Päällysvaatteiden hoito

Pesukalvon pesu

Pesukalvon pesu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hieman noin kalvon ominaisuuksista
 2. Miten pestä?
 3. Pesuominaisuudet
 4. Hyödyllisiä vinkkejä

Nykyään paitsi ammattilaisurheilijat valitsevat kalvon vaatteet ja rakastavat sitä: hiihtäjiä, lumilautailijoita, mutta myös matkailijoita ja tavallisia ihmisiä, jotka haluavat tuntea olonsa mukavaksi ja mukavaksi eri sääolosuhteissa. Tällaiset tuotteet ovat ainutlaatuisia korkean teknologian ominaisuuksiensa vuoksi.

Hieman noin kalvon ominaisuuksista

Kalvo on ohut kalvo, jossa on hyvin pieniä reikiä huokosia, jotka valmistetaan tietyn tekniikan mukaisesti. Huokosten muodolla on sellainen rakenne, joka tarjoaa materiaalin yksisuuntaisen läpäisevyyden. Kalvokudos on pääasiassa a synteettinen materiaali, jonka sisäpuolella levitetään kalvokalvoa erityisellä tavalla. Sen avulla voit poistaa kosteuden, joka on muodostunut vaatteiden alla ympäristöön, ja sen ulkopuolella oleva kosteus ei salli sisälle pääsyä.

Näin kangas "hengittää" ja takaa mukavuuden ihmisille, jotka käyttävät liikuntaa tuoretta ilmaa.

Yleensä kalvokudoksen pintaa käsitellään erityisellä, vettä hylkivällä kyllästyksellä, minkä vuoksi kosteus, joka putoaa vaatteisiin, rullaa alas pisaroissa. Tämä voi vähentää merkittävästi kalvon kuormitusta ja varmistaa lisäksi, että asiat eivät pääse kastumaan. Kalvo suojaa myös täydellisesti tuulelta. Tällaisen kankaan korkeammat ominaisuudet tekevät siitä paljon vahvemman ja helpommin.

Suunnitteluominaisuuksilla tällainen kangas on kolmenlaisia:

 1. Kaksinkertainen kerros Tällöin kalvo, kuten "hitsattu" kankaan ulkokerrokseen väärältä puolelta. Tällaisissa vaatteissa on aina vuori, jota käytetään kalvon suojaamiseen tukkeutumiselta ja erilaisilta vaurioilta;
 2. Kaksi kerrosta ja puoli. Tämän kankaan rakenteessa kalvo on suojattu vaahdotetulla suojakerroksella, joka on päällystetty sisäpuolelta kaksikerroksisella kankaalla. Tällaisesta materiaalista valmistetut kalvovaatteet ovat paljon kevyempiä kuin kolme kerrosta ja vaativat vuori;
 3. Kolmikerros, jossa kääntöpuoli on kangas, jolla on melko hieno verkko. Tämän kankaan kaikki osat: kalvo, ylempi osa ja neulotun kudoksen verkko liimataan yhteen rakenteeseen laminoinnin avulla, jossa täsmälleen verkko suorittaa kalvon suojaavan toiminnon vaurioilta ja kontaminaatiolta.

Rakenteissa olevat kalvot, huokoset, besorovye ja yhdistetyt:

 1. huokonen sillä on suuri määrä mikroskooppisia huokosia ulkokerroksessa, ja koska se on uskomattoman pienikokoinen, se ei anna kosteutta ulkopuolelta, vaan mahdollistaa höyrystymisen, joka kerätään vaatteiden alle ulos. Tällaisen kankaan pääasiallinen haitta on se, että tuotteen kulumisprosessin aikana kalvon huokoset tukkeutuvat ja ilma lakkaa liikkumasta tehokkaasti, ja epäasianmukaisella hoidolla tai pesemällä tuote alkaa vuotaa;
 2. pinta ilman maksua sen rakenteessa olevalla kalvolla ei ole huokosia, joten pääsyreittien puutteen vuoksi vettä ei voi tarttua vaatteisiin. Sisään muodostuva lämmin ilma kerääntyy kalvon sisäkerrokseen ja haihtuu hyvin hitaasti, joten materiaali voi tuntua kosteaa ajan mittaan;
 3. Yhdistetty tunnettu siitä, että huokospinnan pinnalle levitetään suojapinnoite. Se yhdistää sekä huokos- että ei-huokoskalvon toiminnot, joten sitä pidetään kalvokudoksen parhaana koostumuksena, joka on tehokkain käytössä. Hänen huokosiinsa ei ole tukkeutunut, ja höyryjen vaatteisiin on kerätty vapaasti ulkona.Kuitenkin sellaisen koostumuksen omaavalla kankaalla ja siitä valmistetuilla tuotteilla on melko korkeat kustannukset.

Tällaisen kankaan ominaisuudet mahdollistavat erilaisten laadukkaiden ja mukavien urheiluvaatteiden tuottamisen kilpailuihin, turisti- ja alppihiihtolomiin, metsästykseen ja kalastukseen. Nämä voivat olla lumilautailutakit, hiihtopuvut, lämpimät haalarit. Erittäin suosittu, varsinkin talvella, samanlaisista kankaista valmistetut lastenvaatteet, se on kevyt, mahdollistaa liikkumisen vapaasti eikä kastu. Kalvojen avulla valmistetaan myös lumilautailuelementtejä hiihtämiseen tarkoitetuista vaatteista: käsineet, hatut, puserot. Nykyään Venäjän markkinoilla on monia eri kalvokudoksia, mutta gore-tex on yksi tunnetuimmista, suosituimmista ja korkealaatuisista.

Tällaista kalvoa ei ole mahdollista ostaa kankaan muodossa, ja vain sertifioiduilla valmistajilla on oikeus tuottaa asioita sen käytön yhteydessä.

Miten pestä?

Kalvokudos on korkean teknologian materiaali, joka vaatii asianmukaista ja herkkää hoitoa, jotta se ei vahingoita sen suojaavia ominaisuuksia. Pesu, erityisesti käsi, on erittäin hyvä tapa puhdistaa takki, haalarit tai muut laitteet samasta kankaasta lialta. Jollei kaikkia suosituksia ja hoitosääntöjä noudateta, tällaiset vaatteet eivät menetä ominaisuuksiaan, vaikka ne olisivat useiden konepesujen seurauksena.

Tuotteiden peseminen kalvokangasta Älä käytä tavallista jauhettaKoska se sisältää aggressiivisia aineita, klooria, valkaisuaineita, se liukenee huonosti veteen, joka voi vahingoittaa ja vahingoittaa kalvoa.

Ihannetapauksessa on parempi käyttää erityisiä tuotteita kalvokankaiden pesemiseen, niitä myydään missä tahansa rautakaupassa.

Ne voivat olla vain puhdistus, mutta voit ostaa erityisen geelin, joka sisältää myös kyllästyksen. Niinpä tällaisella työkalulla pesemisen jälkeen ei tarvitse enää kastella vaatteita vedenkestävällä.

Yksi parhaista erityisistä pesuaineista on otettava huomioon Nikwax Tech Wash. Se poistaa likaa hyvin, säilyttäen kaikki kalvon toiminnalliset ominaisuudet. Pese pois myös erilaisia ​​epäpuhtauksia. Denkmit Fresh Sensation geeli, DOMAL Sport Fein muoti Balsam. Mutta jos tällaista työkalua ei ole saatavilla, voit käyttää yksinkertaisia ​​geelimäisiä nesteitä.

Voit myös käyttää pesuelementtinä kotitalous- tai nestesaippua. Niillä ei ole aggressiivista ympäristöä ja ne soveltuvat ihanteellisesti mihin tahansa kalvokudoksen tuotteeseen.

Se on tärkeää että tällaisten vaatteiden puhdistusaineet sisälsivät enemmän luonnollisia komponenttejac olivat kemiallisia ominaisuuksia lieviä, mikä auttaa kalvotuotteita säilyttämään laatuaan pidempään.

Pesuominaisuudet

Konepestävillä erilaisilla kalvotuotteilla on useita ominaisuuksia. Pese kalvokangan vaatteet autossa oikein, Sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • Ennen tällaisten vaatteiden lataamista pesukoneeseen on kiinnitettävä kaikki lukot, vetoketjut ja taskut;
 • Tutki ja noudata huolellisesti valmistajan etikettiin merkitsemiä vaatteita koskevia suosituksia;
 • Valitse pyykinpesukoneesi hellävaraisin pesutila, esimerkiksi herkkä tai manuaalinen;
 • Jos on useita asioita, ei ole suositeltavaa laittaa kaikkea koneeseen kerralla, vaan poistaa ne erikseen;
 • Pesukalvojen vaatteet voidaan parhaiten tehdä enintään 30 asteen lämpötilassa. Mitä alhaisempi veden lämpötila, sitä parempi vesi ei saa missään tapauksessa olla kuuma;
 • On tärkeää kytkeä spin-tila kokonaan pois päältä, koska mekaaninen vaikutus kalvoon johtaa huokosten tuhoutumiseen, joten jopa manuaalinen spin on vasta-aiheinen;
 • Huuhtelun jälkeen tuote on huuhdeltava hyvin, jotta pesuaine jää eroon. Sitten sinun täytyy varovasti saada vaatteita, ripustaa se ripustimeen ja sallia ylimääräinen vesi;
 • Samanlaista kangasta on kielletty lämmityslaitteissa, avotulen lähellä tai pesukoneessa. Jotta tuote voidaan kuivata hyvin, se on suoristettava huolellisesti, asetettava vaakasuoraan kuivaan, puhtaaseen kankaaseen tai pyyhkeeseen ja käännettävä säännöllisesti. On toivottavaa, että huone samanaikaisesti oli hyvin tuuletettu.

Hyödyllisiä vinkkejä

Mahdollisten vaatteiden pesussa kalvokangasta on mahdotonta käyttää kaikenlaisia ​​liuottimia, välineitä tahrojen poistamiseksi, erilaisia ​​aggressiivisia seoksia, jotta kalvo ei tuhoutuisi. Ilmastointilaitteiden käyttö on myös vasta-aiheista, koska ne luovat kankaalle kalvon, joka vahingoittaa materiaalia.

Tällaista kangasta ei ole mahdollista raudataKorkean lämpötilan vaikutus voi vahingoittaa sen rakennetta. Vain tasoita asia välttääksesi ryppyjä ja ryppyjä.

Huomaa, että kalvotakit, haalarit älä pre-soak. Pitkäaikainen altistuminen vedelle heikentää merkittävästi tällaisen kankaan ominaisuuksia, ja tällaiset vaatteet voidaan pestä hyvin ilman liotusta pitkään.

Jos käytät jatkuvasti kalvokangasta valmistettuja tuotteita, pese ne vähintään kerran kuukaudessa, jotta pölyn ja lian partikkelit eivät tukkeudu kalvon huokosiin.

Jotta tällaiset asiat voisivat palvella sinua pitkään, ne on käsiteltävä fluorilla, joka on valmistettu suihkeen muodossa ja levitetty tuotteen pestylle ja hyvin kuivatulle pinnalle. On toivottavaa käyttää tällaista suihkua jokaisen pesun jälkeen, se antaa lisäsuojaa vaatteiden kalvoominaisuuksille, poistaa palon ja lisää kulutuskestävyyttä.

Pienellä pilaantumisella konepesu ei ole tarpeen. Tässä tapauksessa on parempi puhdistaa tuotteen yläosan likaantuneet alueet käsin. Voit tehdä tämän saippualiuoksella tai erikoistyökalulla. On tarpeen käsitellä varovasti kontaminaatiota harjalla tai sienellä ilman, että kangas vahingoittuu paljon.

Kun säilytät, taitetaan ja käännät kalvokangasta valmistettuja esineitä, niitä ei suositella, joten takin, puvun tai haalarin raastamisen jälkeen sinun on ripustettava ripustimeen suoristetussa muodossa, esipakattu vaate- pussiin tai pussiin. Jos pöly pääsee vaatteisiin, se unohtaa kalvon huokoset ja vähentää tuotteen kuluttajan ominaisuuksia.

Tuotteiden asianmukainen hoito ja pesu kalvokangasta antaa sinulle mahdollisuuden palvella vuosia, menettämättä perusfunktioita, ja antaa mahdollisuuden viettää pitkään luontoon, mukavissa olosuhteissa, jopa riittävän alhaisessa ilman lämpötilassa.

Lisätietoja kalvon vaatteiden pesemisesta pesukoneessa on seuraavassa videossa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet