Naisten laukut

Samsonite-pussit

Samsonite-pussit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. Värit ja sisustus

Jokainen matkustaa ajoittain pitkiä matkoja. Liikematkaa tai lomamatkaa ei voi kuvitella ilman matkatavaroita. Tienvarusteen valinta on vastuullinen ja tärkeä asia. Hanki matkalaukut, matkalaukut, reput vain luotettavalta ja luotettavalta valmistajalta. Epäilemättä tällainen valmistaja on Samsonite.

piirteet

Amerikan yritys Samsonite on tunnettu matkatarvikkeiden valmistaja vuodesta 1910 lähtien. Niin pitkään aikaan on muodostettu tyyli, joka perustuu Samsoniten ehdottomasti noudattamiin periaatteisiin.

Valtava valikoima, toteutuksen laatu, nykyaikaisen teknologian käyttö, moderni muotoilu, huomiota yksityiskohtiin asettaa yrityksen eroon muista valmistajista ja on niiden ominaisuus.

Jokaisella on omat mieltymyksensä, joita hän ohjaa valittaessa tuotteita. Mitä monipuolisempi se on, sitä luotettavampi yritys tuottaa sitä. Samsonite käsittelee tätä tehtävää täydellisesti, ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita:

  • Joku mieluummin mukava tilava matkalaukku;
  • Joku on enemmän kuin matkalaukut pyörillä tai ilman.
  • Naiset arvostavat kauneudenhoitotuotteita, kosmeettisia laukkuja ja erityisiä laukkuja.
  • Miehet rakastavat kannettavia laukkuja ja vyötärönauhoja sekä salkkuja.
  • Yhtiö ei tietenkään ole unohtanut pienimpiä, heille valoisia ja tilavia reppuja ja muita matka-tarvikkeita.

Kaikki nämä lukuisat tuotteet ovat erinomaista laatua, joka alkaa valmistuksessa käytetyistä materiaaleista. Kestävästä polyesteristä valmistettu kangas, jossa on vettä hylkivä kyllästys, tuottaa kaikenlaisia ​​laukkuja ja joitakin matkalaukkujen malleja. Se on luotettava ja kestävä, suojaa täydellisesti paitsi pölyltä myös kosteuden tunkeutumiselta. Useimmissa tapauksissa käytetään polykarbonaattia (kovaa polymeerimuovia). Erittäin kestävä ja kestävä materiaali.

Vuonna 2008 yhtiö patentoi erityyppisen materiaalin Curv, joka koostuu useista synteettistä kangasta. Kangas, jossa on erityinen lankojen kudonta, puristettu yhteen komposiittimateriaaliin. Ainutlaatuinen materiaali, jota käytetään panssarien, luistimien ja suksien valmistuksessa.

Samsonite on ainoa yritys, joka käyttää tällaista materiaalia matkatavaroiden valmistukseen.

Painava argumentti Samsonite-tien varusteiden hankinnasta on takuu siitä, että yritys tarjoaa kaikki valmistetut tuotteet. Matkalaukut-10 vuotta vanhoja, pusseissa kahdesta viiteen vuoteen. Tällainen pitkä takuu ei ole sattumanvarainen, lopputuotteet läpäisevät useita vaikuttavia testejä.

Tumbling-testi suoritetaan pusseilla, jotka on täynnä asioita ja sijoitettu pyörivään rumpuun, jossa on esteitä. Laukut ja matkalaukut sijoitetaan kammioon, jossa on miinuslämpötila, jossa ne pudotetaan eri korkeuksista, jolloin se läpäisee pakkasenkestävyystestin. Lisäksi testataan pyörät ja kahvat sekä ylikuormitus ja kosteus.

Samsonite kiinnittää erityistä huomiota lukkojen laatuun. Luotettava ja turvallinen TSA-lukko takaa asioiden täydellisen turvallisuuden ja estää hakkeroinnin.

Samsonite-tuotteiden laatua vahvistaa kirjaimellisesti kaikki: kestävät materiaalit, luotettavat lukot, erinomaiset varusteet ja tietysti kestävä käyttö.

malli

Matkalaukut

Yrityksen valmistamien tuotteiden valikoima mahdollistaa perinteisen matkalaukun lisäksi myös laukun.Lyhyellä matkalla tai työmatkalla ei yleensä tarvita paljon asioita, joten etusija annetaan matkalaukkuille.

Kevyt, ei-tilava versio sopii matkoille bussilla, autolla, junalla ja jopa lentokoneella käsimatkatavarana. Yhtiö edustaa laajasti tämän tienvarusteen eri versioita.

Samsonite Move

Tämä ei ole ensimmäinen kausi, ja Samsonite on julkaissut nailonista valmistetun erittäin suosittu naisten siirtolaukkujen kokoelman. Kokoelma sisältää olkalaukut, reput ja ne on suunniteltu käytettäviksi vyötäröllä.

Keveys ja erinomainen ulkonäkö houkuttelevat jopa niitä asiakkaita, jotka käytännössä käyttivät vain nahkoja.

Kokoelman ominaisuuksia ovat: häipymisen kestävyys ja pesun erinomainen siirrettävyys, samalla kun otetaan huomioon lämpötila. Laukkujen ja selkäreppujen toimivuus ilmaistaan ​​etupuolisten sisäpuolisten taskujen läsnä ollessa, jolloin voit hajottaa eri asioita omistajalle sopivassa järjestyksessä.

Samsonite Karissa

Suuri Karissa-tyylinen ja muodikas kokoelma vetoaa moniin matkailijoihin. Erilaisia ​​vaihtoehtoja jokaiseen makuun: mukavat olkalaukut, joissa on irrotettava hihna, tilavat ostajat, houkuttelevat puolikuun muotoiset mallit, alkuperäiset pikaviestit, joissa on mukavat ulkoiset taskut ja tyylikkäät valoisat reput.

Kokoelma oli täydennetty niin kauan sitten kosmetiikkasäkkeillä.

Samsonite XBR

Yrityksille ja käytännön ihmisille Samsonite on kehittänyt XBR-linjan, joka erottuu paitsi ammattimaisesta suunnittelusta myös kannettavan tietokoneen suojaamisesta. Kussakin kannettavan tietokoneen mallissa on erityinen materiaali, joka suojaa arvokasta gadgetia iskuilta ja kiinnittää sen joustavilla hihnoilla.

Ulkopuolella tämä pussi on varustettu irrotettavalla hihnalla, jossa on liukastumaton pinnoite.

Tämän vaihtoehdon toinen vaihtoehto on se, että mobiili-toimisto eroaa tavallisesta pussista sen suuressa määrässä, kahden pyörän läsnäolosta ja sisäänvedettävästä luotettavasta kädensijasta. Tämän mallin sisäinen tila sallii sinun sijoittaa paitsi kannettavan tietokoneen, myös liikepapereita, puhelinta ja erilaisia ​​tiellä olevia tien varrella. Mukava, tyylikäs, käytännöllinen ja ohjattava malli houkuttelee ihmisiä, jotka tekevät usein työmatkoja.

Värit ja sisustus

Värit edustavat kaikkein eloisimpia kauniita puolia varten suunniteltuja laukkuja. Heistä erottuu Print X, joka on luotu kirkkaiden värien ystäville ja joka pyrkii aina olemaan huomion keskipiste. Mallien alkuperäiset kuviot houkuttelevat silmää.

Ostoskassit, Boston-pussit, kytkinlaukut, kukkarot, kosmetiikkapussi ovat jännitteisiä ja antavat luottamusta omistajilleen.

Kirkas rikas väripaletti on kauniisti esillä Park Summer -mallistossa. Harmoninen yhdistelmä turkoosia maidon tai hiekan varjossa.

Kirkkaan fuksian väri yhdistää täydellisesti maidon tai turkoosin sävyn. Sarjan sisustus on kudotut kahvat. Toimivat ja houkuttelevat mallit tässä rivissä vetoavat rantalomien ystäville.

Tulosten teema on hyvin nähtävissä lapsille tarkoitetuissa kokoelmissa. Laukut, selkäreput, matkalaukut ja muut tarvikkeet valmistetaan yrityksen kanssa erilaisilla sarjakuvahahmoilla. Kirkkaat volyymitulostukset, joissa on kuva Mikki Hiiri, Spiderman tai pieni merenneito, vetoavat kaikkiin lapsiin.

Tällaisten lisävarusteiden avulla lapset saavat itsenäisesti ja mielellään keräämään omaisuutensa.

Kaikissa yrityksen tuottamissa malleissa koristeena käytetään yrityksen tunnuksen tunnusta. Joissakin kokoelmissa, kuten Pick Me: ssä, se hallitsee, toisin kuin Spark näyttää vaatimattomammalta ja ytimekkäämältä. Lite DLX -kokoelmassa nupit ja viivästetyt vetoketjut toimivat koriste-elementteinä.

Arviot

Useimmat ihmiset, jotka ovat koskaan ostaneet Samsonite-yhtiön, huomauttavat, että se on voittanut luottamuksensa tuotteiden laadun ja takuun saatavuuden vuoksi.

Monet ovat tyytyväisiä pussien ja selkäreppujen älykkään taskun kanssa, minkä ansiosta ne voidaan kiinnittää matkalaukun kahvalle.

Matkalaukut ja pussit kestävät erinomaisesti kaikki kuormat säilyttäen samalla niiden toimivuuden ja ulkonäön.

Viimeistään yksityiskohtaisesti matkakassien harkittu suunnittelu tarjoaa uskomattoman mukavuuden matkoilla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet