Kotitekoiset puvut

Fleecepuku

Fleecepuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. edut
  2. Tyypit ja mallit
  3. Väri ja tulosta
  4. tuotemerkkejä
  5. Miten valita?
  6. kuvakieli

Lämmin puvut, jotka on suunniteltu käytettäviksi lomalla - kotona, ulkona, urheilun tai kävelyn aikana - on täytettävä useita vaatimuksia. Vaalea, mutta hyvin lämmin, ei vaatia monimutkaista hoitoa, kestämään vaurioita ja voimakasta kulumista. Kaikki tämä voidaan perustellusti kutsua fleece-pukujen parhaiksi ominaisuuksiksi.

edut

Nykyään fleece-vaatteet ovat yksi markkinajohtajista, jotka korvaavat vähitellen villaa vastaavat. Fleece-kankaan etuja ovat se, että se on paljon miellyttävämpi keholle, se kestää pidempään ja ei ole niin herkkä hoidossa - se voidaan pestä usein, se kuivuu nopeasti ja ei rypisty. Lisäksi jopa ohut fleece-kerros ei lämmitä pahempaa kuin massiivinen villapaita. Fleece-vaatteet eivät häiritse ihon hengittämistä, kosteuden poistamista ja ei hikoilua, eikä se pyöri tai pyyhi kuin villa.

Laadukas fleece - on perusta ja kasa, jotka muodostavat yhden kokonaisuuden. Virheettömässä materiaalissa on onttoja villiä, jotka toimivat samoin kuin ilmakammiot ja pitävät kehon lämpimänä.

Myös pienet lapset tuntevat olonsa mukavaksi fleece-vaatteissa - kankaan rakenne on hyvin herkkä eikä vaurioi vauvan ihoa, ja "piikillinen" tunne ei näy, kun kosketat fleeceä. Fleece on hypoallergeeninen materiaali, joten tästä materiaalista valmistettu puku sopii jopa vastasyntyneelle.

Tärkeä fleece-vaatteiden plus - alhainen hinta. Näin ollen jokainen voi varaa ostaa mukavia ja kodikkaita vaatteita kotiin, urheiluun tai ulkoiluun.

Tyypit ja mallit

Suunnittelijat tarjoavat paljon vaihtoehtoja fleece-puvuille. Ne eroavat tarkoituksensa ja ulkonäönsä, värinsä, paksuutensa ja lämmönsuojelunsa mukaan.

Vauvamalleja voidaan käyttää syntymästä lähtien, pyjamina, kodin kulumisena tai lämpövaatteina, vanhemmat lapset voivat mennä fleece-puvuihin lastentarhassa, koululaisille tämä on loistava vaihtoehto urheilusuihkulle.

Huolimatta siitä, että fleeceä ei pidetä eniten "lähdön" kankaana, viihtyisät puvut ja rento tyyli näyttävät hyvältä. Ne voidaan yhdistää paisutettuihin liiveihin, käyttää lenkkarit, lenkkarit tai balettilaatat.

Fleece-puvut on useita malleja, jotka jakavat ne seuraavien parametrien mukaan:

  • Puvut vastasyntyneille. Pehmeän rakenteensa ja turvallisuutensa ansiosta fleece on johtava vauvojen lämmitetty puku. Voit valita ohuita malleja viileään kesään ja kotiisi, paksumpia kuin lisäkerroksen haalareille.
  • Puvut kaikenikäisille tytöille. Yleensä nämä ovat vaaleanpunaisia ​​värejä vaativia vaatteita, jotka on koristeltu herkillä kukkakuvioilla tai kuvista suosikkihahmojen hahmoista. Fleece-puvut tytöille ovat samat erityispiirteet kuin aikuisilla: kotiin ja kävelyyn, urheiluun ja ulkoiluun.
  • Fleece-puvut raskaana oleville naisille. Kuten olemme sanoneet, fleece on hyvä mennä kehoon, ei aiheuta epämukavuutta iholle, lämmittää ja poistaa kosteutta. Siksi viihtyisä fleece-puku nuorille naisille ”mielenkiintoisessa asemassa” on loistava vaihtoehto viettää päivä luonnossa sekä kotona.
  • Naisten fleece-puvut. On olemassa useita malleja: kodin vaatteet, urheilulajit, matkailu, aktiivinen vapaa-aika sekä rento malli. Vapaa-ajan tyyliin sopivat fleece-puvut ovat suosituimpia viileässä sesongin ulkopuolella.

Väri ja tulosta

Fleece - materiaali, joka on maalattu paljon sävyjä, hienovaraisista ja iloisimpiin.On kuitenkin joitakin suuntauksia, jotka liittyvät eri tyyppisiin fleece-puvuihin.

Fleece-puvut kotiin ovat useimmiten lempeitä, rauhoittavia sävyjä: beige, suklaa, vaaleanharmaa, vaaleanpunainen tai sininen. Pienille lapsille se voi olla pastellinvärisiä: oranssi, keltainen, turkoosi, violetti. Kaikenikäiset naiset tuntevat olonsa mukavaksi laventelin värin, lila- tai persikka-sävyjen vaatteissa. Kotiin sopivat hyvin fleece-puvut syvistä sävyistä: viini, värillinen kaakao tai kahvi, tummansininen ja smaragdinvihreä.

Jos puhumme urheilupuvuista, suunnittelijat haluavat ommella ne kirkkaista, virkistävistä fleece-väreistä: vihreästä, sinisestä, punaisesta oranssista tai akvamariinista. Kirkkaan värin ja valkoisen tai mustan yhdistelmät ovat suosittuja - esim. Takissa voi olla edellä mainittu varjo, ja hihat ovat mustia tai valkoisia. Sama pätee myös housuihin - usein urheilumalleissa on mustat sivut, jotka ovat hyvin ohuita.

Fleece - perinteinen materiaali metsästykseen, kalastukseen tai muuhun vapaa-ajan harrastukseen tarkoitettuihin vaatteisiin. Tällaisilla malleilla on useimmiten naamiointi "väritys". Tuotetyypistä riippuen se voi olla mitä tahansa klassista väriä: "talvi", "metsä", "aavikko", "steppi" ja niin edelleen. On fleece-puvut epätavalliseen naamiointiin - oranssi, sininen tai violetti.

Lisäksi on erittäin helppoa tehdä kirjontaa fleecellä, tulostaa tai tulostaa eri tulostus. Siksi vaihtoehtojen valikoima on valtava. Talvella fleece-puvut, joilla on uudenvuoden painatus, ovat erittäin suosittuja: lumikentät, peurat ja joulukuusi lelut, jotka ostetaan koko perheelle. Myös suosittuja ovat suomalaiset ja skandinaaviset motiivit, jotka tekevät asiasta välittömästi mukavampaa.

Lapsille fleece-vaatteissa ne tulevat suosikkihahmojaan tai vain hauskoja eläimiä. "Eläinten" tulosteet ovat myös suosittuja aikuisten naisten keskuudessa, mutta tällä kertaa se on jäljitelmä tiikeri- tai leopardilajista, lumileopardista, kirahvista tai seeprasta.

tuotemerkkejä

Nyt suuri osa korkealaatuisten fleece-vaatteiden markkinoista kuuluu Malden Millsille. Tämä amerikkalainen brändi tuottaa materiaalia nimeltä Polartec, josta ne ompelevat kalliita ja kestäviä lämpövaatteita, metsästäjien ja kalastajien vaatteita.

Toinen kuuluisa tuotemerkki on Norfin Polar Line. Tämän yhtiön linjassa on korkealaatuinen, lämmin ja toimiva vaatetus vapaa-ajan luontoon kylmän kauden aikana. Kukin kokoelma on esitetty useina vuodenaikoina ja siinä on sekä klassisia "luonnollisia" värejä: vihreitä, khaki -, harmaa - ja naamiointieroja. Norfin-puvut on valmistettu laadukkaasta fleecestä, ja niitä voidaan käyttää sekä lämmitysalustan että päällysvaatteiden välisen lämmityksen lisäämiseen sekä itsenäiseen kulumiseen keväällä ja syksyllä.

Maailman kuuluisa tuotemerkki Fisherman tuottaa myös fleece-puvut naisille, jotka kunnioittavat kalastusta ja metsästystä. Yritys on erikoistunut vain tällaisiin vaatteisiin ja tietää siitä paljon!

Suosittu venäläinen brändi Forward on myös yksi erikoisaloista, joissa on fleece-vaatteita, erityisesti urheiluasuja. Värimaailma on venäläinen tricolor, ja tuotemerkki itsessään toimii maan kansallisten joukkueiden virallisena varustajana. Ei ole yllättävää, että tämän brändin pukujen ompelussa käytetään vain nykyaikaisia ​​tekniikoita ja parhaita materiaaleja.

Jos puhumme kotiin ja kävelyretkiin, ne löytyvät usein suosituimmista tuotemerkeistä, kuten Zara, H & M, Ivanovon neuleiden tehtaat ommelevat viehättäviä kotitekoisia fleece-vaatteita. Kiinalaiset ja korealaiset fleece-vaatteet ovat erittäin suosittuja - niiden tyylikäs tyyli ja “Glam-Sport” on ommeltu tehtaisiin, joten laatu on varsin kunnollinen.

Reima-merkin fleece-puvut ja haalarit ovat edullisia ja tyylikkäitä vaatteita, joiden valmistaja on osoittautunut parhaimmalta puolelta. Reima tarjoaa lapsille varusteita, yrityksen tärkein filosofia on vauvan mukavuus ja kevyt sää missä tahansa säässä."Aiomme pysyä maailman johtavana päällysvaatteiden tuottajana", sanoi valmistaja.

Miten valita?

Valitsemalla fleece-vaatteet ja toivoen, että se kestää enemmän kuin yhden kauden, sinun ei pitäisi ajaa halpaa. Laatu, kuten fleecen hinta, riippuu sen tiheydestä. Venäjän talven optimaalisin vaihtoehto on 200 grammaa neliömetriä kohden (etsiä etikettiä. Vaihtoehtoja, joiden tiheys on alhaisempi, kutsutaan mikrofleekiksi ja ne soveltuvat paremmin leutoille tai kodikkaille vaatteille. tällaisissa vaatteissa voit mennä jopa kylmässä talvella.

Huomaa, että tiheä, korkealaatuinen fleece ei ole täysin puhallettu, mutta se antaa hiljaa ilmaa ulos kehosta. Kiinnitä huomiota siihen, miten kangas käyttäytyy puristuksen aikana. Jos fleece "ryhtyy", sinulla on heikkolaatuinen tuote, joka menettää omaisuutensa sen jälkeen, kun ensimmäinen tutustuminen pesukoneeseen.

Sinun on myös päätettävä tuotteen paksuudesta. On olemassa monenlaisia ​​fleece - hyvin ohuista, sopivista kodin vaatteina tai puvun päällysvaatteisiin paksuun, joka toimii itsenäisenä suojana kylmältä.

Useimmiten fleecetakkeissa on vetoketju, jota on tarkasteltava erityisesti. Jos tämä on kadulle sopiva asia, lukko on liimattu, ja vielä parempi - on fleece-palkki, joka suojaa kylmältä tuulelta. Vuori on tärkeä rooli kadun puvussa - nyt voit löytää jopa kalvomallit, jotka sopivat vuoden kylmimpään aikaan.

On hyvä, jos katupuku on varustettu takin pohjassa olevilla kiinnitysköydillä, sekä hihansuissa ja jaloissa. Hupussa on myös oltava kiristysnauha, joka peittää pään vedosta.

Koti- ja urheiluvaatteisiin tulisi keskittyä mielesi tunteisiin. Puvun pitäisi istua hyvin, ei sovi, mutta ei roikkua, sinun pitäisi haluta sen väri ja tällaisissa vaatteissa pitäisi olla mukava liikkua - ei vain kävellä tai juosta, vaan istua, makuulle ja tehdä aktiivisia liikkeitä käsien ja jalkojen kanssa.

kuvakieli

Kaunis herkkä vaaleanpunainen puku kotiin: kodikas ja naisellinen. Harmaat reunakahvat, vetoketjut ja huppu antavat kuvalle kohokohdan ja kuvaavat visuaalisesti. Ihana kuva viikonlopulle.

Tyylikäs ja ei-merkintä, tämä fleece-puku sopii erinomaisesti ulkokäyttöön. Syvän sininen väri ei häiritse urheilijaa keskittymästä, hihansuut säästyy kylmästä ilmasta, ja matalan avaimen tulostus ei salli asioiden tylsää.

Harmaa puku talvella, jopa uudenvuoden kuvio on loistava ratkaisu matkalle pois kaupungista tai viileä ilta takan äärellä. Rajoitettu, mutta samalla hyvin romanttinen asu joka päivä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet