Fitness-rannekkeet

Fitness-rannekoru Xiaomi Mi Band

Fitness-rannekoru Xiaomi Mi Band

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Xiaomi Mi Bandin urheilumallien ominaisuudet ja toiminnot
 3. materiaali
 4. väri
 5. Arviot
 6. Miten se toimii?
 7. Miten käyttää?
 8. Kuka sopii?

Viime vuosina on ollut suuri intohimo terveelliseen elämäntapaan. Yhä useammat ihmiset rakastavat urheilua, matkailua, aktiivista virkistystä ja viihdettä. Onnistuneiden terveellisten harjoitusten ja asianmukaisen levähdyksen perusta on taitojen organisointi, kuormien järjestelmällisyys ja kehon tilan oikea-aikainen seuranta.

On täällä, että kaikki fitness-rannekkeen edut ilmenevät täydessä voimassa - erikoistunut älykellojen valikoima, jotka on suunniteltu toimimaan luotettavana avustajana ihmisille, jotka eivät ole välinpitämättömiä terveelliseen elämäntapaan.

Ominaisuudet ja edut

Teknologian kehittyminen mahdollistaa suuren määrän erilaisia ​​gadgeteja, jotka parantavat merkittävästi elämänlaatua. Jotkut heistä ovat edelleen ansaitsevasti tarpeettomia ylellisyyttä, toiset ovat osa jokapäiväistä elämää. Jälkimmäiseen luokkaan kuuluu tällainen hyödyllinen laite kuntosali rannekoruna.

Rannalla kulunut monitoiminen tekninen laite on täynnä sekamittareita - tämän ansiosta kerätään yksityiskohtaisia ​​tietoja omistajan päivittäisestä toiminnasta.

Se on rekisteröity:

 • Etäisyys ja vaiheiden lukumäärä;
 • Syke ja pulssi;
 • Kehon lämpötila ja poltetut kalorit.

Rannekoru, joka tunnetaan myös nimellä tracker, synkronoidaan älypuhelimen kanssa Bluetoothin kautta, joka toimii millä tahansa alustalla, lähettää tietoja ja kerää tilastoja erityiseen ilmaiseen ja kätevään sovellukseen Mi Fit. Järjestäjän rikkaat ominaisuudet auttavat urheilu- ja virkistyssuunnitelmien valmistelussa, saavutusten valvonnassa. On myös palautetta - gadget ilmoittaa saapuvista puheluista ja viesteistä, joissa on kevyt värähtely.

Terveellinen uni on tärkeä osa urheilijan ja vain aktiivisen henkilön menestystä. Yön alkamisen myötä kuntoilun rannekkeen kolmas tärkeä ominaisuus ilmenee - mittaamalla unelman liikkeen voimakkuus, seuraaja määrittää unen vaiheiden määrän ja laajuuden (se on jo pitkään ollut tunnettu tosiasia - yhden uniakson aikana aivot ovat jossakin kahdesta vuorottelusta: nopea tai hidas nukkuminen) ).

Saatujen tietojen perusteella ”älykäs” herätyskello valitsee herätysajan, joka on optimaalinen tehokkaan varauksen saamiseksi eloisuudesta ja energiasta koko päivän ja hyvinvoinnin kannalta.

Xiaomi Mi Bandin urheilumallien ominaisuudet ja toiminnot

Alkuperäinen versio Mi Band 1: n älykäs rannekkeesta Xiaomista, korkealaatuisen kiinalaisen elektroniikan lippulaivasta, tuli ilmi heinäkuussa 2014 - ja aiheutti välittömästi vakavan häpeän markkinoilla. Se, että kykenee tekemään kaiken, mitä kunto-avustajien Jawbone Upin ja Fitbitin silloiset johtajat tekivät, uutuus oli merkittävää tuntemattomasta hinnasta ja kestävästä akusta (jopa 30 päivää jatkuvaa työtä ilman latausta).

Gadget erottuu poikkeuksellisen tiiviydestä ja yksinkertaisuudesta. Pakkauspakettiin sisältyi vain kaksi komponenttia - pieni, sileä soikea lohko (vain 5 g massaa ja koko, jossa on penniäkolikko, sekä täysin mitään pelkoa vedestä ja kylmästä), mukava tyylikäs silikonihihna (8 g).

Toisin kuin runsaat ja hankalat älykellot, vaatimaton seurantamuoto ei estä liikkeitä lainkaan, kiinnittyy vaatteisiin ja ei muistuta itsestään jälleen kuntoilun, työn tai unen aikana - jonka avulla voit käyttää laitetta esteettömänä päivinä.

Toinen kiihkeän suosion tekijä on tullut minimalistiseksi. Rannekorun hienovarainen ja siisti ulkonäkö mahdollistaa sen yhdistämisen menestyksekkäästi liike- tai urheilupuvun kanssa. Vaihdettava modulaarinen hihna, jossa on laaja valikoima värejä ja tekstuuriratkaisuja, mahdollistaa laitteen yhdistämisen millään tavalla ja mielialalla. Laitteen paneelissa ei ole painikkeita, liittimiä, kaiuttimia tai näyttöjä - vain kolme LED-merkkivaloa (niiden väri on valittu sovellusasetuksissa).

Ensimmäisen sukupolven edustajilla ei ollut lainkaan näyttöä - he kommunikoivat omistajan kanssa indikaattoreiden avulla (jäljellä olevien vaiheiden määrä ennen hakemuksessa asetettua päivittäistä normaa) ja värähtelysignaalin (hälytys ja ilmoitukset). Tiedot välitetään välittömästi älypuhelimeen ja ne näkyvät sovelluksessa - tiedot tallennetaan Mi Cloud -pilvipiloon, joten ne pysyvät ennallaan, vaikka laite itse olisi vahingoittunut tai kadonnut.

Saman vuoden loppuun mennessä valmistaja teki vakavan mallin uudelleenkäytön, lisäsi sykemittarin toiminnan ja korjasi pari vähäisempää ongelmaa alkuperäisessä versiossa - näin ilmestyi Mi Band 1S Pulse.

Tärkeimmät muutokset:

 • Pulssimittaukset (myös kahdessa tilassa - manuaalinen ja automaattinen) laajensivat merkittävästi toiminnallisuutta - nyt se ei ole pelkästään hälytys rannekoru ja elektroninen askelmittari yhdessä pullossa;
 • Herkempien anturien asennuksen ansiosta mittausten tarkkuus suureni suuruudeltaan, myös värähtelijän moottorin teho lisääntyi (liian heikko ja huomaamaton signaali on käyttäjien yleinen valitus ensimmäiseen versioon);
 • Aktiivinen kapseli tiivistettiin hieman, hihnan rakenne ja materiaali päivitettiin;
 • LEDien väri on nyt yksinomaan valkoinen, ilman mahdollisuutta vaihtaa.

Merkittävä miinus päivityksestä - toiminnallisuuden laajentumisen myötä he eivät ottaneet huomioon suhteellisesti lisääntynyttä kulutusta. Sama miniatyyri 45 mA akku jäi kokoonpanoon, ja keskimääräinen kesto ilman tankkausta laski 10 päivään.

Jäljittimien toisen sukupolven pääominaisuus, jonka ansiosta Mi Band 2: n menestys on ylittänyt edeltäjiensä lumoavan suosion - oman vuorovaikutteisen näytön. Nyt laite on mahdollisimman lähellä suunnittelussaan kelloa ja voi toimia offline-tilassa suoraan suoraan omistajalle yksityiskohtaisemmin ja monipuolisemmin.

Päivitetyn seurannan edut:

 • Näyttää tarkan ajan ja päivämäärän;
 • Mittaa ja näyttää sykettä, sykettä, peitettyä etäisyyttä (mukaan lukien portaat) ja poltettuja kaloreita;
 • Se on varustettu kosketuspainikkeella ja ymmärtää käyttäjän eleet, sisäänrakennetun kiihtyvyysmittarin ansiosta - painikkeen vaihtaminen tai käden äkillinen liike muuttaa näytettyä tietoa;
 • Se toimii älykäs herätyskellona ja ilmoittaa älykkäillä värähtelyillä älypuhelimen saapuvista puheluista ja viestistä. Samalla näytössä näkyy vastaavia puhelujen, tekstiviestien ja sovellusten hälytysten kuvakkeita - rannekkeen käyttö oli entistäkin miellyttävämpää, eikä sovellusta tarvitse tarkistaa jatkuvasti.
 • Uudet kehittyneet anturit parantivat mittaustarkkuutta.

Mallin tarkistaminen, katso seuraava video:

Aktiivinen kapseli on kasvanut jonkin verran, mutta ei aiheuta epämukavuutta liikkeen aikana. Kapselin sovitus hihnaan on optimoitu merkittävästi - jos ensimmäisissä versioissa se lisättiin ulkopuolelta ja ajoittain kaatui, se oli likainen tai naarmuuntunut, niin lohko istuu nyt turvallisesti erikoisaukkoon, jossa on ulkonevat reunat ja poistetaan siitä yksinomaan käden puolelta.

Synkronointi älypuhelimen kanssa kulkee edelleen Bluetooth-yhteyden kautta, ja puhelimen etälukitus on lisätty uuden mallin toimivuuteen. Päivitetty virallinen Mi Fit -sovellus kerää tilastot, synkronoi MyFitnessPal- ja Google Fit -palvelut sekä vuorovaikutteiset painot. Lisätty vaihtoehtoja juoksutilaan ja mukautettu muistutus siirtyä hieman.

Laitteen kotelo on tiukasti suojattu vedeltä ja pölyltä IP67-laatustandardin mukaisesti ja tuntuu hyvältä jopa -70 ° C: n lämpötiloissa. Akku pitää varmasti gadgetin 30 päivän ajan ilman tankkausta.

Kehittäjä ei yritä pysäyttää siellä, ja Mi Band 3: n tuotos on vain ajan kysymys. Jo temaattisissa foorumeissa ja erikoistuneissa julkaisuissa on epämääräisiä odotuksia planeetan suosituimpien kuntosalin rannekkeiden seuraavan sukupolven suhteen. Yksityiskohtaisempia ilmoituksia odotetaan kesän 2017 loppuun mennessä.

materiaali

Aktiivisen kuntokävelykappaleen runko on sama kaikissa versioissa, ja se on valmistettu hypoallergeenisesta ja pehmeästä kosketuksesta mustasta muovista, jossa on sileät alumiinipaneelit sivuilla.

Hihnoilla mahdollisuuksia itsensä ilmaisuun on paljon laajempi. Jopa pehmeän, kestomuovisen vulkanointilaitteen silikoniversio on saatavana useina väreinä. Koska osa on vaihdettavissa ja helposti vaihdettavissa, on olemassa erilaisia ​​mukautettuja hihnoja. Metallinen tai nahkainen versio auttaa korostamaan yksilöllisyyttä ja sovittamaan rannekkeen onnistuneesti tiettyyn kuvaan.

väri

Xiaomi-fitness-seurantalaitteen vakiovarusteena on yksinkertainen musta silikonihihna - matala avain, mutta tyylikäs. Valmistaja tarjoaa vaihtoehtoisia värejä - keltainen, vaaleanvihreä, sininen, sininen, punainen, oranssi, vaaleanpunainen, lila ja aqua. Kylläiset värit ovat sopusoinnussa kirkkaiden kesäkuvien kanssa tai täydentävät urheilukehää. Virallisten sarjojen lisäksi markkinat ovat vapaasti saatavilla monille mukautetuille vaihtoehdoille, joissa on sävyt jokaiseen makuun ja tunnelmaan.

Arviot

Käyttäjien mielipide kiinalaisen tuotemerkin tuotteista jaettiin kahteen pääryhmään. Jotkut ovat täysin tyytyväisiä gadgetin ominaisuuksiin, suorituskykyyn, kestävyyteen ja suunnitteluun ja pitävät sitä kannattavimpana hankintana hintaluokassaan.

Jälkimmäinen korostaa myös laitteen edullista hintaa, mutta huomaa ongelman, joka liittyy aktiivisen yksikön kiinnittämiseen - mikä on tärkeää ensimmäisen sukupolven edustajille, kapselin kiinnittäminen jättää paljon toivomisen varaa. Mi Band 2: n arvioinneissa tyytymättömyys tuotteen voimakkaasti kasvaneisiin mittoihin ja sovelluksen epäkäytännölliseen rajapintaan alkaa näkyä kaikkialla - etenkin verrattuna Jawbonen kätevään ja informatiiviseen vastineeseen.

Yleinen vaikutelma on sama - rannekoru maksaa pienen rahansa ja pystyy auttamaan ihmisiä, jotka eivät ole välinpitämättömiä heidän liikunnalleen.

Miten se toimii?

Alun perin kehittäjät keskittyivät kotimarkkinoille, ja pakettiin sisältyi vain yksi sovellusohje - kiinaksi. Vaikka tuotteen myöhemmät versiot olisivat vapautuneet, kukaan ei vaivannut käännöksiä.

Onneksi saattaisi seuraaja täyden hälytyksen - yksinkertaisen asian muutaman minuutin ajan, joka ei vaadi omistajalta erityisiä taitoja:

 • Ensin on asennettava ilmainen sovellus älypuhelimeen - mieluiten virallinen Mi Fit, joka takaa rannekkeen tuen. Joissakin mobiilikäyttöjärjestelmissä saatat tarvita lisätietoa tietosuojapalvelusta - sopivassa välilehdessä asetuksissa, jotka sinun tarvitsee löytää sovelluksen ja sallia sen kerätä terveystietoja;
 • Sitten Bluetooth on otettu käyttöön asetuksissa, olemme vakuuttuneita siitä, että rannekoru on automaattisesti yhteydessä yksinkertaisella nimellä Mi. Tätä varten itse laite on ladattava, kytkettävä päälle ja sijoitettava signaalialueelle;

Jos haluat käyttää sovelluksen toimintoja, sinun on rekisteröidyttävä. Avaa se, napsauta yksittäistä painiketta Kirjaudu sisään. Järjestelmä tarjoaa Mi-tilin luomisen ja ohjaa käyttäjää yksinkertaisten muodollisten menettelyjen avulla - puhelinnumeron vahvistuskoodin lähettämiseen, käyttäjätunnuksen ja salasanan luomiseen, henkilötietojen vähimmäisvaatimuksiin analyysien ja tilastojen oikeaa keräämistä varten:

 • Paul;
 • Syntymäaika;
 • kasvua;
 • paino;
 • Kuinka monta vaihetta omistaja haluaa ottaa päivittäin.

Saatuaan kaikki vaaditut tiedot saat hakemuksesi henkilökohtaisen tilisi pääsivulle. Täällä näytetään tilastot, tietyt tilat ja asetukset valitaan.

On edelleen sitoa rannerengas itse ohjelmaan. Tätä varten sinun täytyy etsiä profiilisivulla Lisää laite -välilehti, valita Mi Band -laitteen tyyppi ja vahvistaa etusormella kiinnittämällä se näyttöön (eri alustoille sitomisaika voi vaihdella). Jos tämä onnistuu, kapseli värähtelee ja sovellus pyytää seurantaohjelman synkronointia saapuvilla puheluilla ja viesteillä.

Kaikkien muiden toimintojen hallinta suoritetaan sovellusasetusten vastaavien välilehtien ja painikkeiden kautta, eikä se aiheuta vaikeuksia käsittelyssä.

Miten käyttää?

Lukemien tarkkuus riippuu antureiden oikeasta sovituksesta käteen - rannekkeessa käytetään erityistä optista järjestelmää ja kiihtyvyysmittaria mittauksiin. Siksi sinun täytyy käyttää älykäs lisävaruste ranteellasi - vasemmalle tai oikealle, tämä kohta on ilmoitettava asetuksissa juuri luun yläpuolella. Hihnan pitää olla tiukasti kiinni, mutta ei purista käsivartta tai aiheuttaa epämukavuutta.

Rannekorua ei tarvitse poistaa yön yli tai tavanomaisten hygieniamenettelyjen aikana. Mutta jos rungon kosteussuoja sallii kätevästi käsien pesun tai jopa nopean aamukahvan, niin hänelle ei suositella täysimittaista uintia.

Kuka sopii?

Fitness tracker on erinomainen urheilun ja vapaa-ajan avustaja sekä miehille että naisille. Älykäs herätyskellon toiminto ja miellyttävä värähtely kädessä saapuvien puhelujen osalta arvostetaan jopa niille, jotka ovat ehdottoman välinpitämättömiä liikkeen aktiivisuuden mittaamiseksi - koska nyt voit taata, että et menetä tärkeitä puheluita ja viestejä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet