Kotitekoiset puvut

Kotitekoiset naisten puvut

Kotitekoiset naisten puvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. malli
 2. tarvikkeet
 3. tuotemerkkejä
 4. Miten valita
 5. Kauniita kuvia

Pitkään menneet ovat päivät, jolloin naisten kodinhoito liittyi yksinomaan kylpytakiin. Tyylikäs koti kotiin antaa sinulle mukavuutta ja antaa luottamusta sen vastustamattomaan. Muotiteollisuuden koko suuntaus luo näitä tarpeellisia vaatteita naisille.

malli

Valtava valikoima kodin puvut tarjoavat jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden valita vaihtoehtoja mihin tahansa kauteen, ikään ja tilanteeseen.

Kesäkaudella kotona voit valita sarjan, joka koostuu tyylikästä shortsista ja T-paidasta (vaihtoehtoisesti T-paita tai toppi). Lisäksi tällaisten shortsien mallit ovat tyytyväisiä niiden monimuotoisuuteen. Urheilu, pitsi, koristeltu strassilla, tyylikäs denim - jopa kaikkein vaativin fashionista löytää valintansa. Shortsit on kiinnitetty vyötärölle leveällä joustavalla nauhalla tai sidottu satiininauhalle, jotkut asiat on kiinnitetty pehmeillä painikkeilla, joten he voivat jopa nukkua ilman pienintä epämukavuutta.

Näissä puvuissa shortsit korvataan usein pikkuhousuilla. Leikatut housut näyttävät flirttailevilta ja antavat täyden pelin liikkeille. Hyvä vaihtoehto - pitkänomainen tunika. Tässä paketissa voit mennä ulos ja esimerkiksi kävellä koiran lähellä taloa.

Tunika täydellisesti pitkillä säärystimillä. Yksinkertaisen leikkauksensa ansiosta tämä vaihtoehto sopii harmonisesti kotikeskukseen.

Syksyllä ja talvella voit pukeutua viihtyisään velouripuvuun, joka on ollut erittäin suosittu viime vuosina. Se koostuu yleensä pitkistä housuista ja puserosta, jossa on huppu. Kuitenkin on olemassa nuorisopakkauksia samanlaisen villapaidan muodossa, vain lyhyellä hihalla ja vetoketjulla ja shortseilla. Hienot muoti-naiset voivat valita itselleen alkuperäiset velouripuvut, joissa on kaunis kirjonta, pastat.

Naisten pukujen värimaailma velourin talolle on hyvin monipuolinen, suosituin on maroon, kirkas vaaleanpunainen sävy, yhdistelmä harmaita ja vaaleanpunaisia ​​kukkia.

Toinen nuorten suunta - aktiivinen tytöille tarkoitetut veluuriraidat. Nämä ovat lakonisia asioita, joissa on minimaalinen sisustus.

Toinen talvivaihtoehto, jonka suunnittelijat tarjoavat, ovat lämpimät, kotitekoiset fleece-housut yhdessä samasta materiaalista valmistetun paidan kanssa. Tämä kausi on erityisen muodikas samankaltainen puku, jossa on painettu "solu" ja skandinaavinen kuvio. Voit halutessasi vaihtaa paitasi T-paidalle tai seksikkäemmälle vaihtoehdolle - pitsi-toppi.

Talvella kodin vaatteena voit valita housut ja kodikkaan neulepuseron pehmeistä neuleista.

Erityinen vaihtoehto on kolmiosainen puku. Tämä sarja koostuu löysistä housuista, ylhäältä ja naisellinen villapaita, jonka haju on kiinteä vyötäröllä leveällä vyöllä. Tällaisissa asioissa on erilaisia ​​värejä, jotka on usein koristeltu suosituilla tulosteilla. Näyttää tyylikkäästi pitsi. Tällainen puvun vaihtelu on mahdollista, kuten housut, pusero ja liivi.

tarvikkeet

Kotipuvulle paras vaihtoehto on tietenkin luonnolliset kankaat, jotka eivät estä liikkumista ja ovat hengittäviä. Tässä suhteessa hyvä ratkaisu - puuvilla tai neuleet. Myös viskoosista valmistetut tuotteet, jotka ovat miellyttäviä keholle tai puuvillan ja puuvillan yhdistelmä, ovat myös suosittuja.

Hyvä valinta on velouri, helppo puhdistaa ja upea ulkonäkö. Tämä on puuvillapohjainen kangas, joten se on myös hengittävä ja hengittävä. Velour-kangas sopii hyvin kehoon ja pitää lämpimänä.

tuotemerkkejä

Monet kotimaiset ja ulkomaiset yritykset ovat erikoistuneet kodin kulumisen tuotantoon.

Venäjän tekstiilialan yritykset keskittyvät pääosin Moskovaan ja Ivanovoon.Harkitse joitakin niistä.

 • Pelikan - Kotimainen tuotemerkki, joka ilmestyi hiljattain, tuottaa erittäin korkealaatuisia neuleita. Kirkas emotionaalinen kodinhoito sopii sekä nuorille tytöille että vanhemmille naisille. Asiakkaat arvostavat sen alkuperäistä suunnittelua ja mukavuutta.
 • Ompeluyritys LLC "Lori-Night" (Moskova) kehittää erilaisia ​​naisten vaatteita lepoa ja nukkumaan varten. Tämän tuotemerkin tuotteet ovat esillä koko venäläisillä messuilla ja toistuvasti myönnetyt tutkintotodistukset laadukkaista tuotteista. Lisäksi yhtiö luottaa tavaroidensa edulliseen hintaan.
 • Yritys "Liza" (Ivanovo) on valmistanut kodintekstiilejä vuodesta 2001 lähtien käyttäen tuontiraaka-aineita (viskoosi, lukitus, jersey, mahr ja monet muut) ja ompelulaitteita. Kotitekoiset puvut sopivat täydellisesti kuvaan, ne käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan. Kaikki yrityksen tuotteet toimitetaan laadunvalvontatodistuksilla.
 • Yritys "Elena Tex", perustettu vuonna 2009, on jo miehittänyt kunnon markkinarako kotikäyttöön ja tekstiileihin, sillä on suuri määrä säännöllisiä asiakkaita. Markkinoilla on erilaisia ​​kesä- ja talvipuvun malleja kotiin.
 • Moskovan tehdas "Indefini" esittelee erilaisia ​​eurooppalaisia ​​luokkia. T-paidat, T-paidat, tunikat ja lyhythihaiset brändit täyttävät kansainväliset laatustandardit.
 • Neulontayritys "Maria" markkinoilla jo yli 15 vuotta. Joka toinen kuukausi yhtiö julkaisee uusia kohteita. Vaatteiden kokoelmia kehittää venäläinen taiteilija-suunnittelija Mihail Uruev. Suunnittelijatuotteet erottuvat ihanteellisesta sopivuudesta, ommeltuina laadukkaista tuoduista raaka-aineista.
 • Vaatteiden tehdas "Your Style" alkaen Ussuriysk - valmistaja vaatteita talon vuosikymmenen kokemus. Tuotantoalue on 1000 neliömetriä. Tuotteet, joihin sovelletaan tiukkaa valvontaa. Yhtiö käyttää turkkilaista alkuperää olevia raaka-aineita (jersey, jacquard, viskoosi).

Kotimaisten kulumista valmistavien ulkomaisten yritysten joukossa kutsumme italialaisia ​​merkkejä Di Ben, Charlotte, MiaMia (Italia). Myös turkkilaiset yritykset ansaitsevat huomiota. Näin Hays-tavaramerkki on erikoistunut leposyötön ja mukavan unen tuotantoon. Yrityksen tuotteet eivät ole laadultaan huonompia kuin tunnetut eurooppalaiset tuotemerkit. Ne pestään ja kuluvat helposti pitkään.

Miten valita

Kodin puvun valitseminen ei saisi olla yhtä perusteellinen kuin vaatteet. Loppujen lopuksi oikea puku pystyy korostamaan täydellisesti kaikki naishahmon edut.

 1. Kotipakkauksen on vastattava omistajan ikää. Jos nuoret tytöt näyttävät hienoilta pikkuhousuissa ja matalassa leikkauksessa olevissa T-paitoissa, vanhemmat naiset tulisi asua suljetuissa malleissa.
 2. Ennen kuin ostat, muista kokeilla puku, varmista, että sinusta tuntuu mukavalta, istu alas, taivuta alas, kävele.
 3. Koska tässä vaatteessa sinun ei tarvitse vain rentoutua, vaan myös tehdä jokapäiväisiä kotityöjä, älä valitse mallia, jossa on liian pitkät hihat. On parempi mieluummin miellyttävä kolmen neljänneksen pituus (muuten tämä vaihtoehto sopii talvella ja sesongin ulkopuolella). Liian tiukat housut voivat myös olla epäkäytännöllisiä.
 4. Tietenkin suuri rooli on kangasta, josta kodin puku on ommeltu. On toivottavaa, että se on luonnollinen ja hengittävä. Tuotteen saumojen laatu on tärkeää, koska ne joutuvat kosketuksiin kehon kanssa. Ne eivät voi olla karkeita ja synteettisiä kierteitä - tämä antaa sinulle epämukavuutta ja suurta ihoärsytysriskiä.

Kauniita kuvia

Kotipuku nuorelle tytölle, joka sopii lämpimään sesongin ulkopuolella. Tiukka leggingsit ja pitkänomainen T-paita koostuvat herkistä vaaleanpunaisista sävyistä, ja yläosan varjo on kirkkaampi. Tämä värivalikoima suojaa tyttöjen ihoa suotuisasti ja sopii hänen tummille hiuksilleen. T-paidan kohokohta on hihojen alkuperäinen muoto, alennettu taskulamppu.Kaulan valkoinen reunus virkistää ulkonäköä, ja tähdet tähtien kanssa toimii alkuperäisenä sisustuksena. Kodin puvun valintaan valittiin mielenkiintoisia sandaaleja. Tässä muodossa tyttö näyttää hyvin hoidetulta, unohtamatta meikkiä.

Kolmiosainen puku kotiin, joka on valmistettu viskoosista, joka on miellyttävä keholle. Wrap-paita ja pitkät housut on valmistettu kauniista jauhemaisista väreistä, jotka yhdistyvät tytön tummiin hiuksiin. Kirkas T-paita näyttää hurmaavalta. Pääntie on merkittävästi koristeltu - siinä on kolmiomainen muoto, joka avaa kauniin kaulan ja korostaa rintalinjaa. Housut laajalla leikkauksella, jotka eivät rajoita liikkumista, ja ne on kiinnitetty vyötärölle joustavalla joustavalla nauhalla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet