Mekot ja tyylit

Mitä voin käyttää midi-mekossa?

Mitä voin käyttää midi-mekossa?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. suora
 2. levenevät
 3. Neulottu pitkähihainen
 4. tuppi
 5. pitsimäinen
 6. Oversayz
 7. päällysvaatteet
 8. Mitä kenkiä käyttää?

Midi-mekot ovat nyt huipussaan, sillä ne sopivat erinomaisesti mihin tahansa lukuun, mihin tahansa ikään ja milloin tahansa. Midi pukeutuu nilkan ja polven väliseen alueeseen. Tämä on täydellinen pituus toimisto-pukeutumiskoodille, juhlille, romanttiselle päivämäärälle.

Lyhyesti sanottuna, mitä enemmän midi-pituisia mekkoja vaatekaappiisi, sitä parempi. Ja tuntea, että se on aina mukava ja mukava, sinun täytyy oppia käyttämään sitä oikein.

suora

Jos etsit "pikku musta mekkoasi", pidä mieluummin midi-pituudelta.

Valitse lyhyt malli, jolla voit kokeilla, yhdistämällä vyöt, laukut ja stolit sekä kengät (veneet, karkeat kengät, urheilukengät, sandaalit ja saappaat).

levenevät

A-linjan mekko korostaa erinomaisesti jalkojen kauneutta, ja kantapenkkikengät lisäävät sitä enemmän.

Neulottu pitkähihainen

Neulotut tai villapuvut, joissa on pitkät hihat, näyttävät hyvältä sekä urheilu- että klassisilla kengillä. Jos haluat luoda rento ilmeen, käytä sitä luistimilla tai lenkkarilla.

Jos valitset kenkiä yrityskokoukselle, pidä etusijalla kantapäässä olevia pumppuja korostaen vyötärön ohuella hihnalla, joka vastaa kenkiä.

Boho-ulkoasun lisäämiseksi voit lisätä pukeutumiseen korkokengät ja laajan karvan hatun. Korut ovat ohuita pitkiä ketjuja, renkaita ja rannerenkaita. Kaulassa voit sitoa äänen huivi.

Kuten päällysvaatteet, paras yhdistelmä neulottua mekkoa, jossa on leikattu takki tai musta nahkatakki. Kiinnitä huomiota tyylikkään bomber-takiin, joka on nyt suosion huipulla. Suosittelemme epätavallisten värien mallia, jossa on kaunis painatus tai kirjonta.

tuppi

Mekko, joka sopii tiukasti muotoon, on parasta käyttää korkokenkiä, poimia ne vuodenajasta riippuen.

Matala kantapää on hyväksyttävä erittäin ohuille tytöille, joilla on pitkät jalat. Mutta naisilla, joilla on kaarevia muotoja, tulisi välttää se, jotta figuurisi ei riitä.

Tiukka mekko on täydellinen illanviettoon. Sitä voidaan täydentää siistillä kytkimellä ja kevyellä huivalla tai kuormalavalla. Joka päivä sopii sekä takin että kodikkaan villapaidan.

pitsimäinen

Pitsi-mekko on naisellisuuden ja arkuus. Samaan aikaan nykyiset suuntaukset antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla, valita erilaisia ​​kenkiä ja asusteita pitsiä pitkin.

Romanttiset tytöt voivat käyttää sitä korkealuokkaisilla pumpuilla, pienellä kytkimellä, tyylikkäillä koruilla. Ja jos menet sosiaaliseen tapahtumaan ja haluat näyttää ylelliseltä, heittäkää tyylikäs takki.

Haluatko pelata kontrasteilla? Sitten karkea, lähes miesten kengät, nahkatakki ja karkea, brutaali koru sinulle. Tämä vaihtoehto sopii joka päivä, jos todella haluat pukeutua pitsiin, eikä juhlallinen tilaisuus ole vielä odotettavissa.

Oversayz

Toinen hyvä vaihtoehto joka päivä on midi-mekko. Se on ihanteellinen ohuille tytöille, koska sen avulla voidaan korostaa niiden haurautta ja hienostuneisuutta. On parempi käyttää sitä kengillä tasaisella pohjalla: slip-ons, lenkkarit, lenkkarit. Monet tunnetut vaatteiden tuotemerkit, mukaan lukien massamarkkinat, tuottavat lenkkarien malleja, jotka on suunniteltu erityisesti pukeutumaan. Tämä ulkoasu, jota täydentää huivi ja tilava pussi, näyttää hyvin tyylikkältä!

päällysvaatteet

Kevät on tulossa, joten luultavasti haluat korvata ärsyttävät farkut tyylikkäässä mekossa. Jotta ei jäätyisi, on mahdollista valita tällaisia ​​vaihtoehtoja päällysvaatteista:

 • leikattu nahkatakki;
 • lämmin takki tai takki;
 • neulottu neuletakki;
 • Asennettu turkki, jossa on suora leikkaus.

Mitä kenkiä käyttää?

Midi-puvun kengät tulisi valita sen tyyliin ja juhlallisuuteen. Ylellinen iltapuku vaatii sopivat jalkineet: korkokengät, pumput, nilkkurit tai kauniit sandaalit.

Office-pukeutumiskoodi viittaa huomaamattomaan tyyliin, joten kenkien tulisi olla mahdollisimman tiiviit. Runsas koriste, jossa on tekojalokivi, Swarovski-kiviä ja muita ylimääriä. Mikä parasta, jos se on mustia tai beige-veneitä.

Joka päivä voit noutaa haluamasi kengät huolimatta hänen tyylinsä. Kesällä on kätevää käyttää balettilattia tai sandaalia tasaisella pohjalla, talvella - saappaat tai saappaat alustalla. Sesonkiaikana se voi olla lohkareita, oksfordeja, sliponeja, brogeja, lenkkarit tai lenkkarit. Valinta on valtava!

Usein tytöt suosivat kenkäkenkiä. Ole varovainen, koska he "leikkaavat" visuaalisesti jalkaa ja tekevät siitä lyhyemmän.. Tämän vaikutuksen välttämiseksi käytä niitä tiukkailla sukkahousuilla, jotta ne sopivat kenkiin.

Midi - tämä on ihanteellinen pituus, koska ei ole ihme, että englantilainen kuningatar Elizabeth II haluaa koko elämänsä. Lyhyt mekko voi näyttää liian hirveältä, pitkä mekko piilottaa jalkojesi kauneuden. Ja midi-mekko näyttää aina tyylikkäästi, tyylikkäästi ja tyylikkäästi!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet