Lahjapakkaus

Lahjapussit: tyypit ja tuotantomenetelmät

Lahjapussit: tyypit ja tuotantomenetelmät

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ei paperia
 2. Kankaasta
 3. Miten koristella?
 4. Neulottu vaihtoehto

Mahdollisten lomien tunnelma on erityinen. Se on luotu monista asioista. Juhla-pöydän ja koristeiden lisäksi lahjoilla on erityinen rooli. Kaikki odottavat heitä, joten on tärkeää, että lahjat pakataan turvallisesti ja kauniisti. Suosittelemme harkitsemaan erilaisia ​​vaihtoehtoja pakkauksille, joita voit tehdä omin käsin, jotta se on tyylikäs ja alkuperäinen.

Ei paperia

Aloitetaan pakkauksesta, joka on miellyttävin poistaa lahjasta - klassisesta, niin miellyttävästä ruosteisesta paperipussiin. Tarjoamme ideoita lahjan piilottamisesta.

 • Jos lomailmoitus sijoitetaan laatikkoon, voit yksinkertaisesti liimata sen kauniiseen paperiin. Sinun ei tarvitse mitään muuta kuin kaksipuolista teippiä tehdäksesi kaikki siististi.
 • Kukaan ei estä siirtymistä perinteisestä suorakulmaisesta muodosta ja tee paperipussi. Laita lahjasi yksinkertaisesti neliön paperilevyn keskelle ja laita kaikki neljä kulmaa päälle, vetämällä ne nauhalla, pyyhkeellä tai keulalla. Hanki eräänlainen laukku. Vaihtoehto on yksinkertainen, mutta mielenkiintoisen paperin tulostuksen kustannuksella se voi näyttää erittäin vaikuttavalta.
 • Jos on tärkeää, että lahja säilyttää muotonsa, mutta on vaikeaa tehdä kovaa kehystä paperista, käytä koria tai tavallisen laatikon pohjaa, jolloin yläosa on auki niin, että pakkaus voidaan muotoilla pussiin.
 • Viime aikoina on tullut suosituiksi tavalliset, merkitsemättömät käsityönä valmistetut lahjapussit. Ne ovat erikokoisia, ne on helppo koristaa. Voit koristaa pinnan sopivalla ikebanalla, joka on valmistettu haaroista, palloista ja nauhoista. Voit käyttää kuviota tai koristaa laukun luonnon kankailla.

Kankaasta

Paperi on hyvä vaihtoehto, mutta ei ainoa. Jotkut haluavat koristaa tekstiilipakkauksia: fleece, silkki, sametti. Tämä on melko edullinen ja kätevä vaihtoehto. Tällaista säiliötä on vaikea rikkoa etukäteen, se ei loistu läpi, mitään ei tapahdu siihen, vaikka se kastuu, myös kangaskassojen värejä ja kuvioita ei voida luetella! Harkitse tietyntyyppisiä töitä kangaskassilla.

 • Jos rakastat käsityötä, voit ommella todellisen laukun. Helpoin tapa tehdä se kirjoituskoneella, mutta jos lahja on pieni, se voidaan tehdä käsilläsi. Yksinkertainen silmukoitunut tai viistetty sauma, joka pitää reunat, näyttää melko vaikuttavalta.

Tee kuvio, jossa keskitytään lahjan kokoon, ja vain muutamassa minuutissa valmistele erinomainen kansi.

 • Jos kangas oli monofoninen, esimerkiksi jalo punainen samettinen luonnollinen kangaslaukku tai pehmeä fleece - koristele ”julkisivu” aplikoimalla. Voit ommella valmiita korjaustiedoston tai luoda oman koostumuksen. Leikkaa kuvio tai kuvio muista kankaista. Jotkut luovat painikkeen mosaiikit, toiset käyttävät höyheniä, nauhoja tai pieniä kirjontaa. Paljon vaihtoehtoja, kaikki riippuu vapaa-ajastasi ja taitostasi.
 • Jos ompelu ei ole vahva asia, mutta haluat silti käyttää kutomista viimeistelyyn, älä huoli, voit tehdä laukun kangasta ja mitä tahansa nauhaa käyttäen. On kaksi vaihtoehtoa. Ensinnäkin: valitse paperia vastaavasti kangas, joka sopii lahjaasi, aseta läsnäolo keskelle, liitä pakkauksen neljä päätä (tai kiristä reunat ylöspäin, jos leikkaat ympyrän) ja kiinnitä muotoilu tiiviiseen solmuun, taittamalla taitokset varovasti. Toiseksi: kääri lahja karkkia.Voit myös sijoittaa pääsisällön kankaan keskelle, mutta lähemmäksi jotakin reunaa, ja rullaa lahja kuin taikina.

Jäljellä on kuitenkin sitoa pakkaus molemmille puolille, jotta esine voidaan kiinnittää sisälle.

Miten koristella?

Hieman korkeampi, saatat jo löytää muutamia ideoita, mutta tarkastelemme viimeistelyä hieman yksityiskohtaisemmin.

 1. Ensimmäinen vaihtoehto on sovellus. Se voidaan valmistaa kankaasta, napeista, paperista, sävytetystä tai luonnonvillasta. Kaikki käsillä olevat materiaalit voidaan helposti muuttaa viimeistelymateriaaleiksi, jos sinulla on inspiraatiota.
 2. Toinen vaihtoehto - joululelut. Pienet pallot, kellot ja kellot, kauniita avokärkisiä hahmoja, jotka voidaan ripustaa pussiin kiinnittyvälle merkkijonolle.
 3. Toinen tapa olla alkuperäinen on käyttää makeisia tai evästeitä suunnittelussa. Se ei ole vain kaunis, vaan myös herkullinen pakkaus, jota lapset erityisesti nauttivat.
 4. Käytä koristeiden tai helmien koristeluun. Kirjonta tai suurten helmien avulla täytettävä tavallinen kasetin kiinnitys.
 5. Pakkausta varten voit käyttää itseliimautuvia strassikivejä. Tämä on alkeellinen tapa viimeistellä, joka ei vaadi erityisiä taitoja, lisäksi rhinestones löytyy usein muodossa, jossa ne on jo myyty tietyn kuvion muodossa, esimerkiksi lumihiutaleina tai joulukuusiina.
 6. Nyt he tekevät usein laukkuja säkkiä, se voi olla hyvin kauniisti koristeltu luonnollisilla kuusen oksilla ja kartioilla tai muodostaa eräänlainen kukka-asetelma. Tällaisessa suunnittelussa olisi tarkoituksenmukaista käyttää mitä tahansa luonnollisia elementtejä, kukkaista kuiviin oksiin, jotka on kiinnitetty tavalliseen lankaan.

Neulottu vaihtoehto

Viimeinen pakkausvaihtoehto, jonka haluan kertoa teille, on virkattu tai neulottu pussi. Täällä tarvitset tietyn määrän taitoja, mutta tällainen laukku sinänsä on jo lahja. Tällaisen paketin tekeminen on vaikeampaa kuin kangasta, mutta on samaa mieltä siitä, että rakkaasi on miellyttävää kokeilla.

Jos et tiedä, miten neuloa, ja idea vaatii sitä, löydät monia mestarikursseja verkossa, jossa muutamassa minuutissa voit oppia tekemään yksinkertaisia ​​neulomuotoja.

Aloita helppo - yritä tehdä kiinteä pussi. Neulepussi näyttää todella alkuperäiseltä, se antaa erityisen juhla-tunnelman, joten tämä paketti on vaivan arvoista. Voit koristella sen paitsi kuviolla, mutta kaikilla edellä mainituilla koristeluelementeillä.

Älä pelkää näyttää mielikuvitusta, juhlapäivät luodaan erityiselle tunnelmalle!

Lisätietoja siitä, miten lahjapussit voidaan tehdä omin käsin, on seuraavassa videossa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet