hameet

Miten pestä ja rautaa laskostettua hameen?

Miten pestä ja rautaa laskostettua hameen?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Pesuominaisuudet
  2. Silitys yksityiskohtia
  3. Ryppyjen korjausmenetelmät

Laskettu hame on tyylikäs ja romanttinen naisten vaatekaappi. Se näyttää hyvältä mihin tahansa muotoon ja mahdollistaa sen harmonisen yhdistämisen moniin asioihin. Jotta tuote näyttää aina kauniilta ja houkuttelevalta, on kuitenkin tarpeen huolehtia siitä asianmukaisesti.

Pesuominaisuudet

Yksi tärkeimmistä askelista hiuspohjaisten hameiden hoidossa on pesu.

Prosessi omaa omia vivahteitaan ja se toteutetaan tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Ennen kuin alat pestä pesua, sinun täytyy järjestää useita valmistelutoimia. Tätä varten aseta hame kiinteälle tasaiselle alustalle, tasoita kaikki taitokset ja taita ne taivutusten mukaisesti.

Sitten sinun pitäisi ottaa ohut neula, kierrä silkkilanka siihen ja ommella kukin taitos hihnasta helmaan suurilla silmukoilla. Sen jälkeen, kun tuote ei saa olla hyvin tiiviisti kierretty ja sijoitettu nailonvarastoon. Jotta hame ei pääse putoamaan improvisoidusta kannesta pesuprosessin aikana, varaston loppu olisi sidottava.

Leikattu hame on suositeltavaa pestä kädellä nestemäisellä saippualla ja hoitoaineella. Lantion veden lämpötila ei saisi ylittää 40 astetta, muuten hame voi muuttua voimakkaasti ja taittuvat suorat.

Pesuprosessin aikana ei ole suositeltavaa vaikuttaa voimakkaasti tuotteeseen, jos kontaminaatio on raskas, on parempi jättää se 10 minuutin ajan saippualiuokseen. Ei ole suositeltavaa pitää aaltopahvia pidempään vedessä: tämä voi johtaa taittumien suoristamiseen ja vaatii kiireellisten toimenpiteiden tekemistä niiden uudelleenmuodostamiseksi.

Kun asia on pesty, sinun on huuhdeltava se useilla vesillä ja lisättävä ilmastointi. Sitten haluat saada hameen vedestä ja ripustaa se varovasti hihnaan. Tuotteen painaminen ei ole suositeltavaa. Ennen koneen pesua hame on myös ommeltu ja sijoitettu nailonpussiin, jonka jälkeen se vieritetään käsin tai herkillä pesumoodeilla alhaisilla kierroksilla. Tuotetta kierretään sentrifugissa myös ehdottomasti kiellettyä.

Silitys yksityiskohtia

Leikattujen hameiden silitysmenetelmä riippuu täysin materiaaleista, joista ne on valmistettu. Niinpä on parempi silitys synteettistä tai villaa mallista saumaiselta puolelta asettamalla märkä sideharso päälle. Kuitenkin ennen ryppyjen irrottamista sinun pitäisi tutustua etiketissä oleviin tietoihin, koska joitakin polyesteristä valmistettuja asioita ei suositella silitysperiaatteella. Tällaisessa tilanteessa voit tehdä ilman höyrystintä ja käyttää höyrysaunan vaikutusta.

Tätä varten aallotettu hame on ripustettava kylpyammeen päälle pyykkinarulla tai hihansuilla ja kytke kuumaa vettä 15 minuutin ajan. Huoneen oven on oltava tiiviisti suljettu. Kun kylpyhuone on täytetty höyryllä, suorista jokainen kerros varovasti märkillä käsillä ja jätä tuote köyteen, kunnes se on täysin kuiva. Kaikki on paljon yksinkertaisempaa villamallien kanssa: ne höyrytetään hyvin sideharsolla, ja niiden taitokset eivät menetä alkuperäisiä muotojaan pitkään.

Sifonkituotteita pidetään kaikkein vaikeimpina rauta ja ne vaativat erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. Tämä johtuu siitä, että materiaalin tilalle jäänyt vesipisara jättää sen jälkeisen tahran, joka voidaan poistaa vain toistuvalla pesulla. Tällaisten tuotteiden silitys on suositeltavaa ilman höyryä ilman, että painat rautaa. Kun sifonki-aallotus on silitetty, se on jätettävä yksin 10 minuutiksi. Tänä aikana kangas jäähtyy ja ottaa halutun muodon.

Neuleissa on usein vuori, joka kierretään ja silitetään erikseen. Neulottu rauta sekä samettine, malleja, tarvitset etupuolelta kostealla liinalla. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla liian aktiivinen työskentelemään raudan kanssa, ja tällaisten kankaiden silitysprosessi muistuttaa höyryä enemmän kuin tasoitusta. Sen jälkeen, kun asia on silitetty, se on ripustettava köyden vyön päälle ja tarkastettava kaikki taitokset. Jos löydät ongelmallisia alueita, joissa on sumea taivutuslinja, sinun on korjattava tilanne pystysuoralla höyrystimellä.

Silkkimallit silitysivät sisäpuolelta sideharsoilla. Aivan kuten sifonin tapauksessa, on mahdotonta estää pisaroita materiaaliin. Tämä voi johtaa märkien alueiden palamiseen tai värin muuttumiseen näissä paikoissa.

Dermatinovuyu-hame tulisi silittää saumaalta puolelta märkä sideharjalla 35 asteen rautalämpötilassa. Tasoitus on tehtävä varovasti, tuskin koskettamalla materiaalia, siirtymällä hihnasta tuotteen reunaan. Jos on höyrygeneraattori tai raudan pystysuuntainen höyrytys, voit käyttää niitä pitämällä laitetta 10-15 cm: n päässä tuotteesta. Höyrysaunan vaikutus myös tasoittaa ryppyisiä taitoksia nahkatuotteisiin. Tätä varten sinun täytyy ripustaa hame kylpyammeen päälle, kytke kiehuva vesi päälle ja suorista käsin kaikki taivutukset höyryn yli. Samalla tavalla voit suoristaa ja rypistyä tyllihame, mutta hänen höyrysaikaansa jäävä aika voidaan lyhentää 5-7 minuuttiin. Materiaali on melko muokattava ja vie nopeasti alkuperäisen muodon.

Ryppyjen korjausmenetelmät

Usein pitkän sukan tai epäonnistuneen pesun jälkeen tasoittavat laskokset suoristuvat ja asia menettää entisen houkuttelevuutensa. Tällaisen tuotteen heittäminen ei kuitenkaan ole sen arvoista, koska on olemassa tehokas tapa palauttaa hänen alkuperäinen ulkoasunsa kotiin. Voit tehdä tämän hieromalla suurella raastimella puoli palaa saippuaa ja liuottamalla sen 1 litraan lämmintä vettä. Sitten tuloksena olevaan koostumukseen sinun on lisättävä munanvalkuainen, 1 rkl. l. etikkaa ja 1 tl. tärkkelystä. Kaikki komponentit on sekoitettava hyvin ja laitettava tähän liuokseen pehmeällä puuvillakankaalla tai paksulla sideharsolla.

Kun materiaali on liuoksessa, taitetut taitokset on muodostettava uudelleen ja harjattava ohuella langalla, jossa on usein ompeleita. Sitten hame on levitettävä silityslauta, joka on aiemmin peitetty kuivalla, puhtaalla liinalla ja suoristanut kaikki taitokset. Seuraavaksi on lievästi puristettava liotettu sideharso ja peitettävä varovasti hame. Kun taitokset ovat valmiita silitykseen, sinun on otettava suuri paperiarkki, levitettävä se sideharsolle ja aloitettava silitys.

Paperin käyttäminen on edellytys tämän toimenpiteen suorittamiselle. Muussa tapauksessa liuoksessa oleva munavalku alkaa tarttua rautaan ja pilata nopeasti pohja.

Kun kaikki vaurioituneet taitokset on muodostettu uudelleen, poista kangas ja paperi ja jätä tuote levylle täydellisen kuivumisen varmistamiseksi. Sitten hame on ripustettava ripustimeen tai köyteen ja jätettävä vielä pari tuntia.

Lasketun hameen huolellinen käsittely ja pätevä hoito lisäävät merkittävästi tuotteen käyttöikää ja mahdollistavat sen säilyttävän alkuperäisen ulkonäköään pitkään.

Seuraavassa videossa on muutamia hyödyllisiä vihjeitä, joilla voit suunnitella laskostetun hameen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet