Mekot ja tyylit

Home Mekot - Ole kotiin vastustamaton

Home Mekot - Ole kotiin vastustamaton

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Tyylit ja mallit
 3. kankaat
 4. pituus
 5. Vinkkejä valintaan

Naisten vaatekaapissa, joita on käytetty kotona, esiintyi yli 100 vuotta sitten. 18-19-luvuilla tällaiset mekot ommeltiin kevyistä ja pehmeistä kankaista. He olivat pitkiä ja pienellä junalla, ja niillä oli myös pitkät hihat.

Nykyään monet naiset haluavat myös käyttää kotona ei kylpytakkia tai muita kodin vaatteita, nimittäin mekkoja. Selvitetään, mitkä ovat talon mekkojen ominaisuudet ja mitä ne ovat.

piirteet

Kotona mekko tytöt näyttävät houkuttelevilta ja siisteiltä. Tällaisessa mekossa on erittäin kätevä ja vastaanottaa vieraita ja työskennellä talon ympärillä.

Tällaiset mekot ovat miellyttäviä silmälle ja eroavat toisistaan ​​tällaisissa ominaisuuksissa:

 • He yhdistävät onnistuneesti käytännöllisyyden ja kauneuden.
 • Kotimekot on ommeltu pääasiassa keholle miellyttävistä luonnonmateriaaleista. Home-mekot eivät saa hieroa tai ärsyttää ihoa. Lisäksi kankaan tulisi olla hyvin hengittävä ja imeä.
 • Mallien ei pitäisi olla merkintöjä ja ne on helppo huoltaa.
 • Kotipuvulla ei ole kovin monimutkaista ja häiritsevää leikkausta.
 • Tuotteen väri valitaan iloisena ja kirkkaana. Kodin pukeutumisen ei pitäisi olla tylsää tai hyvin tummaa.
 • Kodin sisustusta käytetään mahdollisimman vähän.

Tyylit ja mallit

Kodin mekkoja edustavat useimmiten tällaiset tyylit:

 • Mekot, tunikat. Tällaisissa tilavissa malleissa liikkeitä ei rajoiteta, ja viileässä ajassa tällainen mekko voidaan käyttää kotitekoisten housujen tai leggingsien kanssa.
 • Sarafanit. On sekä asennettu että vapaa. Useimmilla on polven pituus.
 • Paidapaidat Tämä on erittäin käytännöllinen ja houkutteleva vaihtoehto kotikäyttöön.
 • Vapaan leikkauksen mallit. Niiden muoto on erilainen - pyöreä, V-muotoinen, vene ja muut.
 • Mekko matalalla vyötäröllä. Yleensä tällaisen mekon hame on keskimääräinen pituus, ja vyötärön alemman aseman vuoksi tyttö voi piilottaa visuaalisesti lonkat.
 • Kimonon mekot. Tällaiset asusteet houkuttelevat kirkkaita tulosteita ja helppokäyttöisyyttä.

kankaat

Materiaali, josta kodin mekko on ommeltu, esitetään yleisimmin:

 • Silkkiä.
 • Pellava.
 • Puuvilla.
 • Knits.
 • Viskoosia.
 • Velour.

Silkkipuvut ovat kalleimpia, mutta samalla kaikkein miellyttävimmät kuumassa säässä. Lisäksi kotitekoiset silkkipuvut näyttävät fiksuilta. Useimmiten ne ovat kirkkaita ja väriltään melko vaihtelevia.

Neulotut, puuvilla- ja pellava-asusteet ovat suosituimpia ja levinneitä. Tällaisia ​​tuotteita on erittäin helppo hoitaa, ja tällaisten varusteiden värit ja tyylit edustavat laajaa valikoimaa. Lisäksi ne ovat halvempia kuin silkki. Viskoosikenkiä kutsutaan myös mataliksi ja kestäviksi malleiksi.

Mekot velourin talolle ostavat viileän kauden vaihtoehtona lämpimälle vaatteelle ja puvulle. Tämä kangas on miellyttävä keholle ja näyttää erittäin houkuttelevalta. Tämän materiaalin malleissa on usein huppu.

pituus

pitkä

Nilkkapituisia mekkoja ei valita usein kodin asuiksi. Useimmiten tällaiset mallit ovat suosittuja viileässä ajassa. He ovat myös kysyntää sellaisten tyttöjen keskuudessa, jotka haluavat piilottaa täynnä tai rumia jalkoja.

midi-

Polvipituiset koti-mekot ovat tämäntyyppisissä mekkoissa yleisimpiä. Ne soveltuvat tytölle, jolla on mistä tahansa kuvasta, ja ne voidaan esittää erilaisissa tyyleissä. Monet kotitekoiset midi-mekot ovat hihassa, ja useimmiten sen pituus on kolme neljäsosaa.

lyhyt

Mallit, joiden pituus on polven yläpuolella, eivät ole yhtä yleisiä kuin keskipitkän kodin mekot, koska heidän täytyy usein törmätä töihin ympäri taloa. Kokous vieraat lyhyen kodin mekko ei myöskään ole kovin kätevä. Jos tyttö valitsee lyhyen asun, hänet edustaa useimmiten tunika-mekko.

Vinkkejä valintaan

Ensinnäkin on tärkeää, että kodin asustomalli ei haittaa liikkumista. Siksi hyvin kapeat ja liian tiukat vaatteet talolle eivät ole sopivia. Älä osta tuotteita, joissa on jatkuvasti putoavia hihnoja, painonappeja tai liian tiukkoja nauhoja.

Muita tärkeitä vinkkejä kotitekoisten mekkojen valintaan ovat:

 1. Osta malleja laadukkaasta ja luonnollisesta materiaalista.
 2. Valitse tuotteen pituus oikein sen korkeuden perusteella. Ihanteellinen valinta olisi keskimääräinen pituus, kun taas pitkähihaiset kaunottaret eivät saisi ostaa liian lyhyttä kodin mekkoa, ja pitkät mallit ovat vasta-aiheisia pienille tytöille.
 3. Huomioi myös pääntien syvyys, varsinkin jos asut lasten kanssa.
 4. Sävyjen joukossa on parempi valita pastellivärejä, koska liian kirkas tai tumma sävy voi aiheuttaa ärsytystä sekä naiselle että kotitaloudelle.
 5. Jos tarkastelitte mallia tulostamalla, ota huomioon kuvion erityispiirteet, koska pieni kuvio on ohut, ja suuri kuvio lisää päinvastoin äänenvoimakkuutta.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet