Fitness-rannekkeet

Fitness-rannekoru iPhonelle

Fitness-rannekoru iPhonelle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Historia
 2. Urheilumallien toiminnot ja ominaisuudet
 3. Suosituimmat tarkistukset
 4. Toimintaperiaate
 5. Vinkkejä valintaan

Nykyaikaiset kannettavat elektroniset gadgetit, jotka toimivat toiminnallisesti älypuhelimen kanssa, ovat jo pitkään olleet muodikkaita ja jopa välttämättömiä hankintoja. Aiemmin Bluetooth-kuulokkeet olivat hyvin suosittuja, mutta nyt niiden kysyntä on vähentynyt merkittävästi. Ja nyt ne on korvattu älykkäillä rannekkeilla iPhonelle.

Historia

Viime vuosisadan toisesta puoliskosta lähtien länsimaiden asukkaille on tullut kattava tutkimus ihmiskehon parametreista. Tuolloin tutkimukseen oli välttämätöntä yhdistää ihmiskehoon yli tusinaa erilaista langallista laitetta. 2000-luvun alusta. Kyky mitata sykettä, poltettuja kaloreita ja katettuja etäisyyksiä on tullut ehdottoman helppokäyttöiseksi nykyaikaisen kodin kuntosalilaitteiston toiminnaksi. Kannettavan gadget-ohjaimen ulkoasua ei vielä tiedetty.

Ja vasta vuoden 2011 lopusta lähtien voidaan havaita ensimmäisen "älykkään" kuntoilukehyksen syntyminen iPhonelle. Jawbone esitteli luotettavasti omaa ”älykäs” kuntotuotetta tällä ajanjaksolla. Tuolloin kuluttajien nopea kysyntä ei ollut täysin luotettavaa. Sitten kukaan ei voinut ennustaa, että muodikkaiden laitteiden esittely voisi aiheuttaa täydellisen vallankumouksen nykyaikaisessa muotiteollisuudessa tuottamaan lisälaitteita aktiivisen ja terveellisen elämäntavan mukaiseen työhön.

Siirrymme tarkastelemaan "älykkäiden" fitness-rannekkeiden suosituimpia malleja iPhonelle, analysoimaan niiden toiminnallisia komponentteja, korostamaan näiden modernien muoti gadgetien etuja ja ilmeisiä haittoja.

Urheilumallien toiminnot ja ominaisuudet

Tällä hetkellä voidaan havaita erityisen suosittu terve vauhti. Sen merkityksen tärkeys taataan nykyaikaisilla gadgeteilla. Ne eivät tietenkään toimi kiireellisenä, vaan lisäävät käyttäjilleen mukavuutta. Fitness-rannekkeet ovat modernin maailman absoluuttinen urheiluosaaminen.

Tällaiset lisävarusteet kiinnitetään kätevästi henkilön ranteeseen pulssin alueella ja hallitsevat tarkasti sykettä. Henkilöllä on kyky valita kuormitustaso, muuttaa koulutuksen voimakkuutta laitteiden näytöllä olevan selkeän ja ymmärrettävän tiedon ansiosta. Tämä etu lisää merkittävästi koulutuksen tehokkuutta ja vähentää ylimääräistä rasitusta ihmiskeholle.

Tämä ei ole kaukana ainoasta toiminnasta, jonka nämä ”älykkäät” laitteet osoittavat. Naisten fitness-rannekkeiden valmistajat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​malleja, joiden järjestelmä eroaa niiden toimivuudesta. Niillä kaikilla on sekä omat ominaisuutensa että edut sekä erot, jotka muokkaavat heidän yksilöllisyyttään ja ainutlaatuisuuttaan. Let's tehdä tiettyjä vertailuja kunto-rannekoruista ja niiden tärkeimmistä "siruista" ja kohteista. Tämä auttaa täysin arvioimaan nykyaikaisia ​​laitteita ja tekemään oikean valinnan.

Lisävarusteet, joissa on sisäänrakennettu hälytys- ja syketoiminto

Nämä laitteet eivät ainoastaan ​​auta kontrolloimaan sykettäsi, vaan myös tekemään erinomaista työtä aamulla heräämisen yhteydessä. Hälytys on tietenkin hyvin kiistanalainen ja epäselvä tehtävä. Monet omistajat vain vihaavat häntä vaatimattomia aamuvahvistuksia varten ja pakottavat hänet jättämään kodikkaat vuoteet rutiinityöhön.Toisaalta se on ehdottoman välttämätön osa. Lisäosuus on, että kuntosalin rannekkeen suunnittelussa ei ole tavallista herätyskelloa, vaan "älykäs".

Monet ovat todennäköisesti yllättyneitä, koska tämä on merkittävä liioittelu. Kaikki meistä ovat jo pitkään tottuneet epämiellyttävään ääniin, joka herää päivittäin selvästi määritellyllä ajanjaksolla. Samat laitteet toimivat eri tavalla. Nukkumisprosessissa herätyskello valvoo täydellisesti kehosi sijaintia, tallentaa unen vaiheet.

Kun olet tutkinut kehon tilaa ja arvioinut, kuinka hyvin olet levännyt, laite määrittää itsenäisesti oikean hetken, kun se tarvitsee ansaita. Lisäksi et kuule pakkoääntä, vaan pehmeän ja rennon tyylin värähtelyä.

Tapauksissa, joissa sinun täytyy nousta selvästi määritellyssä ajassa, sinun ei pitäisi toivoa tätä herätyskelloa täysin, mutta itse laitteen toiminnallinen komponentti ansaitsee erityistä huomiota.

Älykkäät mallit paineensäätöä varten

Miehen verenpaineen säätö on kunto- rannekorujen toinen toiminnallinen etu, lisäksi se on varustettu sykemittaritoiminnolla. Tämän mekanismin suorituskyky ei tietenkään ole lääketieteellisen laitteen täysimittainen analogi. Paineensäätöfunktio ei sulje pois mittausten epätarkkuuksia, mutta "älykkään" laitteen ohjaaminen ei kyennyt luomaan lääketieteellistä laitetta.

Tällaisen toiminnon absoluuttisen hyödyttömyyden julistaminen ei vieläkään ole sen arvoista, koska sen avulla määritetään vähimmäis- ja enimmäisverenpainemittarit. Paineensäätö on erittäin tärkeä osa pitkien harjoitusten prosessia ja fyysisen rasituksen uuvuttamista. Nykyaikaisilla kuntolaitteilla on kyky korjata ja muut lääketieteen alalla liittyvät indikaattorit.

Esimerkiksi kuntosalin rannekkeet laskevat ihmiskehon rasvakudosprosentin suhdetta prosentteina, lukevat sokeritason sekä hengitysnopeudet jne. Näiden lukemien poikkeuksellinen tarkkuus on melko likimääräinen, joten sen ei pidä pelottaa sinua tai harhaan.

Urheiluväline, jossa on askelmittari

Useimmat nykyaikaiset kunto-rannekorujen mallit korostavat mahdollisuuden laskea toteutetut vaiheet. Tämän ominaisuuden avulla voit kehittää henkilökohtaisia ​​järjestelmiä ja koulutussuunnitelmia, yksittäisiä painonpudotusmuotoja. Tämän ”älykkään” laitteen anturit tallentavat kävelyn aikana suoritettujen vaiheiden määrän ja kulutettujen kalorien tuloksen.

Kuka tahansa voi helposti määrittää päivän, jonka hän haluaa saavuttaa. Ja heti kun tämä normi on saavutettu, rannekoru ilmoittaa sinulle erityisen signaalin iloisesta tuloksesta. Laite ei salli laiskoja unohtaa itsensä ja he muistuttavat heitä nopeasti harjoituksen laiminlyönnistä värähtelyn avulla. Rannekoru viittaa siis siihen, että on mahdotonta ottaa aikaa pois fyysisistä tehtävistä.

IPhone-synkronointitoiminto

Ehdottomasti kaikki fitness-rannekkeiden mallit toimivat sekä älypuhelimissa että tietokoneissa. Tällä hetkellä iPhone ei ole enää merkki ylellisyydestä, vaan se on täysin vakio gadget, joka on käytettävissä kaikenikäisille. Tämä laite löytyy sekä kouluissa opiskelevasta teini-ikäisestä että varakkaasta yrittäjistä öljyalalla.

Suosituimmat tarkistukset

Tyylikäs älykäs rannekoru kuntosalille on jo pitkään voittanut suuren suosion urheilumuotiasiakkaiden markkinoilla. Harkitse niistä parasta.

Xiaomi Mi Band 2

Tämä tutun brändin Xiaomi-rannekorun malli toimii Android- ja iOS OC -laitteiden kanssa. Laitteen etuna on kosketusnäyttö, jossa on taustavalo. Malli on luotettavasti suojattu roiskeilta ja sadepisarilta, vaikka se ei varmasti ole sen mukaan sukellus tietoisesti.Ja vaikka tämä vaihtoehto ei olisikaan ole varustettu rei'illä kuulokkeiden käyttöön, laitteessa on sisäänrakennettu sykemittari ja se pystyy seuraamaan sekä fyysistä aktiivisuutta että unta. Ei-irrotettavan akun ansiosta valmiustila antaa rannekkeen omistajalle 480 tuntia toimintaa.

Onetrak urheilu

Malli on varustettu paljon tehokkaammalla toiminnallisuudella. Ensimmäisessä mallissa mainittujen etujen lisäksi voit huomata suojauksen toiminnan eri iskuilta, jopa vasaran puhaltamiseen. Laite sisältää tietoa lähes 16 miljoonasta erilaisesta ruoasta, ravintoloista, joissa on yksityiskohtaiset tiedot proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien määrästä.

Akkumalli täyttää täydellisesti tehtävänsä ja vaatii yhden latauksen 7 päivän ajan.

Teslawatch T-Band

Ensimmäinen asia, joka kannattaa huomata, on näytön puute, kaikki toiminnalliset komponentit perustuvat Android- ja iOS OC-älypuhelinten toimintaan. ”Älykäs” laite on myös suojattu kosteudelta, laskee kaloreita, liikuntaa, käyttäjän uniaikaa.

Minusista voidaan todeta:

 1. silikonin hihnan hankaaminen (aktiivisen käyttökuukauden jälkeen) ja sen seurauksena edustavan ja kauniin ulkonäön menetys;
 2. tallentanut valituksia ohjelmistolaitteesta ja tarvittavan tuen puutteesta asiakkaille.

Apple Watch 42 mm

Apple Watch 42 mm, rannekoru käsillä. Laite tarjoaa käyttäjilleen tarvittavat tiedot ja toteuttaa nopeasti päivittäiset tehtävät. Lisävarusteena on kyky kommunikoida välittömästi rakkaansa kanssa. Kosketuksen herkkyys, joka erottaa tämän mallin muista, on täysin uusi versio ilmoituksista - fyysinen. Tällöin voit helposti kytkeä hiljaisen äänisignaalin päälle, joka ilmoittaa miellyttävästi myös suunnitellusta toiminnasta.

Viestien, sähköpostiviestien lukemiseen käyttäjä yksinkertaisesti nostaa ranteensa. Välitöntä vastausta varten voit helposti sanella viestin, valita lyhyen vastauksen tai käyttää sisäänrakennettua mikrofonia.

Tämä laite on täysin kiinnitetty ranteeseen ja varmistaa turvallisuuden ja mukavuuden nopean kävelyn ja koulutuksen aikana. Akun avulla voit käyttää laitetta aktiivisesti ja turvallisesti koko päivän. Yölataus riittää täysin päiväkäyttöön.

Toimintaperiaate

Kuntosalilaitteessa on tiettyjä antureita, jotka tallentavat tarkasti henkilön urheilutoiminnan tarvittavat indikaattorit. Kun tämä ehto on täytetty, ne lähettävät nämä tiedot Bluetooth-toiminnon kautta erityiseen mobiilisovellukseen, joka on asennettu iPhone-laitteisiin.

Tämä sovellus on tietysti ladattava etukäteen ja kiinnitettävä asianmukaisesti, jotta kaikki urheiluketjun toiminnot voidaan käyttää mukavasti myöhemmin. Kun sovellus on asennettu, on välttämätöntä suorittaa tarvittavat asetukset kaikille tarvittaville indikaattoreille, jotta voidaan korjata tärkeimmät tavoitteet, joita tarvitaan päivässä.

Aikaindikaattorin kuva ja kaikki muut tiedot tästä prosessista löytyvät kuntolaitteen näytöstä.

Ehdottomasti kaikki päivän tulokset ja saavutukset näkyvät mobiililaitteessasi. Näistä indikaattoreista: päivittäinen kuorma, päivittäin kulunut matka, poltettujen kalorien määrä sekä unelmassa ja sen laadussa vietetty aika.

Näin ollen voidaan sanoa luottavaisesti, että kuntosali on sama kuntoilija, joka analysoi suorituskykyindikaattoreita ja määrittää tehokkaan harjoituksen ohjelman, joka auttaa pitämään kehosi terveenä ja kunnossa.

Jatkuva motivaatio ja tuki haluamallesi tulokselle on ylimääräinen samankaltaisuus todellisen kouluttajan kanssa. Kuntosalin kuntoilija tekee tietenkin niin vakuuttavasti kuin mahdollista, mutta muodikkaan kuntoiluvälineen varoitukset ja päivittäiset muistutukset ovat myös erinomaisia ​​motivaatioita nopeatempoisille, nopeutetuille liikkeille, suunniteltujen toimien suorittamiselle jne.

Vinkkejä valintaan

Älykkäiden gadgetien yritykset ovat hyvin tietoisia siitä, että suurin osa ihmisistä käyttää kahta käyttöjärjestelmää mobiililaitteissaan - iOS ja Android. On selvää, että paras vaihtoehto on sellaisten laitteiden tuotanto, jotka tukevat yhtä, mutta molempia näistä käyttöjärjestelmistä. Tietenkin olemme kiinnostuneita useimmiten kuntoilulaitteista, jotka ovat toiminnallisesti synkronoituja iPhoneen.

Jos olet tyytyväinen nykyaikaisen iPhonen ja aktiivisen elämäntavan faneille, pelaa urheilua joka päivä ja haluat ostaa rannekorun kuntoiluun, löydät vinkkejä muodin lisävarusteen valitsemiseksi.

Tärkeimpiä näkökohtia, jotka vahvistavat tuotteen korkean laadun ja sen merkityksen muotiasustajien markkinoilla, kannattaa korostaa:

 • Seurannan antaman todistuksen tarkkuus. Vain pienet minimivirheet ovat sallittuja.
 • Kuntoilu-rannekorun tulisi toimia mahdollisimman pitkälti synkronoituna useiden käyttöjärjestelmävaihtoehtojen kanssa.
 • Laitteen akun optimaalisen tehokkaan komponentin on varmistettava asianmukainen lataustaso, jolloin vältetään häiriötekijät.
 • Mobiilisovelluksen yksinkertaisimman ja ymmärrettävimmän toiminnan saatavuus ilman tarpeettomia ja monimutkaisia ​​toimia.
 • Miellyttävän ja turvallisen kuntoon tarkoitetun rannekorun tulisi olla minimaalinen suoja kosteudelta. Ainoastaan ​​jotkut mallit toimivat vedessä täysimittaisella tavalla, ja sen on luonnollisesti oltava suojaava toiminto sadepisaroiden tai suihkun vaikutuksista.
 • LED-paneelin läsnäolo, joka kätevästi ja edullisesti kuvastaa tarvittavaa tietoa milloin tahansa.
 • Toivotonta päätöstä lisävarusteen suunnittelusta sen päätarkoituksen toteuttamiseksi on tervetullut.

Joten mikä on parempi valita kuntosali rannekoru? Pieni videonäkymä - auttaa muodikkaiden gadgetien faneja.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet