Päällysvaatteiden hoito

Miten puhdistaa lampaiden takki kotona?

Miten puhdistaa lampaiden takki kotona?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. säännöt
 2. Pidämme värejä
 3. välineet
 4. Mitä puhdistaa?
 5. Poista tahrat
 6. Puhdamme turkista
 7. Hoitovinkkejä

Lammasnahkakangas on melko suosittu päällysvaatteet kylmänä vuodenaikana. Se houkuttelee huomiota mukavuus, lämpö ja hieno ulkonäkö. Sen ainoa haittapuoli on, että se voi likaa hyvin nopeasti. Voit käyttää kuivapesupalveluita, mutta on olemassa tapoja, joiden avulla voit itse valmistaa laadukkaan puhdistus lampaita.

säännöt

Jos haluat puhdistaa lampaita kotona ja samanaikaisesti olla rikkomatta tuotetta, sinun on valittava oikea työkalu kontaminaation poistamiseksi tietystä materiaalista. Voit tehdä tämän käyttämällä työkalua tuotteen näkymättömään osaan.

Lammasnahkakangas on asetettava vaakasuoraan tasaiselle alustalle. Loistava valinta on pöytä. Huolehdittava siitä, että valaistus on hyvä, jotta saat kaiken tuotteen saastuneille alueille hyvän kuvan.

Vanha lampaannahka mokka päivittyy puhdistus tietyillä tuotteilla. Tämä nahkamalli voidaan puhdistaa kotihoidon avulla. Keinotekoinen nahka kotona voidaan puhdistaa ammoniakilla. Lampaiden päällystakit voidaan valmistaa muista materiaaleista, joiden puhdistukseen on käytettävä erityisiä menetelmiä.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä turkisilla koristetuista malleista peräisin olevan pilaantumisen poistamiseen. Sinun tulisi ensin tutustua turkishoitomenetelmiin ja vasta sen jälkeen, kun olet ryhtynyt tuotteen puhdistusprosessiin.

Lammasnahka on kielletty kuivumaan lähellä lämmityslaitteita tai käyttämään sähkölaitteita, kuten hiustenkuivaajaa tai rautaa. Paras ratkaisu on kuivata tuote tuuletetuissa tiloissa, kun taas lampaiden takki on sijoitettava pystyasentoon ripustimen avulla.

On erittäin tärkeää, ennen kuin puhdistat lampaita itse, lue huolellisesti kaikki vaatteiden tarrat. On tarpeen rakentaa materiaali, josta asia on ommeltu, kun valitaan puhdistusaine ja puhdistusmenetelmä. Esimerkiksi erittäin kuivapuhdistus soveltuu mokka-tuotteisiin. Lamppupäällysteisen lammaspinnoitteen tapauksessa märkäpuhdistus on ihanteellinen. Nahkamallille voidaan käyttää mitä tahansa vaihtoehtoa.

Lampaiden puhdistuskeinoja ei tule levittää välittömästi kaikille saastuneille alueille. Aluksi on mahdollista tarkistaa pieni sivusto. Jos valittu työkalu on poistanut tahran, sitä voidaan käyttää tuotteen koko pinnan käsittelyyn.

On kiellettyä pestä lampaita aitoa tai tekonahkaa, samoin kuin mokkaa, kirjoituskoneessa. Tämä voi vaikuttaa haitallisesti tuotteen houkuttelevuuteen ja vähentää sen kokoa. Itse materiaali tulee kovaksi ja tylsäksi.

Jos putoat lampaan alle sateen alla, sinun täytyy ripustaa se ripustimeen ja jättää sen kuivumaan kokonaan huoneeseen, kaukana lämmityslaitteista.

Talvikauden päätyttyä on tarpeen luoda mukavat säilytysolosuhteet. On ehdottomasti kiellettyä pakata se keinomateriaalista valmistettuun pussiin.. Paras ratkaisu on puuvillakansi. Lisäys voi olla laventelin oksa.

Pidämme värejä

Valittaessa menetelmää ja aineita lampaiden puhdistukseen kotona tulisi harkita sen väriä, jotta tuote ei pilata tuotetta.

Kevyt malli tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta se ei menettäisi houkuttelevaa ulkonäköään.

Valkoisen mallin puhdistamiseksi voit käyttää ratkaisua, joka sisältää yhden teelusikallisen ammoniakkia, joka on laimennettu yhdelle tavalliselle vedelle tai 3% vetyperoksidiliuokselle. Ensin on poistettava pöly, liuoksella kostutettu kangas, käsiteltävä asioita. Pyyhi pinta kostealla sienellä toimenpiteen jälkeen ja anna sen kuivua kokonaan.

Toinen vaihtoehto on laimentaa yksi teelusikallinen sooda lasillisessa lämpimässä maitossa. Pyyhitään kasteluun liuokseen kostutetulla tamponilla. Puhdistuksen jälkeen poista jäännökset käyttämällä etikalla kostutettua harsokangasta.

Päästä eroon keltaisista paikoista, voit käyttää vetyperoksidia. 200 ml vettä vaatii vain yhden tl peroksidia. Tämän ratkaisun tulee pyyhkiä varovasti tahrat.

Monet muoti naiset suosivat tummia sävyjä, koska musta tai ruskea lampaanliha on käytännöllisempi. Mutta myös tummat sävyt eivät suojaa tuotteita saastumiselta, jotka myös näkyvät siinä.

Tumman lammasnahkakuparin puhdistamiseksi voit käyttää yksinkertaista ratkaisua, joka koostuu lasista vettä, yhden ruokalusikallisen oksaalihappoa ja kaksi ruokalusikallista soodaa. Kaikki komponentit on sekoitettava huolellisesti ja levitettävä sienellä tuotteen pinnalle. Kuivauksen jälkeen lammasnahkakerrokseen tulee valkoinen päällyste, joka on poistettava kostealla sienellä.

välineet

Kaikenlaisen lian poistaminen lampaiden takista on ehdottomasti kiellettyä pestä. Hän voi täysin pilata asian. Kotona voit käyttää kahta puhdistusmenetelmää: märkä ja kuiva.

Kuivapesu

Suede-tuote houkuttelee huomiota hienostuneella ja tyylikkäästi. Se näyttää ylelliseltä ja kalliilta. Usein käytettynä mokka menettää samettisen. Lammasnahkainen mokka tarvitsee huolellista hoitoa ja päivittäistä kuivapesua.

Kevyesti likaantunut lampaiden takki voidaan puhdistaa suolalla. Se palauttaa samettisen mokkanahan ja poistaa pienet täplät.

Tuote on sijoitettava vaakasuoraan, laita suola pilaantuneille paikoille, hiero sitä kevyesti käsillä, ilman voimakasta voimaa tai kumiharjan avulla. Valon liike estää materiaalin vahingoittumisen. Puhdistuksen jälkeen suola on poistettava pinnalta kuivalla sienellä.

Nahkatakkeja ei voi puhdistaa suolalla, koska tämä tarkoittaa, että kosketuksessa ihon kanssa ei vain jätä rumia tahroja, vaan se voi myös muuttaa sen väriä.

Voit puhdistaa raskaan lian tai rasvaa tahroilla nahkatakissa käyttämällä jotakin seuraavista tavoista:

 • Suurimot. Kaikki tuotteen saastuneet alueet on ripoteltava viilulla. Seuraavaksi sinun täytyy pukeutua kangasliinat ja hieroa saastuneet alueet hyvin. Kaikki liikkeet on tehtävä pisteiden reunoista niiden keskelle. Puhdistuksen jälkeen on puhdistettava koko pinta, ja voit käyttää kovaa harjaa tai hienoa hiekkapaperia. Perunan sijaan voit käyttää tärkkelystä.
 • bensiini. Rasvan tahrojen poistaminen bensiinillä on kaikkein näyttävin. On tarpeen ottaa kankaasta kankaasta ja liota se bensiiniin, kun on hyvä hieroa sitä rasvaisella tahralla. Tämä työkalu soveltuu kuitenkin vain pimeiden värien puhdistamiseen.
 • Kuivattu leivän kuori. Sen avulla voit poistaa hieman saastuneita alueita. Lammasnahka on sijoitettava vaakasuoraan ja puhdista tuote aktiivisesti leivän kuorella. Menettelyn jälkeen leivänmurut voidaan poistaa pehmeällä harjalla.
 • Hammasjauhe. Tämä työkalu on suunniteltu puhdistamaan kauluksen tai rasvaiset paikat taskualueella. Hammastahven levittämiseksi tuotteeseen on käytettävä kumiharjaa.

märkä

Märkäpuhdistusmenetelmä on ihanteellinen päällystetyille päällysteille tai nahkavalinnoille. Se on erittäin tehokas raskaiden lian poistamisessa.

Tärkeimmät keinot:

 • Valkoinen turkki voidaan puhdistaa liuoksella vetyperoksidista ja ammoniakista. Voit luoda seoksen, sinun täytyy ottaa lasillinen lämpimän veden, lisää 1 tl ammoniakkia ja 1 tl vetyperoksidia. Kaikkien komponenttien tulisi olla hyvin sekoitettuja. Tarkoittaa, että kannattaa sijoittaa paikkoja käyttäen pehmeää sienellä. Käsittely on suoritettava ennen paikkojen poistamista sekä lumivalkoisen värin palauttamista.
 • Paras tapa poistaa voimakas saastuminen on ammoniakki. Se on laimennettava vedellä suhteessa 4: 1. Liuosta hierotaan kevyesti tuotteeseen pehmeällä sienellä. Maalin poistamisen jälkeen jäljellä oleva liuos on poistettava nopeasti vedellä kostutetulla sienellä. Puhdistuksen jälkeen kannattaa pyyhkiä tuote kuivalla sienellä.
 • Maito ja sooda. Ennen puhdistusta pöly on poistettava tavallisella harjalla. Liuoksen valmistamiseksi tarvitaan 200 ml maitoa ja 10 g soodaa. Lampaiden jalostukseen tarvitaan wadded-levyjä. Niiden on liotettava liuoksessa rasvan tahrojen käsittelemiseksi. Puhdistettaessa likaa tulisi käyttää puhtaita puuvillapatjoja, jotka heittävät jo likaisiksi. Puhdistuksen jälkeen sinun täytyy pyyhkiä lampaiden takki pehmeällä kankaalla, joka on aiemmin kasteltu etikka- ja vesiliuokseen. Puhdistettujen paikkojen jälkeen on tarpeen pyyhkiä kuivalla sienellä.
 • Saippualiuoksen ja ammoniakin yhdistelmä käytetään usein lampaiden pinnan puhdistuksessa. Liuoksen valmisteluun tarvitaan lasillinen lämpimää vettä, 5 ml ammoniakkia ja 10 ml shampoa. Lammasnahkojen puhdistukseen tarvitaan pehmeä sieni. Ratkaisu on käsiteltävä kaikilla saastuneilla paikoilla. Tätä ratkaisua käytetään tuotteen ensisijaiseen käsittelyyn. Seuraavaksi tarvitset toisen työkalun, joka sisältää 5 ml booraksia, 15 ml ammoniakkia, 20 ml glyseriiniä ja 500 ml vettä. Tämä ratkaisu sopii erinomaisesti tuotteen koko pinnan käsittelyyn. Puhdistettaessa lampaanliha on valmis, se kannattaa ripustaa ripustimeen, kunnes se on täysin kuiva.

Mitä puhdistaa?

Puhdista lampaiden turkki erilaisista saasteista itse, sinun pitäisi käyttää kotihoitoa. Jotta voit valita oikeat puhdistusaineet, sinun täytyy työntää pois materiaalista.

Tekonahasta valmistettu tuote voidaan puhdistaa saippualiuoksella. Lammasnahka on sijoitettava vaakasuoraan. Kostuta liina saippuavedellä ja pyyhi koko pinta. Jos haluat päästä eroon ylimääräisestä vaahdosta, tarvitset kostealla liinalla.

Menettelyn jälkeen sinun on tyhjennettävä tuote paperipyyhkeellä, koska se auttaa poistamaan kosteutta ja jättämään lampaiden päällysteen huoneenlämpötilassa, kunnes se on täysin kuiva.

Voit kuivata asia nopeasti nopeasti käyttämällä höyrygeneraattoria, joka syöttää paineessa kuivaa höyryä. Älä käytä höyrystintä, koska tämä laite luo märän höyryn.

Aitoa nahkaa valmistetut lampaiden takit voidaan puhdistaa lialta eri tavoin. Rasvan tai hankaumien poistamiseksi käyttö on täydellinen. ammoniakki ja hammasjauhe. Nämä aineet sekoitetaan samassa suhteessa. Hammasharjan avulla on käytettävä saastuneita paikkoja.

Jos iho on menettänyt kiillonsa, se voidaan pyyhkiä glyseriinillä.

Poista tahrat

Lammasnahkaverhoilu vaatii säännöllistä ja perusteellista puhdistusta, mutta tämä ei ehkä aina suojaa tuotetta vaikeasti poistettavien merkkien muodostumisesta. Tyhjät asiat voivat palauttaa alkuperäisen ulkonäön eri keinoin.

Voit poistaa rasvaisen tahran lampaiden päällysteestä itse valitsemalla oikean korjaustoimenpiteen. Hänen valintansa riippuu tuotteen materiaalista.

Joskus vain erityiset sumutteet tai sumutteet auttavat poistamaan rasvan tahrat, mutta voit myös kokeilla kotihoitoja.

Voit puhdistaa keinotekoisen lampaiden takin viinistä tai liasta käyttämällä:

 • Tärkkelystä. Se on ripoteltava tahralle ja jätettävä viiteen tuntiin. Kun imukyky on poistettu pölynimurilla tai harjalla.
 • Ammoniakkia.On tarpeen valmistaa saippuavettä noin 30 asteen lämpötilassa ja lisätä jopa 10 tippaa ammoniakkia. Kostuta puuvillapatruuna liuokseen ja käsittele ne värjäyksellä. Pyyhi tämä paikka puhdistuksen jälkeen vaahtokumilla ja pyyhi paperipyyhkeellä.
 • Borax. Ratkaisun luomiseen tarvitaan yksi teelusikallinen booraksia, 10 ml glyseriiniä ja ammoniakkia sekä vettä. Maalaus on pyyhittävä liuoksella kostutetulla liinalla ja kuivattava perusteellisesti.
 • Tärpätti. Tämä aine on ihanteellinen tahrojen poistamiseen.
 • Voit poistaa tahrat luonnollisesta lampaanlihasta, voit käyttää mannaa, perunatärkkelystä bensiinillä, maitoa soodalla, kuoren valkoista leipää tai maissitärkkelystä.

Puhdamme turkista

Turkis päällysvaatteet on puhdistettava erikseen. Voit käyttää useita todistettuja menetelmiä:

 • Sienellä sinun täytyy kaataa hieman sitruunamehua ja soveltaa huolellisesti turkista. Kun turkis on puhdistettu, se on kampattava tavallisella kammella.
 • Cat-shampoo tulee laimentaa pieneen veteen vaahdon muodostamiseksi. Vaahto tulee levittää turkiin sienellä ja odottaa viisi minuuttia. Menettelyn jälkeen huuhtele pois vedellä.
 • Jos haluat päästä eroon rasvaisista tai erittäin saastuneista tahroista, liitu on ihanteellinen. Erinomainen vaihtoehto on vauvan jauhe. Jauhe on levitettävä turkiin, jätettävä muutaman minuutin ajan ja poistettava varovasti harjalla.
 • Hiekka- tai vehnäleseet ovat usein keinoja turkisten houkuttelevuuden palauttamiseksi. Ensinnäkin sinun täytyy lämmetä ne hyvin griddle, ja sitten hieroa ne turkis leikata. Puhdistuksen jälkeen aine on poistettava kovalla harjalla.
 • Luonnollisen turkiksen kaulan puhdistukseen sopiva vesi-, etikka- ja alkoholiliuos. Kaikki komponentit on otettava samassa suhteessa. Tuote tulee levittää turkikselle tavallisella sienellä puhdistusmenettelyn jälkeen poistamalla jäämät pyyhkimällä kaulus kuivalla liinalla.
 • Tärkkelyksen ja bensiinin seos on ihanteellinen turkiksen alkuperäisen ulkonäön palauttamiseksi. Se on levitettävä turkista ja annettava aikaa kuivua perusteellisesti. Sen jälkeen seoksen jäännökset on poistettava harjalla.
 • Karhun kauluksessa olevien tahrojen poistamiseksi sopii suolan ja ammoniakin liuos. Valmistelemaan tarvitset 30 grammaa suolaa ja 4 ml ammoniakkia puoli litraa vettä. Tuotteen käsittelyn jälkeen turkis pyyhitään kostealla sienellä.

Sisäpuolella olevaa lampaannahkaa edustaa usein valkoinen lampaiden turkis. Perusteellisen puhdistuksen suorittamiseksi on tarpeen ottaa perunajauhoja ja ripotella turkis hyvin, suihkuta saippuavedellä. Tuloksena on samankaltainen kuin taikina.

Sen pitäisi olla tasaisesti jakautunut koko tuotteeseen ja anna sen kuivua kokonaan. Poista seuraavaksi tuote harjalla tai pölynimurilla.

Ohut lammasnahkakerroksen puhdistamiseen riittää, että käytetään ammoniakin ja saippualiuoksen liuosta. Palauta turkiksen valkoisuus, mikä auttaa ratkaisua, mukaan lukien 200 ml maitoa ja 1 tl nestemäistä ammoniakkia.

Hoitovinkkejä

Jotta lammasnahkojen takki säilyy pitkään, kannattaa seurata muutamia asiantuntija-vinkkejä:

 • Jos lampaiden päällysteeseen ilmestyy tuore tahra, se on puhdistettava mahdollisimman pian.
 • Älä käytä uusia puhdistusaineita kerralla koko pinnalle. Testi on välttämätöntä tehdä huomaamattomassa paikassa. Testissä on mahdollista käyttää saumaa saumaiselta puolelta. Sinun pitäisi odottaa, että liuos kuivuu kokonaan, ja tarkista sitten, miten se vaikuttaa materiaaliin.
 • Suuri kuivausmenetelmä on luonnollinen. Tuote on ripustettava ripustimeen ja sijoitettava hyvin ilmastoituun huoneeseen. Kuivauslaitteiden tai hiustenkuivaajan käyttö on ehdottomasti kiellettyä.
 • Luonnollinen kangassuojus on ihanteellinen päällysteiden säilytykseen.
 • Turkispuhdistus on tehtävä erikseen muilla puhdistettavilla ratkaisuilla.
 • Kosteutta tulee välttää.Ei ole suositeltavaa, että vesi pääsee lampaiden pintaan. Jos näin tapahtuu, se on kuivattava hyvin. Kuivauksen jälkeen kosteat paikat on venytettävä huolellisesti kädet, jolloin vältetään kovettuminen.
 • Voit lisätä tuotteelle kiiltoa glyseriinin ollessa erinomainen ratkaisu.
 • Varastoinnin jälkeen on suositeltavaa puhdistaa lammastahnaa pölynimurilla ja asentaa pehmeä suutin.
 • Pesu on ehdottomasti kielletty.

Seuraavat videot ovat yksinkertaisia ​​reseptejä ja vaiheittaisia ​​ohjeita lampaiden takin puhdistamisesta kotona.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet