tuntia

Rannekello kronografilla

Rannekello kronografilla

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Hieman kellosta
  2. piirteet
  3. malli
  4. Kuka käyttää?

Aluksi rannekello on laite ajan mittaamiseen. Nyt se ei ole vain tyylikäs lisävaruste ja tapa korostaa omaa yksilöllisyyttäsi ja sosiaalista asemaansa, vaan myös monitoiminen avustaja työskennellessäsi ajan myötä.

Hieman kellosta

Näyttää siltä, ​​että kehittyneiden puhelimien ja muiden elektronisten laitteiden myötä, joissa on näytössä aikaruutu, ei ole tarvetta rannekellolle - mutta näin ei ole. Vaikka nyt on monia yrityksiä, jotka luovat edullisia kelloja, valtava määrä ihmisiä haluaa kalliimpia, jotka haluavat näyttää muille sosiaalisen asemansa.

Jotkut lisävarusteiden valmistajat kutsuvat tätä laitetta hyödyksi pikemminkin mielihyväksi, eikä ajan tarkkailuun. Kyllä, ja usein hän näyttää kalliina lahjana. Mutta silti todistamme yhä enemmän parannuksia, yhä useampia suuntauksia, yhä enemmän tekniikoita, jotka vaikuttavat tavallisten rannekellojen hyödyllisyyteen. Ja suosituimmat ja kyseenalaiset kellot on nyt varustettu kronografilla.

piirteet

Nykyaikaisessa merkityksessä kronografi (muu kreikkalainen krono "aika" + grafo "kirjoittaa") on laskuri, jonka avulla voit mitata, tallentaa ajan pituuden ja tallentaa tiedot tarkasti. Tämä monimutkainen laite ilmestyi XIX-luvun ensimmäisellä puoliskolla ja sitä käytettiin pääasiassa hevosurheilussa. Ensimmäisen laitteen toisen käden lopussa, joka tallentaa ajan pituuden, sijoitettiin inkwell, joka teki merkin valintakiekolle, kun mekanismi pysähtyi.

Tämänhetkisen aikajärjestelmän taajuus mitataan yksikkönä vph (vibtarion tunnissa - tärinöiden määrä tunnissa), ja nykyisin yleisin taajuus on 28 800 vph. Tämän perusteella on helppo tietää, kuinka monta tärinää saadaan sekunneissa. Jos jaat 28 800 vph sekuntia tunnissa, saat 8.

Niinpä kronografi, jonka taajuus on 28,800 vph, pystyy mittaamaan aikaväliä tarkkuudella 1/8 sekuntia.

On helppo käyttää sitä - käyttämällä kellon koteloon asennettuja painikkeita. Painikkeiden lukumäärä riippuu mallista - nykyaikaisemmista (split-chronographs) on enemmän. On kuitenkin hankalaa käyttää mekanismia yhdellä painikkeella, koska sekä käynnistys että pysäytys ja nollaus suoritetaan itse.

malli

Nykyaikaiset split-chronographit, joilla on kaksi nuolen toisella puolella, pystyvät suorittamaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Jaetun kronografin avulla on helppo mitata useiden tapahtumien kestoa, jotka esimerkiksi alkoivat samaan aikaan, mutta päättyivät toisella tai toisella.

On toinen malli, jonka ominaisuus on välitön uudelleenkäynnistys, sitä kutsutaan lennolle ja sitä käytetään mittauksiin, joissa ei ole aukkoja arvojen välillä.

Kronografien suunnittelu voi myös olla erilainen. Myymälöissä on erilaisia ​​mittakaavoja (takometriset, pystyvät mittaamaan nopeutta, jolla kohde liikkuu, telemetrinen, mittaamalla etäisyys äänestä, logaritmisesta asteikosta ja muista).

On tunnettua, että aikakellot voivat olla sekä mekaanisia että kvartsikelloja. Kvartsikiteet voivat jopa lähettää signaalia, kun aika on loppumassa, jos tietysti kronometrissä on toiminto, joka määrittää välin.

On myös kaupallisesti saatavilla olevia malleja, joissa yhdistyvät esimerkiksi tavanomainen kronografi ja takometrin mittakaava. Tällainen laite on erittäin kätevä, koska sen avulla voit sekä seurata kohteen nopeutta että seurata aikaa.

Miesten ja naisten kellojen välillä ei ole erityistä eroa - miesten kellot voivat olla suurempia ja yleensä tummia tai harmaita, kun taas naisten kellot voivat olla kevyempiä ja koristeltu jalokivillä.Kun valitset tuotteen värin, ostajien mieltymykset ovat usein neutraaleja tai herkkiä, tylsiä värejä, joten laite sopii mihin tahansa kuvaan ja täydentää sitä.

Seuraavassa videossa kerrotaan tarkemmin, mitä aikajärjestys on ja miten sitä käytetään:

Kuka käyttää?

Kronografilla on laaja sovellus. Se on välttämätöntä niille ihmisille, jotka tarvitsevat aikaohjausta. Kun ostat kellon, monet ostajat eivät edes tiedä, mitä tämä laite on, mutta se on uskomattoman hyödyllinen myös jokapäiväisessä elämässä. Useimmiten niitä sekuntikelloina käyttävät urheilufanit, mutta toisin kuin sekuntikello, kronografi ei vaikuta päälaitteen toimintaan, vaan se on lisäys.

He käyttävät sitä liikekokouksissa ja odottavat kuriiriä pizzalla ja valmistavat monimutkaisen lautasen ja ratsastavat polkupyörällä.

Usein jokapäiväisiä tehtäviä tehtäessä on aika mitata aikaa, mutta emme edes ajattele, kuinka aikajärjestys, joka on suunniteltu nimenomaan sekuntien, minuuttien, tuntien laskemiseen, olisi hyödyllinen. Erinomainen auttaa tätä laitetta työssä ja armeijassa sekä lääkäri ja opettaja.

Ehkä kello, jossa on kronografi ja sinun on pakko käsitellä tätä laitetta jotenkin erityisesti, ja sisällytät ne päivittäiseen elämääsi samaan tapaan kuin Kölnin. Tietenkin tällainen kello on suuri apulainen elämässä ja yleinen lahja.

Tuotetta valittaessa on ensin varmistettava, että käytät mekanismia, jonka olet oppinut niin paljon nyt, koska valintakiekko, jossa on kronografi, on hieman suurempi ja normaalia normaalia suurempi.

On tärkeää huomata, että tällaisen monimutkaisen ja lähes pysyvän mekanismin korjaaminen on erittäin kallista.

Joten opimme yleisesti, mikä on kronografi, miten se toimii ja miksi sitä tarvitaan rannekellossa, ja sinun tehtäväsi on valita sopiva malli itsellesi ja nauttia hankinnasta! Olkaa kuitenkin valmiita muiden ympärilläsi olevien kiinnostuksen lisääntymiseen, eivätkä saaneet paljon tutkimusta kronografilla, koska kuka tietää, yhtäkkiä nämä valokokeet tulevat jonain päivänä maniakaaliksi ideaksi!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet