farkut

Miten rautaa farkut?

Miten rautaa farkut?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tarvitsenko rautaa farkkuja?
 2. Silitysmenetelmä
 3. Miten oikein pat "ripped" farkut
 4. Silitys farkut koristeilla
 5. Hihojen määrän vähentäminen

Farkut ovat vakiintuneita elämäämme, ja tänään näyttää vaikealta tehdä ilman niitä. Tässä mekossa he kävelevät kävellen ja työskentelevät, matkustavat ja levittävät. Näiden housujen suosio on täysin perusteltu. Farkut tekevät monenlaisia ​​luomuksia kuvistaan, he pitävät lapsista ja aikuisista, miehistä ja naisista. Nämä housut ovat aina muodin trendien mukaisia. Asianmukaisella hoidolla ne voivat kestää jonkin aikaa.

Tarvitsenko rautaa farkkuja?

Jostain syystä monet uskovat, että farkkuja ei voi koskaan silitys. Ja he käyttävät niitä joka päivä. Mutta jos haluat aina näyttää hyvältä, silitys pitäisi olla vakio. Jotkut ajattelevat, että pesun jälkeen riittää ravistelemaan märkä housuja, jotta he ottavat hirveän ilmeen. Itse asiassa se on hyödytöntä, niin tiheä materiaali, kuten farkut, ei edes ravistelun jälkeen pysty tasoittamaan hyvin. Vääjäämättä taittuu muoto ja taittumat johtavat siihen, että kierteet alkavat kulua kovin paljon taivutuspaikoilla, ja kangas häviää nopeasti.

Siksi farkut pesun jälkeen tulisi aina silittää. Tämän jälkeen silitys tapahtuu säännöllisesti, jotta se pysyy puhtaana.

Silitysmenetelmä

Jotta ei muodostu sääntöjenvastaisuuksia, On välttämätöntä rautaa farkkuja lämpimällä silitysraudalla tiettyjä sääntöjä noudattaen.

 • Voit silittää vain märkä housut. Jos materiaali on hyvin kuiva, se on kostutettava sumuttimella. Nestettä suihkutetaan tasaisesti housujen pinnan yli, erityisesti liian rypistyneillä tai kovilla paikoilla.
 • Jos ruiskutuspistoolia ei ole, voit silittää farkkuja sideharsoilla. Se on kostutettava, levitettävä materiaalin pinnalle ja pidä sitten rautaa. Selviytyä pienistä rypisteistä auttaa tila "Steam".
 • Jotta kasvokuituja ei vahingoitettaisi, silitys tulisi tapahtua väärällä puolella. Jos aloitat vasemman etupuolen, kangas alkaa loistaa ja paistaa.
 • Ennen silitystä housut täytyy kääntyä ulos. On välttämätöntä aloittaa housujen saumaaminen saumasta, kun olet luonut alhaisen lämpötilan. Ompeleet valmistetaan yleensä kapronista. Korkeissa lämpötiloissa kapron voi yksinkertaisesti sulaa.
 • Normaali lämpötila silitys denim on alueella 140-190 astetta. Erityisen tärkeää on materiaalin paksuus, tiheys.
 • Kun kummassakin reunassa olevat saumat ovat hyvin silitysrautoja, housut on suoristettava ja silitettävä kaikki jäljellä olevat kankaan osat.
 • Joskus stensiili voi jäädä taskualueelle kankaan suuren tiheyden vuoksi. Tämän välttämiseksi sinun täytyy laittaa taskuunsi esimerkiksi nenäliina. Yleensä tällainen toiminta antaa tuloksen - silityksen jälkeen taskualueella ei ole jälkiä.
 • He eivät koskaan tee nuolia farkkuihin. Niiden pitäisi olla vain kankaalla. Farkuista tehtyjä nuolia pidetään huonon makun ilmentymänä ja vaatteiden huomiotta jättämisenä.
 • Pöytät silityksen jälkeen on kuivattava hieman. Ne ripustetaan köyteen, joka on sijoitettu tasaiselle pinnalle.

Jotkut ihmiset, kun he ovat kiireessä, asettavat ei täysin kuivuneet housut. Tapauksissa, joissa on farkkuja, tämä ei ole tarpeen. Tulos voi olla muodon menetys. Näissä polvipituisissa housuissa esiintyy ruma pullistumia.

Miten oikein pat "ripped" farkut

”Ripped” -farkut ovat nuorisomuotia useampi kuin yksi kausi. Joskus reikien lukumäärää on jopa vaikea laskea.

Muodikkaimpia farkkuja pidetään avoimilla polvilla, materiaali repeytyy lonkat.

Jotta tämä muotoilu olisi tyylikäs, "revitty" farkut vaativat myös oikeaa silitystä.

Tällaisten asioiden pesemiseen on kielletty pesukoneen käyttö. Hän voi kääntää nämä housut voimakkaasti repeytyneeksi rätiksi. Sopii vain tähän käsinpesuun. Jos on kiireellistä tarvetta sekä pieni määrä aikaa, ennen kuin lähetät “rätin” pesukoneeseen, farkut kääritään ohuesta kankaasta.

Jos pesu tapahtuu manuaalisesti, housut on keitettävä. Sitten ne tasoitetaan kiehumisen jälkeen, suoristetaan, ripustetaan kuivumaan. "Ripped" -farkut vaativat herkkää lähestymistapaa, varsinkin kun silitys. Huolellisesti sileät saumat, kaikki tasaiset alueet. Lisäksi toimenpide on välttämättä suoritettava märällä sideharsolla. Jotta vältetään tulosteiden ulkonäkö etupuolella olevien reikien takana, silitys tulee tehdä silityslauta käyttäen.

Jokainen jalka laitetaan makuuasentoon, joka on suunniteltu erityisesti hyvästä silityksestä.

Masters ei suosittele "revittyjen" housujen kuitujen silitystä. Jos he ovat hankkineet muodottoman ulkonäön, sinun täytyy ripotella ne hieman vedellä, tasoittaa ne hyvin, antaa heille erilainen asema ja anna kuivua.

Silitys farkut koristeilla

Farkut ovat aina olleet työvaatteita. Aika kului, kaikki muuttui. Jotta naisten farkut olisivat mukavampia ja naisia ​​tai lapsia, he alkoivat koristaa:

 • strassit;
 • helmiä;
 • kirjonta;
 • paljetteja.
strassit
kirjonta
hopealanka
helmet

Luonnollisesti tällaisten housujen aivohalvaus on paljon vaikeampaa kuin tavalliset farkut. Jos niissä on paljon koriste-elementtejä, voit tehdä ilman silitystä. Käytä tätä varten erityistä höyrygeneraattoria. Hän pystyy antamaan materiaalin alkuperäiselle ulkonäöltään.

Erityistä varovaisuutta vaaditaan lasten vaatteissa olevien tarrojen silitykseen. Niiden lämmittäminen on ehdottomasti kiellettyä, koska ne heikkenevät. Riittävästi sen jälkeen, kun ne on pesty, suorista ne varovasti.

Hihojen määrän vähentäminen

Muodikkaiden denimvaatteiden valmistajien suositusten mukaan housuja ei tarvitse rautata usein silitysraudalla. Tämä voi aiheuttaa ryppyjä, jotka näyttävät hyvin rumailta.

Pesun jälkeen päästäksesi eroon vedestä, sinun tarvitsee vain ripustaa ne köyteen ja odottaa, kunnes se viemäröi kokonaan. Yksittäisen tuotteen holkkien määrän vähentämiseksi tarvitaan useita prosessivaiheita.

 • Ensinnäkin vetoketjut, napit ja napit on kiinnitetty housuihin. Sitten ne käännetään ja lähetetään sitten pesukoneeseen. Pese vain farkut. Muiden asioiden täytyy puuttua.
 • Laite on asetettu herkälle tilalle. Voit pestä nämä farkut käsin. Tätä varten tarvitset pyykin saippua ja pesuainetta, jossa ei ole valkaisuaineita.
 • Viime vuosisadalla fanit onnistuivat pesemään farkkunsa poistamatta niitä. Dandies uskoi, että tällaisen "pesun" seurauksena housut eivät voi istua.
 • Pestyt farkut on pakattava huolellisesti. Niiden kiertäminen kuin tavallinen mattomatto on ehdottomasti kielletty. Riittää, kun ripustat housut köyteen kylpyhuoneessa ja vesi valuu pois. Sinun tarvitsee vain odottaa vähän.
 • Ennen kuin lähetät farkkuja kuivumaan, sinun täytyy vetää ne pituudeksi sekä leveäksi. Tosiasia on, että pesun jälkeen tämä materiaali istuu hieman.
 • Kuivaus tapahtuu kadulla tai tuuletetulla alueella. Lisäksi farkkujen tulisi olla täysin vaakasuorassa asennossa. Tätä varten housut on varovasti asetettu tasaiselle pinnalle.
 • Edellä mainittujen sääntöjen noudattaminen auttaa tietenkin saamaan myönteisen vaikutuksen. Jos raudat denim-vaatteita oikein, sen käyttöikä kasvaa merkittävästi.

Käytännön kokemus on osoittanut, että denim-vaatteita ei voida kuivata.

Housujen valmistuksen aikana materiaali käy läpi ruoansulatusta. Tämä prosessi sisältää useita erityisiä kemikaaleja.Kuivapesuprosessissa aloitetaan reaktio, tulos, jota kukaan ei voi ennustaa, mutta kaunis ulkonäkö on pilaantunut, se on varmasti.

Edellä esitetystä voidaan päätellä, että silitys on mahdollista, mutta sinun on noudatettava kaikkia sääntöjä.

Katso videokuvaa silitysfarkuista seuraavassa videossa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet