hanhen jalka”, viittaa yhteen suosituimmista näinä päivinä. Tämän värin mekot ovat win-win-vaihtoehto, jos haluat saada sekä elegantin että upean kuvan.

piirteet

"Goose jalka", jota kutsutaan myös rikki häkki, kana tai kukko jalka, ja glenchek, voidaan usein nähdä muodissa. Samaan aikaan, hyvä asu, jolla on tällainen painatus, olisi valmistettava paksusta kankaasta, jossa on selkeä siluetti. Piikkien ja saumojen piirtäminen on liitettävä oikein.

Tämän puvun leikkausten tulisi olla vähintään, ja kaikki taitokset tulisi olla hyvin kiinnitettyinä. Jos valitset virtaavasta kankaasta maxi-mekanismin, myös pienin painettu ”hanhen jalka” näyttää epätarkalta ja epäselvältä.

Mekot, joissa on tämä painatus, ovat juhla-, cocktail- ja arkipäivää. Kaikki riippuu tuotteen tyypistä sekä sen kanssa käytetyistä lisävarusteista. Lisäksi on olemassa malleja, joissa ”hanhenjalka” on täydennetty monofonin kankailla. Tässä mekossa voit vaikuttaa siluetin visuaaliseen havaintoon ja kuvioihin.

Kuka tämä malli on?

Oikeasti valittu mekko, jossa on hanhenjalka, auttaa piilottamaan kuvion puutteita. Tällaisessa pukeutumisessa tytöt, jos he valitsevat pienen houndstoothin, näyttävät ohuemmilta, houkuttelevammilta ja naisellisemmilta. Suuren kuvion käytön ansiosta voit lisätä muotoon äänenvoimakkuuden.

kankaat

Mekot, joissa on painettu "varisjalka", on usein ommeltu tiivistä kankaasta, esimerkiksi villasta tai paksuista neuleista. Tällainen kuvio on paljon harvemmin ohuella puuvillakankaalla.

pituus

Pitkä lattialle

Tällaisia ​​asuja voidaan nähdä harvoin, ja yleisimmät lattialla olevat varusteet "varisjalat" erottuvat pitkällä hihalla. Joissakin malleissa on musta vyö.

midi-

Mekot, joissa on keskimääräinen pituus, ovat paljon pidempiä.

Ne on esitetty eri tyyleissä, esimerkiksi mallissa, jossa on hehkutettu hame, vaippa tai suora siluetti. Hyvin tyylikäs asuja, joissa on esimerkiksi mustia värejä, voi olla mustia hihat tai musta kaulus.

lyhyt

Hämähäkkimies, jossa on minihame, näyttää lakoniselta ja houkuttelevalta. Tällaisilla mekkoilla voi olla tiukka leikattu tai löysä tilavuushame. On mielenkiintoista tarkastella tällaista lyhyttä mekkoa, jossa on avokätiset hihat tai kontrastinen kaulus. Joissakin malleissa ei ehkä ole hihat tai ne on valmistettu toisesta kankaasta.

Suositut värit

Hanhen jalka kuvio yhdistää kaksi vastakkaista väriä. Yleisin mustavalkoinen yhdistelmä.

Rikkoutuneella solulla varustettujen mekkojen väritys voi kuitenkin sisältää myös bordonisia, sinisiä, terrakotta-, suklaa- ja muita sävyjä. On myös mielenkiintoista katsoa mekkoa, jonka kuvassa ei ole kahta väriä, ja samaan sävyyn kuuluvat matta- ja kiiltävät rikki solut yhdistetään.

Säännöt kuvan luomisessa

 • Muista, että tällainen tulostus vaikuttaa kuvan visuaaliseen havaintoon. Jos ”hanhen jalka” sijaitsee diagonaalisesti, vaatteissa, joissa on tällainen kuvio, tyttö näyttää ohuemmalta, ja tällaisen kuvion suoran järjestelyn ansiosta kuvio laajenee visuaalisesti.
 • "Goose foot" näyttää hyvin kontrastilta, joten se houkuttelee huomiota. Tällaisessa painoksessa olevat vaatteet ovat hallitsevia kokoelmassa ja ne olisi yhdistettävä pääasiassa monofonisiin asioihin.Myös tämä tulostus voidaan yhdistää koristeelliseen kuvioon, esimerkiksi paisley-kuvioon.
 • Rikkoutunut solu, jossa on suuri askel, näyttää enemmän ilmeikäs ja kirkas. Jos puvussa on tällainen tuloste, sinun täytyy poimia jäljellä olevat vaatekappaleet mahdollisimman tarkasti.
 • Koska hanhen jalka kuvio on aristokraattinen piirteitä, tällainen muotoilu olisi vain kalliita ja laadukkaita asuja.

Mitä käyttää?

 • Hanhan jalat tulostuvat hyvin vaaleanpunaisella ja beige-värillä. Lisäksi, kun valitset sellaisen pukeutuneen päällysvaatteen, voit kiinnittää huomiota punaisen sävyihin. Se näyttää hyvältä asustalta ja musta takki tai musta takki.
 • Erittäin tehokas musta-hattujen lisäksi rikkoutunut häkki on musta käsine.
 • Neulottua mekkoa "crow's feet" on noutaa musta vyö, musta käsilaukku ja aurinkolasit. Tuloksena oleva kuva on sekä naisellinen että tiukka.
 • Voit käyttää tummat leggingsit tai leggingsit, joissa on lyhyt liekki.
 • Mustavalkoisten mallien rohkea lisäys voi olla punainen huivi.

kengät

Tulosta "varisjalkoja" paras vaihtoehto olisi pehmeät kengät. Hyvä valinta mustavalkoiseksi, kuten tällainen kuvio, olisi valkoinen tai musta kengät. Näitä voivat olla pumput, korkeat saappaat tai nilkkurit.

lisälaitteet

Suuret lisävarusteet kirkkaissa väreissä, esimerkiksi punainen tai oranssi, yhdistyvät onnistuneesti mustavalkoiseen houndstooth-mekoon. Tämän lisäksi voit noutaa valkoisia tai mustia lisävarusteita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet