Mekot ja tyylit

Talonpojan mekko

Talonpojan mekko

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Edut ja ominaisuudet
  2. malli
  3. pituus
  4. lisälaitteet

Muutama vuodenaikaa sitten talonpoika-mekko selviytyi uudelleen, koska se ei ole poissa muodin podiumeista ja muotilehtien sivuista. Se on ilmainen, kevyt ja virtaava, ja ilmaisen siluetin ansiosta se kätkee luotettavasti kaikki viat. Sanalla, jos olet kyllästynyt tiukkaista farkuista ja tiukkaista toppeista, talonpoika-puku on velvollinen asettumaan vaatekaappiin!

Edut ja ominaisuudet

Klassisessa tulkinnassa pukeutunut talonpoika nainen välttämättä pitkät, täysin piilossa olevat jalat. Mutta tänään löydät midi-tyylin tai jopa pienen pituuden.

Edellytyksenä on, että ompeluun käytetään yksinomaan luonnollisia kankaita. Se voi olla puuvilla, pellava, batiste ja muut.

Tällaisilla mekkoilla on välttämättä erottuva piirre kansanperinteen motiivina. Se voi olla kirjonta, hihat-lyhdyt, syvä katkaisu, joka toisinaan paljastaa rintakehän, mutta myös hartiat.

Tällä kaudella katuveneillä voit nähdä mekkoja, joissa oli runsaasti lohkareita, röyhelöitä ja korkeita kauluksia keskiajan tyyliin.

Tässä mekossa jokainen tyttö näyttää hyvin naiselliselta, koska se tekee siluetista hienovaraisemman ja hauraan, visuaalisesti pidentää kaulaa ja lisää rintakehää drapeerin läsnäolon vuoksi.

Tyyli-tyyli on sellainen, että se sopii kaikenlaiseen kuvaan, koska sen avulla voit piilottaa kaikki olemassa olevat puutteet, lisätä tai poistaa äänenvoimakkuuden lantiosta.

Jos haluat piilottaa vatsan, valitse tasainen, hieman asennettu mekko. Vyöhykkeen korostamiseksi kannattaa suosia a-siluettia, joka täydentää sitä pehmeällä tekstiilivyöllä.

malli

Paljaat hartiat

Tämä tyyli sopii erinomaisesti kesälle, kuten modernit suunnittelijat tietävät. Tänään voimme tavata hänet monissa johtavissa luksusbrändeissä ja massamarkkinoilla.

Sen erityispiirteitä ovat laaja pääntie ja raglan-hihat. Se voi olla leveä, asennettu tai palanut hame.

Tämä pukeutumistyyli tekee kuvastasi lempeän ja romanttisen, joten se sopii mainiosti.

Voit käyttää sitä balettikengillä tai sandaaleilla tasaisella kurssilla tai kengillä, joissa on kantapäät. Täydennä massiivisten korvakorujen ja kauniiden hiusten korujen kuvaa.

Leikkauksella

Mekko, jossa on viilto jalan päällä, näyttää hyvin tyylikkältä. Se on ihanteellinen tytöille, joilla on pitkät ja ohuet jalat, jotka haluavat katsoa sekä vaatimattomia että vietteleviä samanaikaisesti.

Leikkauksen tärkein etu on, että se tekee visuaalisesti jalat tasaisemmiksi ja kääntää sinut supermalliin. On parasta käyttää tällaista mekkoa, jossa on kantapää, joka visuaalisesti pidentää jalkojasi. On parempi kieltäytyä tilavasta pussista tyylikkään kytkimen hyväksi.

kesä

Kesän on valittava vaalea ilmava mekko läpikuultavista kankaista. Mieluummin pastellit, joissa on herkkä kukka-tulos.

Jopa jokapäiväisessä elämässä voit käyttää turvallisesti mekkoa, jossa on kaikenlaisia ​​floureja, pitsiä ja tilavia hihat, joissa on elastinen.

Tärkeintä on, että tällä kaudella tällainen mekko olisi sopiva lähes kaikkialla. Kävelyllä, sisaren häät, maallinen juhla tai romanttinen päivä.

Voit yhdistää sen kevyellä kesäkynällä, denim-liivillä tai keväällä.

Täydennä herkkää kuvaasi käyttämällä hiusten koristeita kukkia, naisellisia hattuja, nauhoja, pieniä käsilaukkuja.

pituus

Lattialle

Pitkä mekko talonpoika nainen näyttää hyvin kaunis ja naisellinen. Se sopii joka päivä ja rentoutumiseen tai kävelyyn ympäri kaupunkia.Ja jos valitset kauniista kiiltävästä kangasta, se sopii juhlallisessa tapahtumassa kapealla ympyrällä.

lyhyt

Kuka ei pidä pitkistä mekoista, voi valita mekkoja polviin tai lyhyt etuosan takana.

lisälaitteet

Talonpojan mekko sopii hyvin denimvaatteisiin ja asusteisiin. Pukeutumistyyli velvoittaa asianmukaiset kampaukset tai hiustarvikkeet. Se voi olla vain punos tai kampaus, jota täydentää hattu tai koriste.

Valitse koruista maalaismainen tyyli - riipukset, joissa on puisia elementtejä, luonnonkiveistä valmistettuja helmiä tai macrame-tekniikalla valmistettuja kaulakoruja.

Jos aiot käyttää sitä joka päivä, on parempi noutaa kenkiä alhaisella nopeudella. Se voi olla sandaalit ohuilla hihnoilla tai klassisilla pumpuilla.

Jos haluat pelata kontrastia ja lisätä julmuutta kuvaan, voit laittaa karkeita kenkiä ja lisätä nahkatakkia nahkatakilla.

Talonpojan mekko on täydellinen valinta kuumiin kesäpäiviin. Se on vapaa, valo ja sen iho hengittää, joten se on ilo!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet