turkki

Odri Coat

Odri Coat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tietoa brändistä
 2. tarvikkeet
 3. Ominaisuudet ja edut

Tietoa brändistä

Odri on luultavasti ainoa eurooppalainen tuotemerkki, joka luo päällysvaatteita samojen periaatteiden mukaisesti kuin mekot. Ylellisyyssegmenttiin pääsyyn tämä brändin vaatteet erottuvat italialaisesta designista, tyylikkäistä silueteista ja laadukkaista materiaaleista Italiassa ja Japanissa.

Kuten useimmat luksusmerkit, Odri sijaitsee Italiassa. Paras suunnittelija kaikkialta Euroopasta osallistuu yhteistyöhön, ja tuotteet ovat jatkuvasti laadunvalvonnassa.

Nykyään brändi edustaa neljää päälinjaa:

 • Saastuttavat. Tämä on moderni muotoilu, naisellinen siluetit ja eksoottiset kankaat ja turkikset.
 • Lux. Nimi puhuu itsestään - ainutlaatuiset materiaalit, tarvikkeet ja muotoilu.
 • Muoti. Linja on ominaista kohtuuhintaan.
 • Sport-linja rikkoo stereotypioita ja tekee ulkoiluvaatteista tyylikkäitä ja tyylikkäitä.

Kehittäessään malleja koville talveille, kuten Venäjälle, otetaan huomioon kaikki ilmasto-ominaisuudet ja käytetään materiaaleja, jotka tuottavat paitsi lämpöä myös tuotteen kevyyttä.

Naisten takkien lisäksi tuotemerkki tuottaa miesten, naisten, lasten vaatteita ja asusteita.

tarvikkeet

Päällysvaatteiden luomiseen käytetään kapseloitua ankkaa alaspäin, mikä tekee päällysteen valosta säilyttäen suoran toiminnan - lämpimän. Tämän eristyskäytännön ansiosta mallien suunnittelu voi olla täysin mitään. Odri esittelee sekä yksinkertaisia ​​malleja että monimutkaisia ​​päällysteitä.

Valmistuksessa käytetään ainoastaan ​​italialaisia, mutta myös japanilaisia ​​materiaaleja. Ne ovat erittäin kestäviä, eivät murskaa, eivät menetä väriä ja ovat hengittäviä.

Turkis on myös merkittävässä asemassa päällysvaatteiden suunnittelussa. Merkki käyttää muotoilussa metsän turkista ja pesukarhusta, joka voi olla paitsi luonnollinen, myös värikäs.

Tarvikkeisiin kiinnitetään myös erityistä huomiota. Valaisimet valmistetaan Japanissa ja uusia tyyppejä kehitetään joka kausi.

Ominaisuudet ja edut

Odri-takin tärkein etu on sen segmentin melko edullinen hinta. Huolimatta kalliiden ja laadukkaiden materiaalien käytöstä keskituloiset ihmiset voivat varata tämän merkin takki.

 • Suunnittelutyö ei ole vain suunnittelijoita ja muotisuunnittelijoita. Osallistu niihin, jotka ovat muodin toisella puolella - markkinoijat ja myyntipäälliköt. Kuka, jos ei, he tietävät, mitä naiset todella haluavat. Tällaisen tiimityön tuloksena luodaan malleja, joissa yhdistyvät paitsi muodin trendit myös asiakkaiden toiveet.
 • Eristys. Se tekee jokaisesta mallista kevyen ja ei anna mahdollisuutta menettää muotoa edes pitkäikäisen kulumisen jälkeen.
 • Odri-takit on suunniteltu eri-ikäisille ja kehon ominaisuuksille. Se mahtuu helposti kaikkiin vaatekaappeihin ilman erityistä huolellisuutta.
 • Takki-tyylit eroavat muista tuotemerkeistä. Esimerkiksi palanut versio, joka näyttää enemmän kuin mekko kuin päällysvaatteet. Tai tikattu takki, joka korvaa untuvatakun ja pitää naisellisuuden.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet