Mekot ja tyylit

Kylpytakki - ehdoton mukavuus

Kylpytakki - ehdoton mukavuus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka sopii?
 3. Hieman historiaa
 4. Tyylit ja mallit
 5. kankaat
 6. Mitkä mallit sopivat täyteen?
 7. Mitä käyttää?

Useimpien naisten kylpytakit liittyvät puhdistukseen ja ruoanlaittoon eikä romanttiseen ja muodikkaaseen pukeutumiseen. Kuitenkin on myös kaunis ja mukava kylpytakki.

piirteet

Kylpytakki on hyvin yksinkertainen. Tuotteelle on tunnusomaista vapaa kori ja hehkutettu hame sekä haju ja vyö. Tämän mekan eri versiot ovat pituudeltaan erilaisia, kauluksen läsnäolo, leikkaustyyppi, hihat ja muut yksityiskohdat.

Pukuvärin värivaihtoehtoja ei ole rajoitettu. Näet sekä yksivärisiä asuja että tuotteita, joissa on kukka-, herne-, geometrinen tai abstrakti tulostus. Lisäksi pukeutumista voidaan leikata pitsi, röyhelö tai röyhelö.

Kuka sopii?

Tätä mekkoa voidaan kutsua universaaliksi, koska se sopii eri muotojen ja eri tilanteiden tytöille. Tällaisessa mekossa voit tuntea olonsa mukavaksi kotona, juhlissa ja toimistossa.

Mekko näyttää täydellisesti mihin tahansa kuvaan, piilottaen mahdolliset puutteet ja korostaen edut. Jos tyttö on ohut tai hänen kuvionsa on samanlainen kuin suorakulmio, pukeutumakissa hän näyttää naisellisemmalta. Tämä tyyli näyttää erityisen houkuttelevalta tiimalasin kuvassa, koska siinä kuvataan hyvin rintakehän, vyötärön ja lantion käyrät.

Hieman historiaa

Naisten vaatekaapissa ilmestyi 1900-luvun 70-luvulla sisustetut vaatteet ja hame, jossa oli haju, ja muodin Diane von Furstenbergin ansiosta.

Heistä tuli erittäin suosittuja fashionistas, koska tällaiset mekot olivat sekä tyylikkäitä että erittäin mukavia käyttää. Mallit "dress-robe" istuivat hyvin kuvassa ja niitä voitiin käyttää sekä kotona että töissä tai kävellä.

Tyylit ja mallit

Haju

Huomaa, että kylpytakin klassinen versio edustaa hajuisia malleja. Tällaisten mekkojen haju ylittää siluetin diagonaalisesti, minkä jälkeen tuotteen sivuosat on yhdistetty vyötäröllä vyöllä. On myös malleja, joissa haju ei kulje vertikaalisesti, vaan vertikaalisesti. Lisäksi on mekkoja, joissa on väärennetty haju.

Tämän pukuhousun mallien pituus on maxista ultramiiniin. Tällaisen mekon kesämallit on ommeltu virtaavasta kevyestä kankaasta, ja syksyn ja talven mallien valmistukseen käytetään yleensä neuleita.

Koti-vaihtoehto

Mallit talon tämän tyylin eivät ole vain kätevä, mutta myös erittäin houkutteleva. Kun ostat kodin kylpytakki, he valitsevat usein kirkkaita värejä, kuten raitoja, suuria kukkia tai polkua. Niitä käytetään usein kontrastin värivyöhykkeellä.

jonka kärjissä on napinlävet

Tällaiset kylpytakit ovat hyvin käytännöllisiä ja ne ovat tyylikäs. Tällaisessa mekossa on fake taskut, jotka tekevät siitä näyttävän safaripuvusta. Usein pukeutumispuku, jossa on painikkeet, on ommeltu tiheistä kankaista ja kulunut syksyn aikana. Erittäin houkuttelevia ovat esimerkiksi farkut, jotka kuluvat hattu ja huivi. Myös mielenkiintoisia vaatekappaleita, joissa on pitkät hihat, valmistettu neuleista.

Pitkät mekot

Lattialle sopiva mekkohame voidaan käyttää cocktail-asuina, varsinkin jos tämän puvun yläosassa on V-pääntie ja sen pitkä hame on palanut leikkaus. Tätä mallia täydentää laaja vyö, kytkin ja massiiviset korut.

kankaat

Tämän tyylin ulkonäön aikana pukeutuneet kylpytakit oli ommeltu pelistä, koska tämä materiaali oli hyvin käytännöllinen.Nykyään voit nähdä tämäntyyppisiä vapaa-ajan mekkoja, jotka on valmistettu puuvillasta, viskoosista, denimistä, villasta, kalikoista tai kalikoista. Tyylikäs kylpytakit on ommeltu brokaatista, samettista tai veluurista sekä silkistä ja guipuresta.

Mitkä mallit sopivat täyteen?

Tyttöille, joilla on kaareva mekko, kylpytakki näyttää hyvin harmoniselta. Mallissa, jonka pituus on hieman matalampi kuin polvet, voit piilottaa sekä leveät lantiot että ongelmat vatsan ylimääräisillä senttimetreillä. Jos naisella on omenamuoto, pukeutumalla voit luoda visuaalisesti vyötärön, joka tekee siluetista hoikka.

Värien osalta täysi tyttöjen tulisi tarkastella lähemmin monofonisia kylpytakkeja sekä malleja, joissa on pystysuorat tulosteet.

Mitä käyttää?

 • Pukuhousulla voit pukeutua takin tai pienen huivin.
 • Valitsemalla koruja tämän tyylin pukeutumiseen on otettava huomioon pukeutumisen viimeistely. Mitä vaatimattomampi kylpytakki on, sitä vähemmän koruja on käytettävä sen kanssa. Joskus riittää vain rannekoru ja pieni käsilaukku.
 • Jos kylpytakissa ei ole hihoja tai niissä on hihnoja, käytä pitkiä helmiä ja pitkiä korvakoruja. Käytä lyhythelmi kotitekoista mallia varten.
 • Mekko-puku sopii kaikille kengille tai sandaaleille. Tämä tyyli sopii hyvin kenkiin, joissa on litteät pohjat ja joiden korkeus on eri.
 • Tämän mekon vyö voidaan täydentää kontrastinauhalla.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet