UGG saappaat

Uggs Jimmy Choo

Uggs Jimmy Choo

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä on?
 2. piirteet
 3. Vinkkejä valintaan

Maailman kenkämarkkinoiden Uggs ilmestyi suhteellisen hiljattain. Kuitenkin he saivat nopeasti suuren suosion mistä tahansa iästä ja asemasta. Tällaisia ​​kenkiä on useita, mutta kuuluisan suunnittelijan Jimmy Choon mallit ovat suurimmassa kysynnässä. Jokainen hänen työstään on kauneuden ja glamourin korkeus. Ei ole yllättävää, että jokainen fashionista unelmoi Jimmy Chun kengistä.

Mikä on?

Ensinnäkin, katsotaanpa mitä on? Tämän tyyppinen kenkä ilmestyi ensin Australiassa. Se on luonnollisesta lampaasta valmistettu saappaat. Erottuva piirre on leveä varvas ja keskikorkeus. Tässä mallissa ei ole pitkiä tai lyhyitä yläreunoja. Ulkopuolella ne näyttävät huopakenkiltä, ​​joissa on kovat pohjat.

Uggs ilmestyi Australiassa ja siitä tuli kansallisia jalkineita. Kiitos kuitenkin mukavuudesta, käytännöllisyydestä ja lämmönsäätelykyvystä, hän voitti asiakkaiden rakkauden monissa maissa ympäri maailmaa. Ensimmäiset mallit tehtiin yksinkertaisessa muodossa. Niitä ei voitu verrata tyylikkäisiin jalkoihin, joissa on korot. Ne ovat kuitenkin ajan mittaan muuttuneet ja tulleet melko tyylikkäiksi.

Jimmy Choo oli yksi ensimmäisistä, jotka kääntyivät vaatimattomiksi, huomaamattomiksi ja tyylikkäiksi kengiksi. Tänään se on nähtävissä kaikilla maailman muoti-katuilla.

piirteet

Yksi tunnetuimmista kenkämaailman suunnittelijoista on Jimmy Choo. Se oli hän, joka ehdotti tyylikkäästi sisustusta.

Jimmy Choo ei ole vaikeaa. Heillä on alkuperäinen leikkaus yläosista, kirkkaat tulosteet kivien, kiteiden ja niittien muodossa.

Väittää, että suunnittelija on täysin muuttanut perinteistä mallia olisi väärin. Loppujen lopuksi muoto, laatu ja materiaali pysyivät samoina. Jimmy antoi kengät glamourille ja omaperäisyydelle. On huomattava, että tällaisia ​​ugg saappaita ei käytetä vaatteiden kanssa.

Hyväksy, että tilavuus ugg saappaat näyttävät naurettavilta illalla tai klassisella ulkoasulla. Monet muodikkaan rakkauden naiset ovat kuitenkin rohkeita kokeiluja ja niiden ratkaisut ovat hyvin alkuperäisiä.

Mielenkiintoista näyttää malli Jimmy Choo & Issey Miyake. Tunnettu japanilainen suunnittelija Issei Miyake otti Jimmy Choo -kokoelman suunnittelijan siluetin ja loi tyylikkäitä ja kauniita saappaita. Kaikkien ominaisuuksien osalta he pysyivät sitoutuneina laatu-, mukavuutta ja mukavuutta koskeviin perinteisiinsä.

Vinkkejä valintaan

Tänään löytyy mistä tahansa myymälästä. Ongelmana on ostaa todella korkealaatuinen alkuperäinen malli, ei väärennös. Ostaaksesi ei pettänyt, sinun täytyy muistaa muutamia sääntöjä:

 • Varmista, että ugg saappaat on valmistettu luonnonmateriaaleista, ajaa käsi eristysmateriaalin päällä. Jos huvila jää käteen, se tarkoittaa, että kengät ovat väärennettyjä.
 • Huomioi saumat. Niiden pitäisi olla sileitä ja kauniita.
 • Tuotteen sisällä olevan turkiksen tulee olla pehmeä ja paksu. Paalun tulee olla sama pituus. Jos on ulkonevia villiä, se on väärennös.
 • Ainoa asia koskee myös. Alkuperäisellä pohjalla on noin 13 mm: n korkeus. Fake-mallien pohja on 5-8 mm.
 • Taivuta pohja. Alkuperäisissä malleissa se on kiinteä. Jos se taipuu helposti, se on väärennös.
 • Värien pohjallisten on oltava kevyitä tai tylsiä. Alkuperäisillä ugg-saappailla ei voi olla musta, harmaa tai edes jokin pohjallinen.
 • Kengänjaloissa on logo. Jos laastari on ommeltu huonosti, kengät ovat väärennettyjä.
 • Kiinnitä huomiota alkuperämaahan. Uggs ommella Kiinassa. Jos jokin muu maa on listattu, mukaan lukien Australia, se on väärennös.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet