puistot

Nike Park

Nike Park

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Mitä käyttää?

piirteet

Korean sodan aikana, jolle oli ominaista kylmät olosuhteet, ilmestyi ensimmäinen Nike-takki-puisto. Nykyään tämä puisto on valmistettu erikoismateriaalista 2L Storm Fit, jonka avulla voit tehdä ilman vuorausta ja helpottaa takkia.

Nykyään on monia tuotemerkkejä, jotka tuottavat naisten puistoja. Eri tyylejä, värejä, muotoilua - jokainen brändi yrittää yllättää fashionistas uusia ja epätavallisia kokoelmia ja vaihtoehtoja.

Jacket Park voi olla täysin tyyli ja muotoilu - asennettu, lyhennetty tai päinvastoin pitkä. Hänellä voi olla hienoja muotoja. Puistot on koristeltu turkisilla, ja joissakin malleissa on nahkahihoja, ja monet muut muotoilusuunnitelmat sisältyvät tämän yleisten päällysvaatteiden luomiseen.

Muiden päällysvaatteiden puistojen tärkein piirre on leikkaus, se on hyvin yksinkertaista. Suorat linjat, suurikokoiset taskut, stand-up-kaulus, tilava huppu, kiristysnauha, yksinkertainen kiinnike - kaikki tämä tekee tällaisesta vaipasta helppoa ja käytännöllistä.

Puiston klassisessa suorituskyvyssä se ei ole sisustettu ja se on valmistettu hillityistä neutraaleista sävyistä, jotka muistuttavat etenkin sotilaallisia takkeja. Naisten mallit ovat kuitenkin merkittäviä naisellisuudestaan, jotka on kiinnitetty kiristysnauhaan ja turkisleikkaukseen.

Nike ompelee puistot anatomisilla ominaisuuksilla ja täydentää takkeja venttiileillä, jotka poistavat ylimääräisen kosteuden ja estävät ylikuumenemisen.

Viime aikoina Nike julkaisi linjan takkipuistojen elämäntapoja. Hallitsija on tehty erittäin muodikkaana viimeisinä vuodenaikoina khakissa ja on vapaan trapetsin leikattu puisto. Huppu on koristeltu turkisilla, ja naisten takkeilla on runsaasti yksityiskohtia - taskut, nauhat, napit.

Mitä käyttää?

Puistoa pidetään universaalina. Talvella se voi olla hyvä vaihtoehto raskaille ja massiivisille untuvatakkeille, ja ne yhdistetään neulottuihin huivi-, lapasiin ja hattuihin.

Lisävarusteiden osalta, jos kaikki on selvä hattu ja huivi, kaikki on hieman monimutkaisempaa laukkuilla. Kaikkia laukkuja ei yhdistetä menestyksekkäästi puistoon, joten sinun on keskityttävä itse takin tyyliin, ja sitten voit valita parhaan yhdistelmän: nahka- tai tekstiilipussit pitkällä hihnalla ja reput, urheiluvolyymipussit.

Puistojen ominaispiirteet ja tyyli huomioon ottaen voidaan päätellä, että klassiset kengät ja mallit kantapäähän tai naisten saappaat eivät sovi hänelle. On parempi valita enemmän urheilullisia kenkiä tai saappaita, malleja, jotka muistuttavat miehiä, tai muita muita kuin klassisia kenkiä.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä naispuiston yhdistelmistä, jotka tarjoavat mukavuutta missä tahansa säässä:

  • Luultavasti klassisimpana vaihtoehtona pidetään yhdistelmänä takkipuistoja, joissa on farkut, villapaidat ja saappaat. Alhaisissa lämpötiloissa täydennä tällaista sarjaa neulottua hattuja ja huivi.
  • Niille, jotka rakastavat enemmän naisellisia kuvia, yhdistelmä paksuja läpinäkymättömiä sukkahousuja, nilkkasaappaita, lämpimien kankaiden hameita.
  • Yksi trendeistä säilyy monikerroksisena ja muuten se sopii täydellisesti naisten puistoon. Leggingsit tai tiukat sukkahousut, mekko, neuletakki ja massiiviset polvikengät auttavat luomaan trendikkään ilmeen.
  • Uggit yhdessä neulottujen hansikkaiden ja hatun kanssa sopivat menestyksekkäästi sarjaan turkisruuvilla, ja tilava hauskaa täydentää tänä talven ulkoasuna.
  • Syksyllä tai keväällä käveleville kaupunkikävelyille sopii yhdistelmä takki-puistoja ja lenkkarit. Yhdessä ne luovat urheilullisen ja lakonisen tyylin.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet