Päällysvaatteiden hoito

Miten pestä peitekerros kotona?

Miten pestä peitekerros kotona?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kangas: kangasominaisuudet
 2. Tyypit ja värisuoja
 3. Miten hoitaa verhoilutuotetta?
 4. Miten pestä kotona?

Naisten ja miesten takit ovat hyvin suosittuja syksy-talvikaudella, ja ne ovat myös saamassa suosikkia catwalksilla. Drape-takki on muodikas, upea, merkityksellinen asia, joka luo tyylikkään ja klassisen ilmeen kylmänä vuodenaikana. Drap on yksi parhaista materiaaleista päällysvaatteiden ompelemiseen, mutta valitettavasti ei tiedä, miten tämä asia käyttäytyy, kun ostavat tämän vaatekaapin elementin.

Kangas: kangasominaisuudet

Tämä tiheä ja raskas villakangas on hyvin eristävä. Kankaan kudonta voi olla yksi- ja puolikerroksinen tekstiiliteollisuuden valmistajasta riippuen. Se pitää muotonsa täydellisesti, ei haalistu, on miellyttävä kosketukseen ja mukava käyttää, mutta ei siedä kielteisiä vaikutuksia. Sitä käytetään päällysvaatteiden, naisten ja miesten pukujen ompeluun.

Suurella määrällä verhon etuja on vain yksi haittapuoli - tämä on vaikeus tasoittaa rautaa, mutta nykyaikaiset kotiäidit käyttävät höyrylauta vaatteisiin, joten tätä haittaa voidaan pitää työhön.

Tyypit ja värisuoja

Tuotantoteknologiasta ja verhousmateriaalia valmistavasta yrityksestä riippuen puhtaat villa- ja villasekoitteet:

 1. Laadukas materiaali on valmistettu luonnonvillalangoista, vain 15% lisäaineesta (villan, väriaineiden kemiallinen käsittely). Se on kestävä, kestävä, kallis, laadukas ja arvokas materiaali.
 2. Puolivillaa sisältävässä materiaalissa on sekä nailon- että viskoosi-, puuvilla- ja pellavalankoja. Yleensä tuotteen sisäpuolella käytetään huonompilaatuisia lankoja, joissa on lisättyjä jätteestä talteen otettua villaa, joten väärä rakenne on löysä. Tämä ei vaikuta drapeerituotteen ulkonäköön, mutta voi merkittävästi vähentää sen massaa ja kokonaistiheyttä.

Pukua valittaessa on otettava huomioon kankaan komponentit, jotta osaat huolehtia siitä oikein: kuivaa tai puhdista se itse kotona.

Miten hoitaa verhoilutuotetta?

Esityksen säilyttämiseksi tarvitset päällysvaatteiden huolellista huolellisuutta. On tarpeen tutkia valmistajan merkinnät etiketissä ja arvioida mahdollisuuksia puhdistaa vaatekaappi. Syksyllä ja talvella sää on vaihteleva, saat sateelle, lumelle, kulkea valtatien ohi, ja pöly tarttuu vaatteisiisi, tai vahingossa auto puhaltaa mutaa lätäkköstä. Tulossa kotiin sinun ei pitäisi laittaa likaisia, likaisia ​​asioita kaapiin, Ensinnäkin, ripusta se ripustimeen ja anna sen kuivua ja käyttää sitten kuivapesua.

Voit käyttää kuivaa harjaa tai kosteaa sieniä poistamaan turkista tarttuneen pölyn ja lian. Yritä tehdä tämä eri suuntiin nap.

Kaulan, kyynärpäiden, käsien täytetyt alueet voidaan jauhaa talkkijauheella, se imee rasvaisia ​​hiukkasia. Ne voidaan myös poistaa paperipyyhkeellä ja rautalla. Voit myös käyttää pölynimuria. Erikoissuuttimella voit puhdistaa kuivan lian ja kerääntyneen pölyn. Nykyään siellä on valtava määrä Elämä hakkerointi, jota voidaan käyttää kotona:

 • Jos sinulla ei ole teippiä puhdistaaksesi kannen, käytä scotch-teippiä.Riittää, kun harjaat siveltimellä tahmea puoli ulos ja rauta saastunut pinta kädellesi, ja näet kuinka paljon pölyä ja pieniä hiukkasia olet kerännyt.
 • Voit puhdistaa tahrat ruoasta, huulipunasta ja muista likaisista esineistä saippualiuoksella. Matonpoistoaine soveltuu myös puhdistukseen.
 • Kiiltävä kaulus voidaan puhdistaa erityisellä seoksella, jossa on 4 ruokalusikallista ammoniakkia ja 1 rkl pöytäsuolaa.
 • Ei huono poistaa likaauhon leipää. Leivän pitäisi olla ruis. Sinun täytyy vierittää murusia palloon ja puhdista tahra tuotteessa ja ravista jäännökset pois.
 • Kahvia ja teetä sisältäviä tahroja voidaan poistaa omenan tai pöytä-etikan ja alkoholin seoksella.
 • Viini voidaan poistaa pilaamalla suolaa saastumispaikalla.

Miten pestä kotona?

Se on yhtä helppoa kuin likaisen juotteen täyttäminen koneeseen, jossa on hellävarainen pesu matalissa lämpötiloissa - kaikki tietävät sen jo. Mutta valmistajat eivät suosittele pesukerrosta automaattisissa koneissa. Käytä muita suosituksia:

 • Älä käytä tavallisia pyykinpesuaineita, mutta geeli on hellävaraisempi viittaamalla tämän tyyppiseen kankaaseen, voit käyttää vauvan shampoa tai nestemäistä saippuaa;
 • Sammuta pyykinpesu- koneen pyörimis- ja kuivaustila.
 • Pesun jälkeen ripusta takki varovasti ripustimeen, anna sen kuivua.

Muista, että jos päätät ottaa tämän askeleen, jotta ei turmeltaisi turkiksia ja metallikoristeita, avaa ne.

Hellävaraisempi hoito pestään käsin. Tarvitset myös geelipohjaisen pesuaineen herkille kankaille:

 1. On tarpeen kerätä astia viileällä vedellä ja lisäämällä pesuainetta.
 2. Sitten upota se veteen ja liota puoli tuntia tai tunti, pese se hitaalla kädenliikkeellä.
 3. Sinun ei pitäisi pyrkiä pestä pois tahrat. Hieronta on ehdottomasti kiellettyä, koska kuivauksen jälkeen löydät pelletin pinnasta.
 4. Puhdas pesu huuhtele se puhtaassa vedessä useita kertoja.

Huuhtele tuote huolellisesti, koska saippualiuoksen liuos kuivumisen jälkeen voi koristaa sen avioerolla.

Päällysteiden täytyy ripustaa itsenäisesti nestemäiseen lasiin ripustimet. Jos sinulla on kuivausrumpu, voit asettaa sen puhtaaksi. Kun lasi on vesi, on suositeltavaa jatkaa kuivatusta vaakasuorassa asennossa kankaalle, joka imee nesteet hyvin, esimerkiksi terrylehteen.

Jos käsinpesun jälkeen muodostetaan pellettejä, saat erikoiskoneen niiden poistamiseksi.

Paikallisia vaikutuksia pilaantumiseen voidaan käyttää saippuaneste ja pehmeä sienellä. Tuloksena oleva seos on vaahdotettava ja hankaava kevyesti kevyesti saastumispaikassa ja poista sitten vaahto lautasliinalla. Kun tahrat häviävät, pese ne puhtaalla, viileällä vedellä.

On mahdollista, että pesun aikana turkki voi haalistua tai muuttaa väriä, joten noudata lämpötilajärjestelmää: veden tulee olla haaleaa ja parempi jäähtyä epämiellyttävien hetkien välttämiseksi. Pesun tai puhdistuksen jälkeen on tärkeää, että asia säilyttää muodonsa ja tämän tiheän kasvojen rakenteen, samalla herkkä kangas ei ole muuttunut. Älä salli epäselvää käsittelyä herkkiä asioita. Kohtele heitä huolellisesti, ja sitten tämä asia palvelee sinua monta vuotta. Osta tuotteita korkealaatuisista materiaaleista ja sitten kunnioittavalla asenteella se palvelee sinua pitkään.

Internetin arvioiden mukaan voimme päätellä, että lempeä käsienpesu vähemmän muuttaa kangasmateriaalin ominaisuuksia ja ulkonäköäsen sijaan, että pesisitte kirjoituskoneessa. Kun olet tutkinut, miten päällystakki voidaan puhdistaa kotona, valitse parhaiten sopiva tyyli. Käytä vain luotettavia ja todistettuja menetelmiä. Muista, että aina vaatekaapinne tuote voidaan liittää ammattimaiseen puhdistukseen.Älä pelkää ostaa päällysvaatteita verhomateriaaleista, koska se on aina tyylikäs, kaunis ja muodikas.

Kerro tarkemmin siitä, miten hiuspinnoitetta hoidetaan, kerro seuraavasta videosta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet