rannerengas

Tiffany & Co rannekoru

Tiffany & Co rannekoru

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. laji
 3. malli
 4. Mitä yhdistää?
 5. Ero alkuperäisen ja väärennettyjen koristeiden välillä
 6. hoito

Tiffany & Co -merkkiset rannekorut ovat vuosikymmeniä erittäin suosittuja fashionistas. Tämän tuotemerkin kokoelma sisältää sekä hienostuneita klassisia versioita että maailman johtavien jalokivikauppiaiden tekemiä moderneja malleja.

piirteet

Amerikkalaisen brändin Tiffanyn korut tulevat menestyksekkäästi lisäämään mihinkään naispuoliseen kuvaan. Yksi Tiffany-rannerenkaiden käyntikortteista on tyylikkyys ja hienostuneisuus. Kaikkialla maailmassa tämän merkin rannerenkaita tunnustetaan muuttumattomien ominaisuuksien ansiosta: turkoosi-laatikko, avaimet, salvat, sydämet.

Tiffany-korut ovat olleet ennennäkemättömässä kysynnässä yli 100 vuotta. Syyt menestykseen: korkealaatuiset tuotteet, alkuperäinen muotoilu, moitteeton tyyli. Rannekorut on valmistettu jalometalleista: platina, kulta, hopea.

Laaja valikoima malleja löydät helmi- ja timanttivaihtoehtoja sekä erinomaisen kauniita koruja.

Tiffanyn tyyliin rannerengassuunnittelijasta tuli suunnittelija Francesca Amphitheater. Koruissaan hän yritti heijastaa monivuotisten perinteiden ja tytön elämäntavan vuorovaikutusta nykyaikaisessa metropolissa.

Kaikki Francesca-rannekkeet yhdistävät useita ominaisuuksia:

 1. Elementti "T": n muodossa, luoden eräänlaisen mysteerin, huolimatta kaikista näistä koristeista ominainen minimalismi.
 2. Merkitystä.
 3. Tunnustamista.
 4. Suunnittelun alkuperäisyys.
 5. Laadukkaat materiaalit, jotka eivät pimeydy ajan myötä.

Suunnittelijan mukaan New York innoitti häntä luomaan rannerenkaita. Tämän suurkaupungin arkkitehtuuri ja jokapäiväinen elämä on sääntöjen valvonnan ulkopuolella, aivan kuten mikä tahansa vahva itsenäinen nainen.

laji

Tiffanyn rannekorut hämmästyttävät lajikkeellaan. Teknisten ominaisuuksien mukaan ne voidaan jakaa useisiin ryhmiin:

 1. Rakentaminen (suljettu auki, vanteet, yksiosainen).
 2. Pehmeät (punotut aukot, ketjut, jotka on yhdistetty kiinnikkeillä tai jousilla).
 3. Kova.
 4. Yksinkertainen malli, koristeltu lukuisilla jalokivien riipuksilla.

Tiffany-rannekkeiden kiinnikkeet ovat erittäin mukavia ja laadukkaita, ja ranteeseen on helppo kiinnittää tällainen koriste.

9 valokuva

malli

Charm Rannekorut

Tiffanyn korutalon esittelemät naisten rannekorut ovat hyvin erilaisia. Tämän brändin kuuluisimpien ranne-korujen malleja ovat rannekkeet suurista ketjuista, joissa on riipukset siipien, sydämien, kukkien, avainten ja ohuiden ketjujen rannekkeen muodossa.

Lukitus lähes kaikissa tuotteissa on sama: yksirengas ja sauva.

Masterpieces-kokoelma

Masterpieces-rannekkeet heijastavat motto “liikkeen kauneutta”. Ne on koristeltu timanteilla, krysopraasilla, spinelillä. Mallit on valmistettu jalometalleista modernin ja uuden klassikon tyyliin. Korujen ominaisuus: epätavallinen väri ja rannekkeen elementtien liittäminen keskenään.

Luodaksesi todella elävä kuva, suunnittelijat suosittelevat rannekkeiden yhdistämistä.

Paloma Picasso -kokoelma

Paloma Picasso -kokoelma on eurooppalaisten ja itämaisten elementtien yhdistelmä. Tämä rannerenkaiden sarja on nimetty niiden luojan mukaan - kuuluisan taiteilijan tytär. Kaikki koristeet ovat hyvin naisellisia, houkuttelevia itäisiä ja aurinkoista Venetsiaa.

Niiden kauneus on ajaton.

Kokoelma Palaa Tiffanylle

Sarja paluu Tiffany-rannekkeisiin tarjoaa fashionistas-koruja jokaiseen makuun: valkoinen ja ruusu kulta tai hopea, jota täydentävät sydämen muotoiset hurmaa (hyvin herkistä ja romanttisista riipuksista ilmaisevaan ja rohkeaan, esimerkiksi musta sydän) ja rakkauden kaiverrus.

Takaisin Tiffany-sarjan tunnetuin rannerengas on valmistettu 4 mm helmistä ja hopeasta riipus emalilla. Korut valmistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1969 ja sai ennennäkemättömän suosion. Tyylikäs karpaalinen sisustus, jossa on yksinkertainen muotoilu (vierekkäiset helmet) mahdollistaa rannekkeen aina modernin ja merkityksellisen.

Kaikki tämän kokoelman rannekorut ja muut tarvikkeet heijastavat brändin todellisia arvoja - kaikkea kattavaa rakkautta, kauneutta ja optimismia.

Mitä yhdistää?

Korut "Tiffanysta" ovat suuri lisä illan leningeihin.

Tarvitaan vain oikeat lisävarusteet.

Paksuille puvuille sopivat massiiviset rannekkeet, joita muuten ei käytetä vaatteiden alla, vaan niiden päällä. Kevyiden sifonki-mekkojen ja puseroiden lisäksi kannattaa valita muovista tai kevytseoksista valmistetut rannekkeet, jotka on koristeltu värittömillä kivillä.

Jos haluat pukeutua tarpeeksi kirkkaasti, pidä etusijaa kontrasteihin. Yksivärinen vaalea tunika näyttää hyvältä yhtyeessä, jossa on monitasoinen rannekoru.

Käsin tehdyt koristeet pitäisi olla samalla värisävyillä vaatteiden kanssa tai sen kanssa. Esimerkiksi punaisella langalla varustetut lisävarusteet ja valkoiset kullamallit, joissa on safiireja tai timantteja, sopivat tiukkaan tummanväriseen pukeutumiseen.

Rannekorut, joiden kuviot ja elementit ovat samanlaisia ​​kuin mekko ja käsilaukun muotoilu, näyttävät poikkeuksellisilta. Karpalakorujen ansiosta kehon visuaaliset mittasuhteet on helppo korjata.

Joten ohuet kapeat mallit tekevät ranteesta tyylikkäämpiä.

Huolimatta kaikista Tiffany-korujen kauneudesta, niitä ei pitäisi olla paljon. On parempi noudattaa 3 lisävarusteena käytettyä sääntöä: rannekoru, korvakorut ja kaulakoru tai rannekoru, korvakorut ja rengas. Rannekkeen kirkkaampi ja koristeltu, sitä nopeammin vaatteesi pitäisi olla.

Jos sinulla on rohkeutta ja hyviä makuja - stylistit suosittelevat yrittävän yhdistää epäjohdonmukaisia.

Ero alkuperäisen ja väärennettyjen koristeiden välillä

Tiffany-rannerenkaiden valtava kysyntä lisäsi uskomattoman määrän väärennöksiä. Häikäilemättömät korujen myyjät myyvät kopioita kaikenlaisista yrityksen toimittamista lisävarusteista: renkaista rannekkeisiin.

Kopion erottaminen on melko vaikeaa. On kuitenkin olemassa useita sääntöjä, joiden avulla voit ostaa laatutuotteen valmistajalta:

 1. Osta rannerenkaita tuotemerkin myymälöiden edustajille tai korutyön virallisille verkkosivuille. Ennen kuin teet kalliita ostoksia, vertaile hintoja online-tarjouksiin. Tiffany-tuotemerkkiä pidetään ylellisyytenä, joten se ei järjestä maailmanlaajuista myyntiä tai myy alennuksia.
 2. Pakkaus auttaa erottamaan alkuperäisen sisustuksen väärennöksestä. Alkuperäisessä ei voi olla halkeamia, karheutta, naarmuja ja muita vaurioita. Pakkauksen väri on perinteinen turkoosi sininen.
 3. Voit valita suosikkirannekoruasi tutustumalla hänen valokuvaansa yhtiön virallisella verkkosivustolla vertaamaan visuaalista samankaltaisuutta ja kaikkien ilmoitettujen elementtien esiintymistä.

hoito

Jos huolehdit kunnolla rannekorusta, niin ajan mittaan siitä voi tulla perheen arvo, joka siirtyy sukupolvelta toiselle. Saastuminen vaikuttaa helmien himmeään kirkkauteen. Hopeaa, kultaa ja platinaa voidaan naarmuttaa ja myös loistaa vähemmän kuin tuotteen ostamisessa. Lukot voivat kulua ja rikkoutua yllättäen, joten suosikki ranne koristelu saattaa pudota huomaamattomasti kädestäsi ja eksyä.

Korutasiantuntijat suosittelevat Tiffany-tuotteiden tuomista korujen salongiin kerran vuodessa, jotta kokeneet käsityöläiset arvioivat kulumisastetta ja valitsevat asianmukaiset ehkäisytoimenpiteet.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet