Korkea turkis saappaat

Utah, Jakutia

Utah, Jakutia

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Eri kansakuntien korkeiden turkisten saappaiden nimet ja kuvaukset
 2. Kenkärakenteen ominaisuudet
 3. Jakut-saappaat
 4. hintoja
 5. Arviot

Eri kansakuntien korkeiden turkisten saappaiden nimet ja kuvaukset

 • Untami kutsui Kaukoidän ja Siperian kansojen talvikenkiä, jotka on valmistettu luonnon turkista. Äskettäin korkeat turkis saappaat tulivat melko suosittuja ja esiintyi monien suunnittelijoiden muotikokoelmissa. Kengän nimi johtui Siperian itäosan kansoista ja käännettiin ”bootiksi”.
 • Siberian Evenki -museot ommeltiin hirven kamuksesta, joka edustaa eläimen jalkojen ihoa. Koristeina käytetään muiden eläinten Kamusia - kettu tai jänis. Naisten ja miesten turkisnahkakengät voidaan koristaa koruilla ja eri väreillä.

Saappaiden sisäpuoli on turkisvaippa ja pohjallinen, jossa on leikattu hirvieläinten iho. Evenkin ja hevosmyrskyn malli oli.

 • Niistä nenetsien kansallisuuksista, Unts nimeltään pima tai torbas. Tällaiset kengät voivat olla melko korkeita ja ne voivat peittää koko jalka. Ompeluun pimov voisi käyttää vain kamusy, mutta myös ihoa hirven etuosasta.
 • Khantin ja Mansin kansojen joukossa kutsuttiin kittyä. Kuitenkin untami-kisami kutsui myös Komin asukkaiden demi-kauden kengät, jotka harjoittivat poronhoitoa. Tällaisilla kengillä oli pieni varvas kankaasta tai nahasta. Myös alkoi soittaa ja kengät kengät, jotka menivät sekä miehille että naisille.

Kenkärakenteen ominaisuudet

Tänään tällaisen epätavallisen talvikengän räätälöintiin käytetään pohjoisen asukkaiden käyttämiä tekniikoita vuosisatoja sitten. Nykyään karvojen lisäksi käytetään kettu-turkista sekä kettu- ja susi-nahkaa.

Kuitenkin alkuperäiset korkean turkisten saappaiden mallit on valmistettu hirvieläimestä, koska se ei pyyhi pitkään. Kengän ominaisuuksien vuoksi tällaisissa kengissä voit kävellä vakavimmilla pakkasilla. Todelliset korkeat turkis saappaat valmistetaan käsin, joten ne sopivat täydellisesti jalkaan.

Kengän vuori on chinel-kangas, jonka avulla voit pitää lämpimänä. Korkean turkisten saappaiden taustalla on nahkaa ja se on melko vaikea. Tämä ominaisuus suojaa kenkiä ennenaikaisesta muodonmuutoksesta. Korkean saappaiden pohjan ja talvikenkien pääosan yhdistämiseksi käytetään erikoisnauhaa, jota kutsutaan weltiksi.

Huopa käytetään jalkineiden pohjana, jota painetaan voimakkaasti. Tällainen tekniikka auttaa lisäksi pitämään lämpimänä. Korkean turkiksen saappaiden koristeeksi käytetään kirjontaa, jossa on sappia. Painostava ja hyvin kaunis käsityö tekee jokaisesta parista ainutlaatuisen. Lisäksi on saappaita, joissa on turkismallia.

Jakut-saappaat

Nykyään monet tehtaat harjoittavat korkean turkisten saappaiden valmistusta, mutta tämän vaikean tehtävän todellinen merkitys antiikin teknologian avulla on Sakhan tasavallan mestarit. Yakutialla tuotetaan tänään parasta korkealaatuista korkeata turkista valmistettua saappaat, jotka lämpenevät missä tahansa pakkasessa.

"Sardana"

”Sardaana”, joka on tuottanut Yakutiasta korkeata turkista saapuvia saappaita puolen vuosisadan ajan, on taideteollisuuden tehdas, joka on todellinen Jakut-kansan ylpeys. Tehtaan työ tehdään parhaiden perinteiden mukaisesti ja sen tarkoituksena on säilyttää Sakhan kansan taide- ja kulttuuriperinteet. Uts Sardaanan tehdas kuvastaa tämän elämän elämäntavan kokonaisuutta.

"Alley"

Ylay Yunts -lehti ”Elley” auttaa yritystä jakamaan Novosibirskissa sijaitsevan tehtaan tuotteita ja myy tuotteita Venäjällä.Kaupasta "Elley" Yakutin tehtaissa löytyy paikkoja, joissa on myös poroja, mutta myös hevosen ihoa, sekä saappaita, joissa on muita turkiksia. Juuri tämä kauppa välittää yleisölle, mikä muodostaa pohjoisten kansojen tällaisen epätavallisen turkisjalkineen, joka kiinnittää huomiota Jakutian kansojen historiaan ja kulttuuriin.

hintoja

Kysymys siitä, kuinka paljon unta on, kannattaa kiinnittää huomiota useisiin tekijöihin. Ensinnäkin käytetyn materiaalin laatu vaikuttaa kustannuksiin, kuinka hyvin työn laatu on tehty. Sen roolia on se, jonka ihoa on käytetty. Nykyään hevosen kummun saappaat ovat erittäin suosittuja. Niitä pidetään ihanteellisena yhdistelmänä hinta ja laatu ja maksaa enintään 15 tuhatta ruplaa. Deerskin-saappaat ovat paljon kalliimpia.

Lisäksi saappaiden hinta riippuu sisustuksesta. Jos se on käsintehtyjä helmiäisiä, niin tällaiset kengät ovat kalliita. Mutta kalliimpia korkean turkisten saappaiden malleja ovat ne, jotka ovat täysin räätälöityjä yksittäisten toimenpiteiden ja kalleimpien turkisten mukaan.

Korkea turkis saappaat, jotka on ommeltu kuljettimille ja jotka on valmistettu suurissa määrissä joidenkin tehtaiden kustannuksella, maksaa paljon vähemmän. Mutta todennäköisesti tällaisten kenkien laatu ei ole niin korkea, että niistä tulee käyttökelvottomia nopeasti, joten kun olet päättänyt ostaa korkean turkiksen saappaat, sinun ei pitäisi säästää ja etsiä halpoja vaihtoehtoja.

Arviot

 • Tehtaan "Sardaanan" jakkien korkean saappaiden omistajat jakavat suurelta osin positiivista palautetta tuotteista. Monet ihmiset huomauttavat, että talvella heidän jalkansa eivät jäätyä, vaikka heidän täytyy pysyä kylmässä pitkään. Lisäksi kaupungin asukkaille on suunniteltu parannettuja malleja, joissa on pohjalevy. Kumi auttaa huovan osia kastumaan.
 • Hyvin hoidettavat asiakkaat arvioivat myös myönteisesti. Niiden ei tarvitse pestä ja ostaa erityistä kermaa, kuten nahka- tai mokkajalkineille. Ainoa asia, jota ei pitäisi tehdä, on kuivata saappaat lämmityselementtien lähellä.
 • Negatiivisia näkökohtia ovat koristeiden yksitoikkoisuus, jonka jotkut ostajat sanovat. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että tehtaalla valmistetaan korkean turkiksen saappaat tiettyjen tekniikoiden mukaisesti.
 • Toiset puhuvat pukeutumisen riittämättömästä laadusta, joka voi liittyä myös suuriin tuotantomääriin ja turkisten talvikenkien kasvavaan suosioon.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet