Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on puolisuuntainen hame - kuvakkeita

Mekko, jossa on puolisuuntainen hame - kuvakkeita

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Mitä käyttää?

Nykyaikaiset tytöt ovat uskomattoman onnekkaita, koska meillä on pääsy kaikenlaisiin vaatteisiin ja muotiin liittyviin tietoihin ja kokemuksiin, joita esi-isämme ovat keränneet tuhansia vuosia. Käytössämme on valtava valikoima materiaaleja ja työkaluja ompeluun, muotilehtiä, kauppoja ja studioita. Siksi muoti tänään on niin vaihteleva: voimme kääntää todellisuudeksi kaikki fantasiat, kaikki epätavallisimmat asusteet. Lähes joka kausi muotisuunnittelijat muistuttavat kaukaisen menneisyyden suuntauksia ja antavat heille uuden elämän. Tämänpäiväisessä artikkelissa puhumme puoli-aurinkoista mekkoa, jossa on hame - pukeutua, jota yllättävät hyvät naiset keskiaikaisessa Euroopassa.

piirteet

Puoliauringon hame on auringon hameen läheinen sukulainen. Se, mitä viimeinen näyttää, on luultavasti kaikkien tiedossa: pörröinen hame, joka on räätälöity yhdestä kankaasta. Hame-auringossa ei yleensä ole sivusaumoja, leikkauksia, vetoketjuja. Useimmiten tämä mekko on irrotettava vyötärö.

Puoliauringon hame on hyvin samankaltainen, mutta se on vähemmän pörröinen, koska se on ommeltu puoliympyrästä. Siten tällaisessa hameessa on aina ainakin yksi sauma. Poikkeuksena on hajuisia malleja: ne ovat yleensä saumattomia.

Mekot, joissa on puolisuuntainen hame, voivat olla minkä tahansa pituisia: lattialla on malleja, midi sekä hyvin lyhyitä mekkoja. Nykyisin suosituimpia malleja on keskipitkät, tiheä runko, puolipyöreä pääntie ja pitkät hihat. Tällaiset retro-tyyliset mekot näyttävät erittäin söpöiltä ja romanttisilta. Ne on ommeltu tiheistä kankaista, jotka säilyttävät muotonsa hyvin.

Mekot, joissa on puolisuuntainen hame, ovat melko huomaamattomia asuja huolimatta siitä, että laskostettu hame antaa kuvan flirttailee. Tällainen mekko olisi sopiva lähes kaikkialla. Siinä voit turvallisesti mennä opiskelemaan, työskennellä, teatteriin, ravintolaan tai ystävälliseen kokoukseen.

Kuka sopii?

Puolipilvi-mekko, jossa on hame, on erittäin onnistunut malli, joka sopii eri kehon tyyppeihin. Tiheän rungon ja pyöreän pohjan ansiosta mekko muodostaa hyvin feminiinisen osuuden kuvasta.

Hoikka tytöt näyttävät tällaisessa mekossa, kuten herkkä kukkia. Mutta nuoret naiset, jotka voivat ylpeillä ruokahalua, eivät pelkää tällaista siluettia. Suljettu yläreuna peittää olkapäiden ja käsivarsien täyteyden, mutta se ei peitä upeaa rintaa. Suuret lantiot piiloutuvat täyden hameen alle.

Tämä mekko auttaa sinua peittämään seuraavat kuvion puutteet:

 • Jos pidät vatsasi ongelmavyöhykkeeksi, puoliksi auringonpaita, jossa on hame, piilottaa tämän virheen onnistuneesti. Yläosan tiheä kangas ei sovi pullistumiin, ja pörröinen hame, joka on istutettu ikkeelle, häiritsee huomiota vyötäröstä.
 • Jos sinulla on pullea jalat, on parempi valita mekko, jonka hame ei ole polven keskellä. Tällainen malli pystyy tasapainottamaan raskaan pohjan, erityisesti korkeiden korkojen läsnä ollessa.
 • Toinen ongelma, että puolihame auttaa selviytymään, on, että lonkat ovat liian kapeita (tyypillisiä tytöille, joilla on ”suorakulmio”). Paisunut hame lisäävät vyötärön ja lantioiden välistä eroa.

Mitä käyttää?

vaatteet

Puolisäkeinen mekko, jossa on hame, tulee yhdeksi vaatekaapin perustekijöistä, jonka perusteella voit luoda erilaisia ​​alkuperäisiä kuvia. Se yhdistetään hyvin liiketoiminnan tyylillä olevaan takkiin ja denimien liiviin. Viileässä säässä voit käyttää sadetakkia tai nahkatakkia.

kengät

Mikä tahansa mekko, joka sopii harmonisemmin kenkien päälle ja "puoli-aurinko" - ei ole poikkeus. Klassiset kengät tai siro sandaalit - paras apu tähän asuun. Elegantit korkokengät näyttävät kuitenkin yhtä hyviltä. Moderni muoti mahdollistaa yhdistelmän naisellisia mekkoja, joissa on lenkkarit tai raskaat saappaat - tyylikkäitä kokeilijoita rakastavat varmasti.

lisälaitteet

Hameen kuuluva puoli-aurinkoinen mekko sopii hyvin erilaisiin lisävarusteisiin viime vuosisadan 50- ja 60-luvun tyyliin: pienet pyöreät käsilaukut, joissa on lyhyt kahva, suuret aurinkolasit, kirkkaat käsineet, vanteet ja jouset jne. Usein tytöt käyttävät tällaisia ​​mekkoja, joissa on nahkahihnat vyötärön ympärillä.

ornamentiikka

Puoli-aurinkoinen mekko, jossa on hame, ei vaadi suurta määrää koruja, vain yksi kirkas, tarttuva yksityiskohta riittää, esimerkiksi massiivinen helmikoru, rengas, jossa on suuri kivi tai epätavallisen muotoiset korvakorut.

Kommentit
 1. Alexander
  25.02.2016

  Pidän tällaisista hameista! Flare lisää feminiinisyyttä kuvaan, tekee lonkat pyöristetyistä.

 2. Olya
  22.02.2016

  Mikä kaunis punainen mekko Dita Von Teese on!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet